sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Sov godt!Skal legge meg snart, eller jeg har egentlig prøvd å sove lenge nå, men får ikke til.. men ihvertfall! Er dødsvarmt innpå her, så jeg får sikkert heteslag snart.. neida! men godnatt, ilu! 


-Sunnivat
 - Flere som ikke får til å sove?

 • Innkjøp 30.11.2011  Sko fra Falkanger - Nedsatt fra 899 til 699  Haribo Julekalender - 100kr eller noe sånt, vet ikke helt! 

  -Sunnivat
  - Hva syns du om innkjøpene?

 • City syd med Pappa
  Nå skal jeg og Pappa snart på City Syd, skal å handle litt ting tror jeg! Hvis jeg finner meg noe fint, så skal jeg vise dere innkjøp når jeg kommer hjem! Loveya!
   Bildet fra i går kveld! Klokken var 12 eller noe, så ikke mobb!

  -Sunnivat
  -Hva skal du idag da? 

 • Forsov meg!  Forsov meg i morgest, så rakk ikke å blogge før jeg dro! Men nå har jeg nettopp kommet hjem, og har akkurat dusjet og spist middag! Skal ikke noe spesielt idag, så skal få blogget litt til dere! 
  -Sunnivat
  -Flere som forsov seg idag?
   

 • Alphamiddag  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Alphamiddag! Var kjempe koselig og fikk god respons!

  Tok det rett før jeg dro!

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort i kveld?
   

 • Fikser meg  Står og sminker meg nå,skal straks dra og synge på alphamiddag! Så vi snakkes vel ikveld! Tar ikke med kamera, orker ikke! Er bare voksne der, og de er kjedelige å ta bilder av!

  haha, fjortiss sa du?? 

  -Sunnivat
  - Hva skal du ikveld?
   

 • Chris Medina på City Syd  Tenkte jeg skulle være litt grei mot de som ikke har fått med seg at Chris Medina skal synge på City Syd på Tiller i Trondheim idag, klokken 18.00 utenfor platekompaniet tror jeg! Jeg kan desverre ikke dit, fordi jeg selv skal synge på Alphamiddag, men det får vell bare være sånn. Av og til må man velge mellom 2 ting, og denne gangen valgte jeg å synge selv. Er så koselig det!
   
  Bildet var i den størrelsen og jeg orker ikke lagre det, for så å legge det ut.. ja, dere skjønner!

  -Sunnivat
  - Skal du på konserten? 

 • Is  Nå har jeg kommet hjem fra skolen, og har nettopp tatt meg litt is! Hihi, fikk utrolig lyst på is skjønner dere! Skal snart dusje, og i kveld så skal jeg og synge på alphamiddag! 

  Bare jeg som føler jeg fikk skikkelig bolletryne på dette bildet?

  -Sunnivat
   - Har du også kommet hjem fra skolen? Spiser du også is?

 • Ja, you know!  Nå drar jeg til skolen om 15min, har kort dag idag, så skal prøve å få blogget masse! Men er så trøtt så gidder ikke skrive så langt innlegg nå, snakkes etter skolen da folk!

  Orker ikke ta nytt bilde nå, så ble et av de mange bildene jeg tok i går morgest!

  -Sunnivat
  -Skal du også på skolen idag?
   

 • Hjemme  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra dans, eller var først på dans også dro vi en tur på sykehuset etterpå for å besøke onkel! Nå skal jeg straks dusje, før jeg skal sette meg bittelitt med lekser, så legge meg! Så vi snakkes vell i morgen vi! 

  Fra i morgest

  -Sunnivat
  - Hva har du gjort ikveld?
   

 • Dans
  Nå stikker jeg på dansing, snakkes ikveld!

  -Sunnivat
  - Går du også på dansing?

 • Godt!


  Tok et bad isted, var skikkelig godt å bare slappe av med musikk, og stearinlys! Kjempe godt!

  -Sunnivat
  - Ble ikke det litt fristende?

 • Water


  Bildene er fra Edles bursdag! Tatt av meg

  -Sunnivat
  - Hva syns du om bildene?

 • Vurdering av blogg!  Fikk et veldig fint spørsmål om jeg ikke kunne starte med vurderinger av blogger, så tenkte at det kan jeg sikkert gjøre! Men kommer bare til å vurdere når jeg har tid, eller når jeg ikke har noe annet å gjøre, så kommer liksom ikke til å bli fast engang i uken og sånt! Men tenke jeg da kunne vurdere Inger Lise Blikø sin blogg, siden det var hun som kom med spørsmålet, så ja! 


  WWW.BLIKOE.BLOGG.NO
  Header - Du har ingen header, så det er litt dumt. Er liksom litt kjedelig å bare komme inn til bildet av navnet ditt, så du skulle gjerne hatt et bilde av deg i headeren

  Design - Du har et fint og ryddig design! Det liker jeg!

  Innlegg - Du skriver fine innlegg, med fine bilder! Jeg synes det er inspirerende å lese bloggen! Du skriver også ærlig, noe som er et pluss!

  Alt i alt - Du har en fin blogg, som jeg skal fortsette med å lese!
  Jeg gir bloggen din en 5! 

  -Sunnivat
  - Lest bloggen hennes før? Hvis ikke, hva syns du? 

 • Fryser på tærne  Har nettopp kommet hjem fra skolen, ble til at vi avspaserte gymmen, sånn at vi får nok timer til skitur etter jul,så skal heller ha elevinstruksjonen på onsdag! Idag skal jeg chillen, før jeg skal på dansing for terpeterpeterpe til forestilling på søndag! Grugleder meg ordentlig nå, bli morsomt, men står fremst så da bør jeg kunne dansen ordentlig godt, for det er jo vi som står fremst som vises best. Men ihvertfall, fryser skikkelig på tærne siden skoene mine ble klissblaute idag.. Det regner... Så tror nok snøen kommer til å dra snart igjen, for så å komme tilbake... Nå skal jeg straks gå i dusjen for å varme meg litt. Så snakkes vi senere! Skal prøve å være flink til å blogge idag!

  haha, fra i morgest!

  -Sunnivat
  - Flere som fryser på tærne?
   

 • Elevinstruksjon  God morn! Nå skal jeg straks på skolen, idag vet jeg at noen av oss skal å snakke med helsesøster! Nesten hele trinnet har gjort det nå, så er bare noen få som mangler.. haha! Også i gymmen skal jeg, emma og Dominik ha elevinstruksjon, vi skal ha dans! Så håper det går bra! Men nå må jeg sjekke et par ting, før jeg drar til skolen, så vi snakkes når jeg kommer hjem fra skolen!

  Fra i går morgest, orker ikke reise meg å ta nytt bilde nå! 

  -Sunnivat
   - Skal du også ha elevinstruksjon idag? Ønsk meg lykketil da! 

 • Tusentakk!
  Hihi, jeg er kjempe glad akkurat nå! Nå er jeg på 95. plass i trondheim! Er koselig å se at det faktisk er noen som er innom bloggen min, og som liker det jeg skriver! Håper jeg kan være der en liten stund å kanskje komme litt lengre opp etterhvert også!

  -Sunnivat
  -  Flere som har vært på topplisten over sin by før?

 • Ukens leser #3  Ukens leser ble ....
   
  FRIDA!

  Denne uken gikk jeg innpå Random.org, og skrev inn hvor mange kommentarer jeg hadde fått totalt denne uken, så valgte den ut, hvem som ble ukens leser! Sånn kommer jeg til å fortsette!

  -Sunnivat
  - Fortsett å kommenter, så kanksje du blir ukens leser, neste gang! Ble du den heldige?


 • Åjada!  Ble ikke noe kamp på meg gitt, men sitter hjemme hos Maria og Line nå, jeg og Maria sitter å ser på kampen mens Line og lillesøsteren deres Mina, sitter oppe og ser på en film eller noe sånt. Akkurat nå er det 1 - 1, i skrivende minutt ble det 2 - 1 til ROSENBORG! Scoret av min favoritt Mushaga Bakenga! Just got to love it! Eller kanksje det ikke ble mål... peiling jeg...


   -Sunnivat
  - Flere som ser på kampen? Hvem heier du på?  

 • Rosenborgkamp!  Ikveld skal jeg på Rosenborgkamp! Siste kampen i tippeligaen 2011, og satser på at de fikser bronsje ihvertfall! Det syns jeg de fortjener. Nå kom nettopp Edle, og vi skal om en stund ta bussen nedover til Lerkendal! Så vi snakkes når jeg kommer hjem da! 


  -Sunnivat
   - Flere som skal på kamp idag?

 • SNØ!!


  Yes! Endelig! Dette har jeg ventet lenge på! Jeg er egentlig en av de som hater snø og sånt,men synes det ble litt drøyt hvis det ikke skulle være snø, første søndag i Advent, men i natt har det snødd! Og det snør faktisk akkurat nå! 

  -Sunnivat 
  -Flere som har ventet lenge på snøen? 

 • ♥ WEBCAM!


  Følte for å ta litt webcambilder isted.. hihi!

  -Sunnivat
  - Flere som av og til, bare får skikkelig lyst til å ta webcambilder?

 • Min dag!  Idag har jeg vært på dansing på Bispehaugen, har forestilling neste helg vettu! Nå har jeg nettopp spist middag, og nå sitter jeg og chillern på rommet! 


   -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag? 

 • Bilder fra igår
  Her er litt bilder fra igår! 

  -Sunnivat
  - Hva syns du?

 • Bilder fra bursdagen


  Søte Maria!

  Edle og meg

  Maja og meg

  haha, deili

  haha, filmen var kjempe skummel

  Kristine, Lina og Maria

  haha, vi er litt søte da

  meg, bursdagsbarnet Edle og Maja

  Meg og Maja
  Jeg hadde en super kveld!

  -Sunnivat
  -Hvordan var din kveld igår?

 • Bursdagsoutfit den 24.11.2011
  Vet ikke hvor ting er ifra men ihvertfall, her er outfitet!

  -Sunnivat
  - Hva syns du?


 • Byen med koselige folk  Idag skal jeg til byen med koselige folk, før noen av oss drar videre til Rejoice, mens noen drar hjem eller noe sånt! Blir ihvertfall superkoselig!

  Et bilde fra igår!

  -Sunnivat
  - Hva skal du idag?


   

 • STOLT  STOLT! idag har jeg gått en hel dag uten sminke! Haha, mange skjønner kanskje ikke hvorfor jeg er så stolt, men jeg har ikke gått ut av huset mitt uten sminke siden 6klasse! Jo, foressten engang, før jeg skulle opereres! Men ihvertfall ALLE fikk sjokk når jeg kom på skolen uten sminke, haha.. Men ihvertfall! Nå drar jeg til Maja, for vi skal fikse oss sammen, også skal vi i bursdag til Edle! Blir kos! 


  -Sunnivat
  - Hva skal du ikveld? Flere som er litt stolt?

 • Biblioteksvakt med Ronja  Nå er jeg og Ronja biblioteksvakt, kjempe koselig! Tenkte bare jeg skulle stikke innom å si hei liksom!


  Glemte å forandre størrelsen på bildet, så dere får bare tåle at det blir litt lite!

  -Sunnivat
  - Flere som er biblioteksvakt?

 • Skolen  Nå drar jeg straks på skolen, etter skolen så skal jeg hjem å dusje å litt sånt, før jeg skal stelle meg og dra i bursdag til Edle! Den starter 19.00 tror jeg, eller var det 18.00.. haha, samma d, men i hvertfall har fri i morgen, så da kan jeg jo være litt lenger oppe! Men jaja, vi snakkes senere!


   
  -Sunnivat
  - Hva skal du idag?  

 • Hei, jeg heter Sunniva og koster 39kr
  Hei, jeg heter Sunniva og koster 39kroner

  Her er et bilde fra når vi var å kjøpte film istad, ble til at vi dro på City Syd istede, og kjøpte!

  -Sunnivat
  - Flere som koster 39kroner 

 • Leie film!  Nå skal jeg, maja, edle og Kristine å leie film til imorgen for da skal Edle feire bursdagen sin, snakkes ikveld da! 


   -Sunnivat
  - Flere som skal å leie film ikveld?  

 • Forskjøvet dag!  Idag begynner jeg 12.30 på skolen, vi har forskjøvet dag. Så da starter vi sent også slutter vi 17.30. Siden skolen er 40år, eller noe sånt. Så jeg har tatt på meg jobben å bake boller, så nå holder jeg da på med det. Og hører på fin musikk, just got to love it!  Men ihvertfall vi snakkes ikke før i kveld,så derfor tenkte jeg å slenge inn et innlegg nå!


   -Sunnivat
  - Hvordan dag har du idag? 

 • GJETT HVA!!!!??  Gjett hva???  Ronja har fått seg blogg!!!! Vi liker!

  HER ER BLOGGEN!

  -Sunnivat

  - Ta en tur innom bloggen hennes og hver litt greie og kommenter da! :) 

 • Er hos Anna  Er hos Anna nå, men skal vel hjem snart siden Anna skal bysselalle... Jeg starter halv 1 på skolen i morgen, så jeg skal være opp til sent på dagen! ( soorry for intern humoor!  ) Men slenger med et bilde jeg!

  gammelt, men samma det!

  -Sunnivat
  - Hva har du gjort ikveld? 

 • Drar til byen for å møte Johanne  Om en halvtimestid, drar jeg til byen med Johanne! Skal se om jeg finner meg kjole til ballet.. Har noen favoritter på nettet, men skal se om jeg finner noen billigere i byen! Vi kommer vell sikkert også til å sette oss på cafe etterhvert og bare snakke sammen. Er utrolig lenge siden jeg har sett henne nå! 

  Bilde av meg og Line fra helga! 

  -Sunnivat
  - Hva skal du idag?

 • Braun Silk - Epil  Vil du også være med i konkurranssen om å vinne en Braun Silk - epil? Så meld deg på da vel! Er blogg.no som arrangerer for de som måtte lure! 

  braunvinn
 • Stikkord:

  Syk  Sitter her med feber, og er i dårlig form. Men har oppmøteplikt på dansingen, så må vell dit ikveld. Selv om jeg absolutt ikke er i form.. 


   -Sunnivat
  - Flere som er blitt syke? 

 • Ukens Leser #2  Skulle egentlig ha kåret ukens leser igår, men rakk ikke. Så kommer nå istedenfor!
   
  Ukens leser ble : Frida !
  Hun er kjempe flink til å kommentere og skriver også en kjempe fin blogg selv! Ta dere en tur innom og legg igjen en kommentar til henne!

  -Sunnivat
  - Har du også lyst til å bli ukens leser? Ta også kommenter da vettu ;)) 

 • Koslig på leir!  Jeg fikk nett!! Har det supert på leir, for de som lurer på hvor jeg er så er det på Laberget, kjempe koselig med koselige folk! Har tatt masse bilder til dere, de kommer i morgen! Men dere kan jo få noen nå.

   


  haha, her er noen av bildene, kommer flere i morgen eller på mandagen eller noe sånt

  -Sunnivat
  - Har du også hatt en fin helg så langt? :) 

 • Leir  Skal på leir hele helgen så får ikke blogget..
  Men skal ta bilder til dere da, siden jeg er så flink liksom!


  -Sunnivat
  - Hva skal du i helgen?
   

 • Outfit 17.11.2011


  De to siste bildene ville ikke laste seg opp så jaja, men ihvertfall
  Bukse - JC
  Genser - BikBok
  Tubebh - BikBok
  Sokker - ett eller annet sted!

  -Sunnivat
  -Hva syns du? 

 • 3 stykker  Har ikke rukket å blogge idag, har 3tekser som skal være ferdige til fredagen. Og jeg har bare startet på den ene.. Hjelp meg!


   haha, mobilbilde, så får d ikke større..

  -Sunnivat
  - Flere som har mange tekser fortiden? 

 • Kjempe fin kveld!  Var på sånn koslig ting på skolen ikveld, der var det 4rosenborgspillere og det var Bakenga, Chibuike, Issah og Svensson! JUST GOT TO LOVE IT! Hihi, for dem som ikke allerede har fått det med seg, så er Bakenga min favoritt, så jeg gikk jo helt amok.. hihi! <3

  hihi, snapshot!

  kjekke gutter!!!  han er sååå kjekk! <3  haha, på de siste, så måtte jeg springe etter de å rope stopp, ikke dra fra meg, jeg vil jo ta bilde med dere! Hahaa,men så kom alle andre å ødela bilde... jaja, ble jo fine bilder fordi! Hihi 


  JEG KLEMTE BAKENGA, SVENSSON, ISSAH OG CHIBUIKE! STARSTRUCK!!! <3

  -Sunnivat
  - Flere som har hatt en kjempe fin kveld?
   

 • Drar og tar sol!  Nå drar jeg straks å møter Maren, før vi drar og tar sol! Etterpå skal jeg på citysyd og møte Maria, Line og Samuel, før vi drar hjem til Maria og Line!

   
  haha

  -Sunnivat
  - Flere som skal ta sol idag? 

 • Skolen, så ta sol, så city syd!  Nå drar jeg straks til skolen, er i dårlig form idag, men jeg skal klare å holde ut dagen! Har kort dag idag, så skal sikkert gå fint! Klokken 3, skal jeg og Maren å ta sol, etter på skal jeg, møte Line, Maria og Samuel, så skal vi til Maria og Line tror jeg! Blir i hvertfall en koslig dag, skal også få prøvd å blogget litt til dere, og skal se om jeg husker å ta med meg kamera, men nå stikker jeg!


   haha, fint bilde sa du? hihi...

  -Sunnivat 

 • Travel dag!  Har hatt utrolig mye å gjøre idag, sluttet klokken 3, så var hjemme halv 4.. Da powernapa jeg litt, før jeg spiste middag, etterfulgt av kiropraktortime! Så kom jeg hjem, var hjemme i en halv time, på den tiden, skiftet jeg til kostyme på dansingen, og sminket meg til dansingen, så dro jeg til dans, som jeg kom hjem fra for 30min siden.. Nå skal jeg straks dusje, før jeg skal legge meg tidlig... hihi, har jo ingenting annet å gjøre! 
   

  Så.. Vi snakkes i morgen da!

  -Sunnivat
  - Hva har du gjort idag? 

 • Ukens leser ble ....  Ukens leser ble 
   
  Ronja! Hun blogger til hverdags på www.r0njahuse.blogg.no, og er kjempe flink! Hun er også veldig flink til å kommentere, og når jeg så igjennom kommentarene var det hun som hadde kommentert mest den siste uken! 

  - Sunnivat
  - Syns du jeg skal fortsette med ukens leser?  Kanskje du blir ukens leser neste uke! 

 • Gratulerer med dagen Oda og Pappa  Idag har min kjære storesøster Oda 16årsbursdag, gratuler henne da! Haha, alle andre har skrevet innlegg til faren sin og sånt, men jeg skriver til søsteren min.. Neida, Gratulerer med farsdagen pappa, og gratulerer med bursdagen Oda, kjempe glad i dere begge! 
   


  Noen bilder som ble tatt ikveld, men nå skal jeg rette ferdig franskprøven, før jeg skal legge meg, skal prøve å legge meg litt tidlig for engangsskyld! 

  -Sunnivat
  - Har du også feiret bursdag til noen idag? Eller kanskje farsdag? 

 • Canada Goose  God dag folkens, tenkte bare jeg skulle si hva jeg mener om de Canada Goose jakkene,siden det har blitt så mye prat om de i det siste

  Lille, uvitende barn. Hvis det er sånn du tror verden fungerer, så ligger du passe tynt an. For eksempel, ville du kjøpt noe som er laget av barneslaver i Afrika, bare fordi det allerede er laget? Kjøpe en pelsjakke bare fordi dyret allerede er drept?


  Når man kjøper et produkt fra barnearbeidere, eller ja, pelsprodukter, så STØTTER man industrien. Man støtter dem i å lage fler ting, eller drepe fler dyr.

  Ikke akseptabelt.

  Det der er en kommentar jeg fikk i dag, for at jeg har skrevet på bloggen til Tcmn at jeg syns hun skal kjøpe seg jakken! Først og fremst : Jeg har aldri sagt at jeg støtter industrien som det så fint heter, og jeg skjønner at folk reagerer på forskjellige måter rundt jakkene! Men jeg syns ikke folk kan bli sint for at folk kjøper seg jakken! Det er dems valg, og det er dem det går utover. Så hvorfor skal dere klikke på meg, for at jeg skrev den kommentaren, når jeg først å fremst ikke har jakken, og har aldri tenkt på å kjøpe meg den! Jeg liker heller ikke at de dreper dyrene, men vi har ingen gode nok bevis på at den filmen er fra Canada Goose, det kan hende at det bare er noen helt randome folk, som har laget videoen, fordi at de ikke vil at Canada Goose skal lykkes! Hvem vet? Det er det jeg har å si, og jeg forbereder meg på hatekommentarer, men PLISS spar meg? Jeg har ikke gjort dere noe, jeg har min mening og du har din mening!

   

  -Sunnivat
   

 • Takk og tips?  Først vil jeg starte med å si, takk for alle koslige kommentarene på forrige innlegg! Dere er engler! Men jeg har fortsatt utrolig vondt i ryggen, og vet egentlig ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg..

  Bildet fra før idag, nå klarer jeg ikke å ta noen nye bilder, uansett ser jeg ikke ut!

  -Sunnivat
  - Noen som har noen bra tips til hva man kan gjøre når man har vondt i ryggen og ikke klarer å gjøre så mye? 

 • Smerter i ryggen..


  Dro hjem fra skolen idag, på grunn av store smerter i ryggen... Ååå, jeg vil ikke ha vondt i ryggen, det gjør så vondt!

  -Sunnivat
  - Flere som har vondt i ryggen? 

 • Skolen  Nå drar jeg på skolen, snakkes senere!

  hehe, fra kampen igår

  -Sunnivat
  -Skal du også på skolen nå?
   

 • Chill kveld, med chille folk!  Har vært en utrolig chill kveld med koselige folk! Dro på rosenborg kamp med Celine, Maren og Gine, og rosenborg vant 3 - 2! hihi.. MUSHAGA BAKENGA scoret! Og får de som enda ikke har fått det med seg, han er min favorittspiller til 1000000, hihi.. Men vi snakkes i morgen, nå skal jeg legge meg å sove! 
   
  Orker ikke vente på at bildene skal lastes opp, så dere får heller se de senere!

  -Sunnivat
  - Hva har du gjort i kveld da?  

 • Rosenborg - Aston Villa  Drar straks på sang, også blir det til at jeg, Celine og Maren drar på Lerkendal, og ser Rosenborg - Aston Villa! Gleder meg! Rosenborg skal vinne! 

  Fra jeg og Maja var på Rosenborgkamp!

  -Sunnivat
  - Skal du også på Lerkendal i kveld? Hvis ikke, hvilket lag heier du på?

 • Slappfisk!  Nå skal jeg på sangtimer om en times tid! Skal bare ta meg en dusj, før jeg drar på sangtimer! 

  orker ikke reise meg, og ta bilder nå.. heheh, slappfisk!

  -Sunnivat
  - Hva skal du idag da?
   

 • Ja  Nå drar jeg snart på skolen igjen, for de som lurte liksom.. hihi.. Idag kommer Trine tilbake!!! Gleder meg, Trine var ei av de som byttet til Nidaros. Men hun ville komme tilbake, så det blir kjempegodt å se henne igjen! Nå skal jeg pakke gymbagen min, også skal jeg dra på skolen. Først skal jeg ha litt sløyd, så skal jeg ha Foreldresamtale. Men det går sikkert fint!


   -Sunnivat

 • Flink jente!  Neimen, gjett hvem som har vært flink å ryddet i klesskapet sitt idag da?

  -Sunnivat
  - Flere som har ryddet idag? 

 • www.bubbleroom.no  Sitter nå og ser på www.bubbleroom.no, de har utrolig mye fint der skal jeg si! 
  Sjekk ut den buksen her! Den er døøødsfin!
  Men nå skal jeg fortsette å se litt, så snakkes vi senere!

  Gammelt bilde av meg og Maria! 

  -Sunnivat
   

 • dusje, rydde rommet, så pugge!  Kom hjem fra skolen for en stund siden, skal snart ta meg en dusj siden jeg fryser sånn, også etterpå tenkte jeg å være flink å rydde rommet mitt, også kommer Maria ikveld, og skal hjelpe meg å pugge til Matteprøve! Men vi snakkes vel senere i dag da!


   -Sunnivat
  - Har du også matteprøve imorgen?

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits