sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

PicturesTenkte jeg skulle dele litt mobilbilder med dere, rett og slett fordi jeg tar flest bilder med den! Håper dere likte det!

-Sunnivat

 • Antrekk 23.11.2012
  Her er gårsdagens antrekk, ble virkelig stygge bilder men det får gå.. 

  -Sunnivat
  Hva syns du?


 • Busy  Hejpådej.
  Jeg har det kjempe travelt for tiden, så derfor jeg sliter med å blogge så ofte, men jeg prøver mitt beste! Hahah, lillesøsteren min går og maser på at jeg må blogge fortiden, så jeg får vel skjerpe meg!  Idag har jeg vært i byen med Julie en tur, før jeg dro hjem for å gjøre meg klar til dansetrening! 
  Det var så utrolig deilig å trene, og nå er jeg snart klar for å legge meg! 

  Godnatt!! <3

  -Sunnivat
   

 • Spørsmålsrunde? Still spørsmål her!!  Heihei! Nå sitter jeg i sengen, ferdig stelt og klar for Farmen. Har planer om å legge meg rett etter farmen, så derfor fikset jeg meg nå, sånn at jeg kan gå rett til sengs etterpå! Ellers har jeg hatt tidenes slappis dag, det var veldig deilig selv om det kanskje hadde vært mer fornuftig å gjort litt lekser idag..


  Gammelt bilde fra Opptur med trinnet i høst, sånn går det når man har fjernet sminken.

  Vurderer å ha en spørsmålsrunde, men isåfall trenger jeg litt spørsmål! Hvis jeg får over 35 spørsmål, så svarer jeg! Hvis ikke gidder jeg ikke!
  Så værsegod å still spørsmål, dere er søøøte! <3

  -Sunnivat
  Har du lyst til å vite noe nytt om meg? Ta og spør litt spørsmål da vettu!


   

 • Twilight  Hei og god morgen! Nå er jeg snart klar for å dra på skolen, drar hjemmefra om 20 minutter ca. I natt lå Karianne over, siden vi bestemte oss for å dra på kino i går kveld for å se Twilight! Den var utrolig bra, men det var trist at dette var den siste filmen. Nå har vi nettopp sett gårsdagens episode av Farmen, og skal dra om ikke så lenge!


  Gammelt bilde, men det får gå denne gangen!

  -Sunnivat
   

 • Twilight  Hei og god morgen! Nå er jeg snart klar for å dra på skolen, drar hjemmefra om 20 minutter ca. I natt lå Karianne over, siden vi bestemte oss for å dra på kino i går kveld for å se Twilight! Den var utrolig bra, men det var trist at dette var den siste filmen. Nå har vi nettopp sett gårsdagens episode av Farmen, og skal dra om ikke så lenge!


  Gammelt bilde, men det får gå denne gangen!

  -Sunnivat
   

 • Koslig besøk
  Nana og Meg (ikke beste bildet av meg..)


  På onsdag hadde vi besøk av Nana, hun er en god venn av oss fra jeg var liten da hun bodde i Norge. Hun og familien kommer fra Ghana, men hun bor nå i London, og var en tur i Norge. Da inviterte vi henne en tur til oss, og det var kjempe koselig

  -Sunnivat 

 • Antrekk 15.11.2012
  Hahahah, ble speilbilder idag.. Skikkelig dårlig kvalitet, men dere får i det minste se hva jeg har på meg!

  -Sunnivat
  Hva syns du om outfitet? Ikke at du ser det så innmari bra da men..

 • Tidenes overskrift!  Hei!! 
  Idag ble jeg hjemme fra skolen, fordi jeg hadde så vondt i kneet inatt at jeg ikke fikk sove, så var helt kjørt når det faktisk ble morgen, følte meg heller ikke helt i form! Så klokken åtte sovnet jeg og da sov jeg til klokken tolv. Ellers har vi hatt besøk idag, og nå er jeg klar for farmen!
   
  -Sunnivat

 • Dagens antrekk 13.11.2012  Hei! Nå er jeg snart klar til å ta bussen til byen på korøvelse, før jeg og Johanne drar hit etterpå og feirer bursdagen til Oda! Tenkte egentlig bare å slenge med outfitet for idag!

  Et ganske enkelt outfit, toppen er fra pull & bear, og buksen er fra Mango! 

  -Sunnivat
  Hva syns du om outifitet?
   

 • My favorite

  Verdens beste storesøster har bursdag, og blir 17 år idag! Gratulerer så mye med dagen, jeg er kjempe glad i deg og håper du får en suuuper dag!
  Glad i deg!

  -Sunnivat
  Hahha, hils henne gratulerer da! Og hva syns dere om bildene? 

 • Trilletur  Heiigjen! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trilletur med tidenes søteste gutt, og er snart klar for å dra videre igjen! Men tenkte bare å komme innom for å si hei, har hatt en ganske så grei dag på skolen idag, og i morgen har verdens beste søster bursdag, så da blir det bursdagsfeiring! 

   -Sunnivat
  Hatt en grei dag idag? 

 • Hola Amigos!  HOLA AMIGOS!!
  Hahah, ble det rett? Jeg tar fransk, men velger å skrive på spansk.. Noe galt her? Men jeg har hatt en utrolig travel helg, og det er grunnen til mitt fravær. Men sånn går det når man er ei travel jente på 14 år vet du! Helgen min har bestått av å synge på en konferanse hele fredag og lørdag, derfor rakk jeg ikke blogge! Idag har jeg vært hjemme, også har jeg vært en tur å lekt med noen jenter som jeg pleier å være å passe av og til. Kjempe koselig! I morgen er det skole igjen, og jeg kjenner jeg gruer meg! Rett og slett fordi jeg er så sliten og trett, men nå skal jeg legge meg så vi snakkes vel i morgen vi!!

  Verdens fineste Trine, og meg! <3 Glad i deg vennen! Bildet er fra forrige uke engang!!

  -Sunnivat
   

 • Halloweenfeiringen!  Sykeste kaka laget av Ingrid! 
  Men ja, jeg og jentene fant ut at vi er kjempe leie av all den ringingen på dørene på Halloween, så vi bestemte oss for å feire Halloween til Karianne som bor i malvik, som er ganske øde. VI hadde da tapaskveld, og ingen var å ringte på døren. Herlig!! 
  Det ble selvfølgelig alt for mye mat, men det hadde ingenting å si. Vi endte opp med å bruke kvelden til å spille Mafia, haha standar oss!

  -Sunnivat
  Hvordan feiret du din Halloween?

 • Get Focused 2012  Endelig tilbake igjen! Nå har jeg endelig fått tilbake pcen min igjen, super herlig! I helgen har jeg vært i Tønsberg med en herlig gjeng jenter, på en festival som heter Get Focused, så jeg bestemte meg for å ikke begynne å blogge før etter helgen, rett og slett fordi jeg ikke hadde mulighet til å blogge der, og da hadde det ikke vært vits! Men nå er jeg tilbake, og er klar for å blogge for dere! Har overasskende nok faktisk vært litt godt å ha en litt (lang) bloggpause, men også ganske kjipt! Men da har jeg jo hatt sjangsen til å ta litt bilder til dere, har vært ganske flink til å ta bilder skjønner dere! Rett og slett fordi det har hendt en god del i det siste, og det blir bare mer og mer som skjer nå som det sakte men sikkert nærmer seg jul. 

  Men jeg tenkte jeg kunne skrive litt om helgen i Tønsberg. Vi dro fra Trondheim med tog klokken 08.39 på fredagsmorgenen, og ankom Tønsberg ca 17.00 tror jeg? Da tok vi bussen til Slagenhallen, hvor festival var. Det begynte da med innsjekking og mat.  Klokken 20.00 ble det møte!! Hele gjengen var kjempe gira, og møte sto virkelig til våre forventninger, Kelly Clark (pro snowboarder) talte, og lovsang av Martin Smith.. Etter møte var det tid for konsert, med united!! Så var det på tide å komme seg til skolen som vi skulle sove på, men i og med at vi ikke hadde vært der før hadde vi ikke peiling på hvor vi skulle, i tillegg til at det styrtregnte. Men vi bestemte oss for å følge etter mengden. Da fant vi fram, men ble klissblaute! Da var det påtide å finne soveplasser, noe som viste seg å være utrolig vanskelig, men vi fant litt ledig plass i 3.etasje, så da var det bare å bære alle koffertene opp dit. Haha, vi klarte det også tilslutt!  Herlige jenter!

  Lørdag:
  På lørdag var det vekking halv 9, tror jeg! Vi stelte oss, og dro til hallen for å spise frokost, og gjorde oss klare til morgenmøte. Møte var helt fantastisk, med en utrolig flink taler. Etter møtet var det tid for å spise lunsj, før vi dro på første seminar som het Dating og Singelliv (ja, det høres veldig kleint ut!) Det var faktisk et av de beste seminarene, jeg noen gang har vært på! Han som hadde det var utrolig flink! Etterpå ble det enda mer mat, hahah vi høres ut som de matmonstrene, men det er vi faktisk ikke! Etterpå ble det enda ett seminar, om lovsang. Etter det hadde vi en god stund med fritid, hvor vi dro på butikken for å handle inn mat til togturen hjem igjen, før vi dro tilbake til hallen enda engang for å dra på kveldsmøte! Det var nå en som het Øystein Gjerme som talte, og han var utrolig flink og møte var helt magisk!! Klokken halv 11 var det påtide med konsert av selveste mirakelet KIRK FRANKLIN!! Vi satt i kø i over en time, for å få stå fremst, så når vi endelig fikk slippe inn sprang jeg som en gal! Vi fikk heldigvis plass helt fremst med gjerdet!! Den konserten må være noe av det beste jeg har opplevd noen gang, det var helt sykt/fantastisk, osv.. Har ikke ord!  Han er utrolig! Det var kokvarmt, og etter konserten var jeg helt sikker på at nå var det påtide å komme seg til dusjen, men neida, de hadde stengt dusjene for kvelden og vi måtte vente helt til neste morgen for å få dusje, så jeg, Julie og Charlotte fant ut at vi skulle stå opp halv sju, for å få dusjene for oss selv, så kan vel ærlig si at vi var litt trøtt på søndag, når vi hadde sovet 4 timer forrige natt.
   

  Kirk!!

  En av koristene til Kirk!! 

  Søndag:
  Vekking klokken 08.00, vi måtte være utpakket fra skolen klokken 10, så vi startet bare å pakke, før vi dro over til hallen, for å få med oss møte! Var et veldig bra møte, men det varte akkurat litt for lenge for oss, rett og slett fordi vi da måtte springe for å rekke toget, så fikk ikke sagt hade til noen av de vi kjente. Festivalen var egentlig ikke ferdig før i halv 6 tiden, men vi måtte ta det toget sånn at vi kunne komme hjem til ganske rimelig tid, så vi ankom da Trondheim ca 22.30 i går kveld, og jeg kjenner det veldig godt idag at jeg er sliten.
  Tidlige morgentryner..  Flinka som pakker!!  Her er jentene jeg dro på tur med, pluss Charlotte da selvfølgelig som var lederen!

  Kan oppsummere og si at jeg har hatt en helt fantastisk helg!

  Takk for en herlig tur jenter, dere er virkelig helt supre!!

  -Sunnivat
  - Hva syns du om slike innlegg? • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits