sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Happy HalloweenTumblr_lt8m5rblnk1qbih6so1_500_large
Helouvyno_large
Tumblr_lsvkzgek2d1qcv0qyo1_500_large
Happy Halloween alle sammen! Ikveld skal jeg på dansing tror jeg. Siden vi har forestilling i år, så må vi på alle treningene så lenge vi ikke er så syke at vi ikke kommer oss opp av sengen liksom! 
 
Bilder fra weheartit!

-Sunnivat
- Hvordan skal du feire din halloween?
 

 • Syk  Er syk idag, er så kvalm. Så jeg dro hjem fra skolen. Vi snakkes senere idag!
   
  Fra på lørdagskvelden

  -Sunnivat
  - Er du også syk idag? 

 • Koslig kveld!  Har vært mye som har skjedd i helgen, derfor dårlig blogging! Ikveld var jeg på et møte i Betel, var utrolig koslig! Var der sammen med Maria, Line, Elise, Samuel og ei som heter Lovise tror jeg det var! Nå har jeg akkurat gjort fransk og engelsk leksene mine, så nå skal jeg straks legge meg! Blir godt å sove! 

  Fordi jeg har hatt en utrolig koslig å fin dag! 

  -Sunnivat 

 • Hos Maria og Line  Nå sitter jeg hos Maria og Line, og vi skal filme litt mer av Må-gjøre videoen. Tenkte bare at jeg skulle informere liksom. Men snakkes senere da, søtnoser!
   

  -Sunnivat

 • Må gjøre video!  Jeg og Line tenkte at vi kunne ha en må gjøre video, vi filmer ikveld, så fort dere og kom med forslag da! 
   

  -Sunnivat
  -Still spørsmål pliss??  

 • Flink jente!  Idag har jeg vært flink og støvsugd hele huset! Nå venter jeg bare på at Mamma og Pappa skal komme hjem, sånn at de kan lage middag. Ikveld skal jeg på fest for 7 - 10trinn. Gleder meg, den var en suksess i fjor, så håper den blir like bra i år også!

  Ett bilde fra kampen igår, som de VANT! Sjetne J98 er kretsmestere 2011. Er så stolt av de, kan sikkert legge ut bilder fra kampen!

  -Sunnivat
   

 • FInalekamp!  Nå venter jeg på at Maria skal komme, så skal vi dra å se finalekampen til J98, heia sjetne! Jeg vet jeg har sykt flinke venniner, som kommer seg helt til Finalen! og nå skal de vinne! Hvis du er i nærheten, så stikk innom en tur da!
   

  -Sunnivat

 • Musikkframføring!  Nå drar jeg på skolen og har musikkframføring.. Får håpe det går bra da! Ønsk meg lykketil idag også da! 


  -Sunnivat
   

 • Øver!  Nå sitter jeg og øver til Musikken i morgen. Vi har sånn at vi skal velge oss en artist,også skal vi holde et foredrag om karrieren hans/hennes! Jeg har da valgt Justin Bieber, og skal snakke om han, også skal jeg spille og synge Stuck in the moment! Grugleder meg, men det går sikkert bra! 


   -Sunnivat

 • Konsert!  Nå skal jeg og Oda snart dra, skal ha en liten type konsert idag. Så gleder meg! 
  Kan se om jeg får filmet det!
   
  Ønsk meg lykke til da!

  -Sunnivat
   

 • Skolen  Nå drar jeg til skolen, har langdag idag,så snakkes senere!


   -Sunnivat

 • TOMMEL OPP!  Har vært ute med koslige folk ikveld, og det skal gjentas! 
  Imorgen har jeg lang dag på skolen, så rett å ha konsert på en sånn greie! Men skal klare å blogge ihvertfall ett innlegg da..

  Fordi denne dagen har vært TOMMEL OPP!
   
  -Sunnivat 

 • Jaha
  Sitter og ser på tv akkurat nå, skal snart dusje, så skal jeg sette meg med leksene! Men vi snakkes senere!

  -Sunnivat

 • blogglyst ??  Har ikke hatt blogglyst idag, så tok en liten dagspause! Men imorgen skal jeg komme tilbake for fullt, får vi håpe. hehe,men har så mye prøver og lekser og sånt for tiden! .. Men nå skal jeg dusje, så går jeg til sengs!


   -Sunnivat

 • koos  Nå sitter jeg og Hanne Marit på rommet til Johanne og venter på at Johanne skal komme hjem fra bursdagen til Åshild.. Vi har allerede tatt ganske mange bilder, og kommer sikkert til å ta flere i løpet av kvelden :L haha, Hanne Marit går rundt å tar bilder av alt hun ser! FRITIDS! Men vi snakkes senere da.


  -Sunnivat

 • Bursdag!  Idag skal jeg i bursdag til Vemund , lillebroren til Johanne, for de som lurer! Er sånn familiebursdag ting, så det blir koselig! Hanne Marit kommer også! Gleder meg til å se henne igjen, er så lenge siden sist! Men nå skal jeg finne kostyme til dansingen, også skal jeg fikse meg før bursdag!
  Skal ta litt bilder til dere, siden da blir dere så glad i meg, hehe, loveya!


  -Sunnivat
  -Skal du også i bursdag idag?

   

 • Heihei  Er ikke helt i form idag, så har ikke orket å blogge. Først å fremst så har jeg forstuet ankelen min skikkelig, så klarer ikke gå på den ordentlig, i tillegg er jeg i dårlig form.. men skulle bare si hei liksom!


   -Sunnivat
  -Er du også i dårlig form, eller har vondt i foten eller noe sånt? 

 • norskskrivedag  Nå sitter jeg på skolen, og har norsk skrivedag! Hyysj, har ikke lov til å være på nettet!  -Sunnivat 

 • Pugging sa du?  Godmorn! Nå skal jeg snart pugge litt mer til prøve, så skal jeg vel dra til skolen! 
  Idag har vi samfunnsfagprøve, franskprøve og skrivedag i norsk eller vi skal bare ha 2timer i norsken, men de kaller det skrivedag! Igår hadde vi naturfag!

  Okei, nå prøvde jeg å ta bilde av meg selv, sånn at det kunne bli litt gøy å lese innlegget men neida, ser ut som et esel, så det blir nok ikke bilde av meg nå nei..

  for noen dager siden!

  Husk spørsmålsrunden! Svarer enten idag eller imorgen! Så spør!

  -Sunnivat
  -Skal du ha noen prøver idag? Og i hvilke fag i tilfelle?
   

 • iiis
  Skulle bare dokumentere at jeg spiste is! Nå blir det pugging til Samfunnsfagprøve, så skal jeg dusje, så legge meg!

  Fortsett å spør spørsmål på spørsmålsrunden i forrige innlegg! 

  -Sunnivat

 • Spørsmålsrunde  Tenkte at jeg kunne ha en ny spørsmålsrunde igjen! Men svarer ikke hvis det blir mindre enn 10 kommentarer! Så spør, så skal jeg svare! Dere vet nok hvor grensen går! 


  -Sunnivat
  -Spør meg om noe da!

   

 • Sangtimer  -Sunnivat 

 • Dagens sang!
  Akkurat nå sitter jeg å hører på Misteltoe - Justin Bieber og jeg er forelsket!!

  -Sunnivat 

 • JULEBRUS!!!!!! (L)
  Slengte bare inn noen bilder, jeg har tatt i det siste! Haha, de er tatt med mobilen! Derfor dårlig kvalitet, men lev med det!

  Gjett hva det har kommet Julebrus på Prix, og for de som kjenner meg, så vet de at jeg ELSKER brus, over alt på jord, særlig JULEbrus, så jeg er i himmelen! Og har allerede drukket 2 idag .. hehe.. ikke mobb (A)

  -Sunnivat
  -Har du drukket julebrus idag? 

 • 5stykk?  Nå har jeg prøvd lenge å lage en sangvideo til dere! Men jeg blir aldri fornøyd, men får vell fortsette å prøve, men skal vel sette meg å øve til prøve snart! Har 5 (SYYKT) prøver denne uken! 1 på torsdag og 4på fredag! Så jeg skal sette meg å øve, sånn at jeg kan det jeg skal kunne! 

  Hahah, dør av dette bildet, men skulle være snill og ta ett bilde sånn at dere slipper Web, hele tiden!
   
  -Sunnivat
  -Har du også mange prøver denne uken? 

 • Natta  Nå er jeg på vei i seng, har nettopp dusjet. Skulle bare si natta!

  Fra før idag!

  Åhh, jeg føler meg skikkelig som en dårlig blogger når jeg har Webbilder i mange innlegg etter hverandre! Skal begynne å skjerpe meg nå! Ok?

  -Sunnivat
  -Skal du også legge deg nå? 

 • Skype  Akkurat nå sitter jeg på Skype med folk, koselig! Drar på dansing om 25min ca, men vi snakkes sikkert senere!
   
  Haha, snakkes senere da!

  -Sunnivat 

 • Outfit 15.10.2011
  Genser - Cubus
  Bukse - Kappahl

  -Sunnivat

 • 2 videoer fra idag!
  Her er 2videoer fra idag! Koselig med bestevennina mi da skjønner dere!

  -Sunnivat
  - Hva har dere gjort idag? 

 • Europris

  Var det jeg kjøpte på Europris, nå drar jeg snart til Ronja igjen, ikveld skal vi på middag til noen venner, men skal få se om jeg rekker å slenge inn et innlegg før vi drar! 

  -Sunnivat 

 • Europris med Ronja  Nå drar jeg snart til Ronja, så skal vi på Europris , og sikkert litt andre steder! Ikke at vi har så mye penger,men skal bare gå litt å kikke!


  -Sunnivat
  - Hva skal du idag?    

 • Nina vurderer!  Nina (link) vurderer blogger! Meld dere på da folkens!


  Fra når Nina og de, var på besøk!

  -Sunnivat
   

 • Abby Miller - Count on me
  Jeg blir skikkelig rørt jeg! Dette må dere se!

  Ble vist til at vi ikke drar før om en time!

  -Sunnvat

 • Hjem til Trondheim  Onkel og Carina kommer å henter meg om en time, så reiser vi hjem til Trondheim! Gleder meg til å møte verdens beste Ronja igjen! Jeg hadde egentlig planer om å stå opp halv 11, men Mamma ringte klokken halv 10,så da måtte jeg bare stå opp da! Men nå skal jeg pakke ferdig, og gjøre meg klar jeg! Snakkes når jeg kommer hjem til Trondheim!


  -Sunnivat
   

 • Browniescookies (L)
  De smakte HIMMELSK! Anbefales til alle!

  Nå skal jeg legge meg, reiser hjem igjen i morgen! Rekker å slenge inn et innlegg før jeg drar tror jeg, og noen når jeg kommer hjem!

  -Sunnivat
  - Har du smakt de browniescookisene der?  

 • Ri!  Nå drar jeg snart ut å rir med Frida og Sara! Det blir koselig! Selv om det pessregner! 
   

  -Sunnivat

 • Brønnøysund!  Jeg våknet for en halv time siden, og jeg har allerede stelt meg! Mangler bare å spise frokost nå, så er jeg klar! Gleder meg , siden jeg har ALDRI vært i Brønnøysund før selv om jeg er i Bindal minst 2ganger i året! Men jaja,  idag skal jeg, tante og Rakel dit!  Venter på at mormor skal våkne nå, så kommer de og henter meg om en halvtime sånn ca! 

  Fordi vi er kule!

  -Sunnivat
   

 • Ikveld  Siden sist, har jeg plagdes med intens hodepine, også har jeg vært en tur til Rakel, med mange folk! Koselig! 
  Imorgen drar jeg, tante og Rakel til Brønnøysund, for å møte Elisabeth og Thea Marie osv.. Det blir kjempe koselig! Så jeg rekker nok ikke så mye blogging i morgen! Får se om jeg rekker å slenge inn ett før jeg drar, og kanskje ett når jeg kommer tilbake eller noe!


   -Sunnivat
  -Hva skal du i morgen? 

 • Bilder fra Fotoshooten med Emma del 1


  Her er mesteparten av bildene, resten kommer senere!

  Hva syns dere?

  -Sunnivat

 • 99spørsmål og svar!  SISTE:

  1.
   Siste du drakk: Saft
  2.
   Siste telefonsamtale: Pappa
  3.
   Siste mottatte sms: Pappa
  4.
   Siste sangen du hørte på: Husker ikke hva den heter
  5.
   Sist du gråt: Husker ikke

  JA ELLER NEI:

  6. ville du hatt en med samme kjønn som kjæreste: Nei.
  7.
   har du noen gang vært utro: Nei.
  8.
   har du tatt noe fra dine foreldre uten at de vet det: Det kan godt henn
  9.
   har du spist noe som er giftig: Håper da ikke det.

  ENTEN ELLER:

  10. Dansing eller synging: Begge! Jeg elsker begge deler, så vanskelig å velge
  11.
   Cola eller Pepsi Max: Cola.
  12.
   Jordbær eller bringebær: Jordbær.
  13.
   Facebook eller nettby: Nettby er jo lagt ned? Uansett Facebook eier Nettby lett liksom
  14
  . Svart eller hvit: Hvit.

  DETTE ÅRET:

  15. Har du fått nye venner i år:  Ja, det har jeg.
  16.
   Sluttet å være forelsket: Ja
  17.
   Ledd til du har begynt å gråte: Jepp.. 

   AKKUTAT NÅ

  18. Møtt noen som har forandret deg: Det kan godt hende!
  19.
   Funnet ut hvem dine virkelige venner er: Ja, så absoulutt!
  20.
   Funnet ut at noen har snakket om deg bak din rygg: Ja!...
  21.
   Kysset noen fra din top friends liste: Ehh? Har ikke noen Top friends liste, men nei?

  SANNHET:

  23. Hvor mange barn vil du ha: Mellom 2 til 4 eller noe sånt
  24.
   Har du kjæledyr: Ja! Pusekatten min Santia
  25.
   Vil du forandre navnet ditt: Tja..
  26.
   Hvordan feiret du din siste bursdag: Jeg og Anna ba alle jentene i klassen og hadde en superkoselig bursdag! 
  27.
   Når våknet du i dag: Rundt 9tiden eller noe
  28.
   Hva gjorde du midnatt i går: Satt på dataen og hørte på musikk med Rakel
  38.
   Stjernetegn: Fiskene
  39.
   Gutt eller jente:  Jente
  40.
   Alder: 13
  41.
   Ungdomskole: Ja, går nok på ungdomsskole ja!
  42.
   Videregående: Nei, ikke ennå
  43.
   Hår farge: Original : Brun, farget : Blondt
  43.
   Langt eller kort hår: Midt i mellom
  45.
   Høyde: Cirka 150cm, eller noe! 
  46.
   Er du betatt av noen: Kanskje, kanskje ikke?
  48.
   Piercinger: Nei, bare et hull i hvert øre.
  49.
   Tattovering: Nei!
  50.
   Høyre- eller venstrehendt: Høyrehendt.

  VILLE DU:

  51. Kysset kjæresten til din bestevenninne: Nei!
  52.
   Sovet alene med åpenhimmel: Ikke alene nei.
  53.
   Dumpet en venn framfor kjæresten: Nei.
  54.
   Ha sprunget naken på en fotballbane bare for å komme på tven: neitakk?
  55.
   Brukt en hel dag på shopping:Ja! Selvfølgelig?
  56.
   Kysset en av samme kjønn: Nei
  57.
   Tatt på puppene/brystet til en av samme kjønn: Ehh, trenger ikke det nei?
  58.
   Blottet deg for en du er glad i på web: Neitakk
  59.
   Ha oppkaldt barnet ditt etter deg: Nei?
  60.
   Springet 1mil bare for å se noen du er glad i: Ja! 

  AKKURAT NÅ:

  61. Spiser: Ingenting.
  62. Drikker: Ingenting.
  63.
   Nå skal jeg: Svare ferdig på spørsmålene, så gå på do.. ( hehe )
  64.
   Venter på: At Rakel skal vokne
  65. Hører på: At Rakel sover, og at jeg skriver på tastaturet!

  FRAMTIDEN DIN:

  66. Lyst på barn: Ja!!!
  67.
   Lyst til å gifte deg: Ja! Helt klart!

  HVA ER BEST MED DET MOTSATTE KJØNN?

  69. Lepper eller øyne: Øyne!
  70.
   Kyss eller klem: Begge!
  71.
   Høyere eller lavere: Litt høyere, men ikke for mye.
  72.
   Eldre eller yngre: Enten like gammel eller eldre!
  73.
   Romantisk eller spontan: ehh, ikke helt sikker faktisk!
  74.
   Fin mage eller fine armer: Mage, helt klart!
  75.
   Tattovering eller piercing: Neitakk!
  76.
   Voldsom eller forsiktig: Midt i mellom
  77.
   Forhold eller bare lek: Forhold!
  78.
   Bråkmaker eller tilbakeholden: Noe midt i mellom, kan ikke være sånn beskjeden som nesten aldri prater å sånn, for jeg prater hele tiden , hehhe...

  HAR DU NOENSINNE:

  79. Kysset en fremmed: Nei?
  80.
   Drukket sterk alkohol: Nei?
  81.
   Mista brillene/linsene: hehe, ja..
  82.
   Sex på første date: Nei.?
  83.
   Knust noens hjerte: Håper ikke det??
  84.
   Fått ditt eget hjerte knust: ... sånn halveis..
  85.
   Blitt arrestert: Ja!!! ehh, nei?
  86.
   Takket nei til en invitasjon til date: hehe, ja?
  87.
   Grått når noen har dødd: Ja!!! 
  88.
   Likt en venn som er gutt: Liker man ikke vennene sine da? ehh, så ja?

  TROR DU PÅ: 

  89. Deg selv: spørs hva man mener med det
  90.
   Mirakler: Egentlig ikke.
  91. Engler: vet ikke helt..
  92.
   Himmelen: Ja
  93.
   Nissen: Nei...
  94.
   Kyssing på første date: Ja.
  95. 
  Kjærlighet ved førtse blikk: Jepp!

  SVAR HELT ÆRLIG:

  96. Er det en person du har lyst til å være sammen med akkurat nå: Mange!!
  97.
   Hatt mer enn en kjæreste av gangen: Nei.?
  98.
   Tror du det er mulig og være trofast for alltid: Ja, det går jo ann!
  99.
   Hva er den ene tingen du ikke kan leve uten: Det er så mye å velge mellom! Men Mat?

  Jeg tok denne fordi jeg kjedet meg noe sykt! Håper dere likte svarene mine!
  Ta den du også da! Også skriver du link til Innlegget, jeg vil lese!!
   
  -Sunnivat 

 • Bindal  Nå drar jeg til Bindal om en time! Snakkes når jeg kommer fram da!

  Et av bildene fra fotoshooten

  -Sunnivat


   

 • Fotoshoot med Emma  Nå kommer Emma snart, og vi skal ha fotoshoot, så gled dere til bilder etterpå!

  Her er fra forrige gang!

  -Sunnivat
  -Hva skal du gjøre nå?

   

 • Morgen idag også gitt  ÅÅÅ! jeg får ikke til å sove lengre enn til 9, nå som jeg endelig har høstferie! Men jaja, da får jeg utnyttet dagen så mye som mulig..Men ihvertfall idag skal jeg ingenting spesielt annet enn Dansing, og det gleder jeg meg skikkelig til! Blir så godt! Dere aner ikke hvor glad jeg er i å danse, så er alltid like godt å komme på dansinga og få danset litt! 

  Bilde fra igår, siden jeg nettopp har stått opp og ikke har orket å sminke meg osv! men det er lov når det er høstferie da! Ikke sant?

  -Sunnivat
  - Hva skal du idag da?
   

 • Koselig søndagskveld
  Fyr i peisen, popcorn og Robinson slår aldri feil!

  -Sunnivat 
  -Hva koser du deg med ikveld? 

 • Outfit 09.10.2011
  Tubetopp - BikBok, Genser - BikBok, Bukse - Kappahl?? 

  -Sunnivat
  - Hva syns du om outfitet?

 • Konkuransse  Vinn solkort fra Brun og Blid

  Maren har konkuransse på bloggen sin - delta du også! Trykk på navnet hennes så kommer du direkte dit!

   -Sunnivat

 • Gårsdagens Innkjøp  Var jo som sagt på shopping igår, så her kommer innkjøpene! Jeg er veldig fornøyd med alt!  UGGs - Falkanger 400kr

  Genser - BikBok 200kr?? husker ikke prisen helt, men tror det var rundt den prisen!

  Skjerf - BikBok 149 for 2, Oda fikk også et!

  Lue - BikBok 80kr

  Kjøpte også en blå bluse fra Kappahl, som jeg og Anna skal dele på, og idag har hun den på seg, så fikk ikke tatt bilde av den, men den er iallefall DØDSFIN! 

  -Sunnivat
  -Hva syns du om innkjøpene?

 • Morgen!  Godmorn! Hadde bare tenkt å si hei, siden jeg er verdens beste blogger! Foressten har fått så mange fine kommentarer i det siste å ville bare si at det er kjempe koselig og at jeg setter virkelig pris på det! 

  Randomt bilde bare! 
  Kommer innkjøp fra i går idag! 

  -Sunnivat
  -Får du også mange fine kommentarer?

   

 • Filmanbefaling - Bridesmaids  Nå har jeg nettopp sett ferdig en film som heter Bridesmaids, og den kan anbefales til 1000. Den var sykt morsom, jeg lo hele tiden nesten! De dreit seg hele tiden. Ihvertfall den får en 5 av meg. Denne må ses!
   

  -Sunnivat
  -Har du sett Bridesmaids? Hva syns du om den? 

 • City Syd  Nå drar jeg straks til City Syd med Mamma, Pappa og Onkel og kanskje søstersen.. Skal se om jeg finner meg noen nye vintersko, gleder meg! Har lyst på UGGs iår! Men får se hva det blir til


  -Sunnivat

   

 • Morna  Morna, er litt mye som skjer for tiden, så har ikke orket å blogge. Har vært så sliten, etter alt det andre , osv.. Akkurat nå har vi besøk av Tante, Onkel og mine 2søskenbarn! Men de reiser hjem om en halv time! For deres høstferie er ferdig nå på mandag, mens min startet i går! For å si det sånn, jeg skal utnytte denne høstferien! Men jeg skal vel begynne å stelle meg snart, så drar tante og de, så skal jeg og mamma kanskje på City Syd , og kjøpe vintersko osv..   -Sunnivat

 • I love laughing
  I love laughing, everything feels ok!

  -Sunniva 

 • Låtskriverkurs  Nå sitter jeg og venter på at låtskriverkurset skal starte altså om 3 minutter, men siden jeg er verdens beste så slenger jeg inn et innlegg i mens.. 
   
  deili...

  -Sunnivat 

 • Hos Johanne  Nå drar jeg en tur til Johanne snart! Er såå lenge siden jeg har sett henne, så vi måtte nesten finne på noe, tar med kamera, så gled dere til bilder etterpå!  -Sunnivat

 • Biblioteksvakt med Ronja

  Var biblioteksvakt med Ronjapuus idag! Ble ferdig med det meste av leksene for de 2 neste ukene, så det var godt! Nå får vi besøk om 10min, før jeg drar på dans om en time! Gleder meg!

  -Sunnivat

 • Bursdagsoutfit 01.10.2011  Her kommer bursdagsoutfitet fra i går!


  Kjole : GinaTricot, Sko : vet ikke? haha, digger bare den neglelakken så syykt!

  -Sunnivat
  - Hva syns du om Outfitet? <3

 • Bindal  Sitter hos Rakel nå, har desverre ikke fått blogget så mye i det siste , er sp mye som skjer når jeg er i Bindal

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits