sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

BloggpauseHeiigjen! Jeg har nå bestemt meg for å ta en liten bloggpause, rett og slett fordi dataen min er ødelagt og fordi jeg ikke får blogget like mye og bra som til vanlig da! Men dere kan følge meg på Twitter hvor jeg heter Sunnivalove, eller på instagram hvor jeg heter Sunnivakt, hvis dere vil følge med på hva jeg driver med!

LOVEYOU ALL!

I'll be back soon

-Sunnivat

 • Barnevakt  Hei igjen! Vet at det er lenge siden sist innlegg, men dataskjermen min har som sagt blitt ødelagt så det blir ganske vanskelig å få blogget ordentlig! Men skal selvfølgelig prøve mitt beste! Ikveld satt jeg barnevakt, og kom hjem for 20 minutter siden. Var utrolig koselig, og de er noen kjempe koselige og søte unger.


  -Sunnivat
  Pleier du å sitte barnevakt av og til? • Antrekk 10.10.2012

  Deler av dagens outfit! 

  Har foressten klart å gjort noe med pcen min, så skjermen funker ikke. Men skal prøve å få gjort noe med det, sånn at det blir bra blogging!

  -Sunnivat
  Hva syns du om antrekket? • Gårsdagen!


  Fine Frida og Karianne!

  Frida og meg.

  Meg og Karianne! (Frida sitt bilde)

  I går dro jeg og Karianne inn til Oslo Sentrum med tog, først tok vi oss en tur på Operataket, før vi skulle finne fram til Karl Johan. Vi klarte faktisk det også etterhvert! Klokken var cirka 12.00 når vi begynte på shoppingen, og vi hadde avtale om å møte Frida klokken 15.00, så vi gikk rundt i Karl Johan, og shoppet en del klær, før vi gikk opp til slottet. Når klokken nærmet seg tre, gikk vi til Fridays for å finne et bord, og vente på Frida. Frida kom litt over 3, og vi hadde en super koselig lunsj på Fridays. Var en stund siden sist gang jeg så Frida, så var kjempe koselig å se henne igjen. Etter lunsjen fulgte Frida oss ned til Oslo S, og hjalp oss med å finne ut hvilket tog vi skulle på, så dro vi hjem. 

  -Sunnivat
  Vil dere ha innkjøpene på video eller bilder?

 • Antrekk 08.10.2012


  Dette var dagens shoppingoutfit. Skjorten er faktisk Anna sin, buksen er Oda sin, og det er jakken også. Conversene er mine og er kjøpt i USA. 

  -Sunnivat
  Hva syns du om antrekk for idag? 

 • Bilder fra Tusenfryd
  Hahah, her er litt bilder fra Tusenfryd igår! Onkel var fotograf for det meste.  Hadde det utrolig morsomt, men ble litt småkald på fotene etterhvert da. Nå er vi snart klare til å ta toget innover til Oslo, for å shoppe! Vi skal også møte Frida idag, når hun er ferdig på skolen! Det blir nok kjempe koselig! Er nok ikke hjemme før i 17/16 tiden, men vi snakkes når vi kommer hjem! Kameraet blir med, så skal prøve å ta litt bilder for dere!

  -Sunnivat

 • Outfit 07.10.2012
  Idag har vi vært på Tusenfryd, og dette var dagens outfit! 
  Skjorte fra H&M - kjøpt i fjor. 
  Buksetights fra Lindex?

  -Sunnivat
  Hva syns du om outfitet, og hva har du gjort idag? 

 • Pakke


  Her ser dere litt hvordan jeg har pakket, når jeg pakker sånn blir det plass til mye mere, og det er jo supert. Når dere leser dette sitter jeg nok på flyet på vei til Oslo, men tenkte jeg skulle gjøre klart ett innlegg, som postes med den nye publiseringssaken på blogg.no. På disse bildene var jeg langt ifra ferdig med å pakke, så ble en del mer.

  -Sunnivat

  Hvordan pleier du å pakke?

 • Høstferie!!!  Nå sitter jeg på Macen til Oda fordi jeg synkroniserer telefonen til hennes mac for å få musikk til flyturen! Som sagt tidligere så skal jeg og Karianne til Oslo idag, vi skal bo til min Tante og Onkel, og mine to søskenbarn Mille og Odin. Mille var jo her en tu i sommer, så dere vet hvem hun er for noen. Iløpet av de nærmeste dagene skal vi en tur til Asker for å besøke litt familie av Karianne, ellers skal vi bare shoppe litt, kanskje møte litt venner og bare ta det rolig! Vi begge to gleder oss til en utrolig fin høstferie sammen!

  Haha, gammelt bilde av oss begge to, men det var det jeg fant på Macen! 

  -Sunnivat
  Har du høstferie nå, eller er din ferdig? Hvis du har ferie nå, hva skal du gjøre i ferien?
   

 • Travelt  Hei igjen! Nå er jeg snart klar for å legge meg, har vært på dansing ikveld så skal bare ta en dusj, også skal jeg legge meg for å sove etterpå! Har flere prøver i morgen, så trenger all søvnen jeg kan få! Jeg og Karianne skal forresten til Oslo i høstferien, vi drar på lørdag så da blir det sikkert litt interessant blogging! Gleder meg!!!

  Ei stk sliten jente etter trening!

  -Sunnivat

 • 10 ting du kanskje ikke visste om meg - Videoblogg


  -Sunnivat
  -Visste DU dette om meg? 

 • Bringebærsmoothie


  Isted laget jeg bringebærsmoothie, den ble kjempe god, men tror egentlig ikke den ble slik den skulle bli da men..

  -Sunnivat
  -Fristet det?

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits