sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Travel dagUnnskyld for dårlig blogging i det siste! Men har vært så mye som har skjedd, men nå skal jeg prøve å komme tilbake på sporet igjen!

Det var litt bilder fra min dag idag, som har gått ut på å være på skolen, så en tur på sang forså en liten tur hjem før jeg dro på dansing! Var utrolig godt å danse igjen, første gang etter ferien idag!

-Sunnivat
Hva har du gjort idag?

 • Mandagsmorgen  Nå er jeg klar for skolen igjen etter en god helg! Er helt utrolig trøtt idag, men sånn er det vel bare..

  -Sunnivat

 • 30årsmarkering  Heihei! 
  Låner nå Macen til Oda, vi har da vært hjemme alene inatt. Så da lå Maria over hos meg, og Veslemøy var på besøk til Oda igår kveld. Det vil si at vi hadde film maraton!!
  Ellers er mamma og pappa på vei hjem fra bindal nå, de er vel hjemme om cirka en halv time, da skal vi bare ordne oss før vi drar til kirken, på 30årsmarkering for en av prestene. Blir sikkert koselig det.
  Ellers er det skole igjen i morgen, og det er jeg ikke særlig gira på..


  -Sunnivat
   

 • Olavskvartalet  Nå sitter jeg på bakeriet i Olavskvartalet, og venter på Karianne! Maria skal også komme når hun er ferdig på piano.

  -Sunnivat
  Hva skal du idag?

 • Chillern  Nå sitter jeg i stua, slapper bare av og venter på at resten av familien skal komme hjem. Ellers har jeg vært på skolen idag, også var jeg en tur til tannlegen igjen!

  Her er bilder på vei fra og til tannlegen.

  -Sunnivat

 • Min dag  Som sikkert alle andre så hadde jeg første skoledag idag, var rart å komme tilbake igjen men deilig å se vennene mine igjen! Nå har jeg vært på gåtur med mamma og sitter nå og spiser salat og ser på tv!

  Noen bilder fra dagen idag!

  -Sunnivat
  Hatt en fin første dag på skolen?

 • Første skoledag  God morgen! Idag er første skoledag, og jeg er virkelig ikke klar for dette. Men tror det blir deilig å se alle vennene mine igjen! Har savnet de, men kommer til å bli slitsomt å stå opp så tidlig igjen nå da..

  -Sunnivat
  Startet du også på skolen idag, eller har du allerede startet?

 • Life as we know it  Sitter og ser på filmen Life as we know it, jeg elsker den filmen! Er sååå søt! Ellers har jeg bare vært i kirken idag, også har Emma vært en tur innom!

  Noen bilder fra idag!

  -Sunnivat

 • Mista bussen  Heihei! Nå sitter jeg og Karianne inn på olavskvartalet, fordi vi mista forrige buss.. Og siden det regner ute, så gikk vi inn å satte oss! Skal en liten tur til Karianne ikveld ja, men blir ikke sent i og med at jeg skal opp tidlig i morgen.

  -Sunnivat
  Mista bussen før? Hahahaah tidenes spørsmål!

 • Åpent hus  Hei igjen! Dagen idag har gått ut på og være på jobb, for så å rydde huset. Vi får nemlig besøk ikveld, vi skal ha åpent hus som er noe vi i Rejoice arrangerer hver fredag hele sommerferien. Ikveld er det vår tur, så det vil si at vi må rydde hele huset. Vi er ikke helt ferdige ennå, men det er ikke lenge igjen nå! Ellers tenkte jeg og snart starte på innlegg om Spania, men dataen og musen til dataen klikker, så jeg får se om jeg får det til å funke først, hvis ikke er det bare veldig stress!   -Sunnivat

 • Innkjøpsvideo Spania 2012
  Her er innkjøpene fra Spania, glemte av noen ting pluss at det var noe jeg ikke fant.. Kjøpte blant annet et iphone 4S deksel(verdens fineste deksel!) men det kan jeg sikkert ta bildet av senere, så dere får sett det. 

  -Sunnivat
  Likte du innkjøpene? 

 • Ann Elise, min bestevenn!  I natt, altså natt til den 14 klokken 6.30 ca, dro min kjære bestevennine Ann Elise til Etiopia. Hun skal nå bo der i 2 hele år, de årene kommer til å gå tregt! Ann Elise er en helt fantastisk jente, som jeg har blitt utrolig glad i, hun betyr så mye for meg. Det kommer til å bli rart og ikke kunne se henne hver fredag lengre, og ikke kunne ringe henne for å spørre om vi skulle finne på noe etter skolen, å vite at hun ikke bor en halv time unna, men hele 12 timer med fly. 
  Noen av oss i jentegjengen, dro på flyplassen i natt for å si hadet, det vil si at vi sto opp rundt halv 4 - 4 tiden, for å være på flyplassen til klokken 5. Vi var alle trøtte, men det var så verdt det. Den siste klemmen på 2 år, var vanskelig å gi slipp på men jeg måtte for hun skulle rekke flyet. Jeg har aldri vært så langt borte fra noen venner før, men dette blir en test som vi skal klare med glans, alle sammen! Flere av oss har også tenkt oss til Etiopia til neste år på besøk, kanskje vi faktisk får se hverandre før det har gått 2 år. Jeg gjør alt for å få kommet meg dit!
     Ann Elise! Du er en helt fantastisk jente, som jeg er så utrolig glad i. Dette innlegget har nå tatt meg nesten 2 timer, fordi jeg griner så mye at jeg ikke klarer og konsentre meg. Jeg savner deg helt utrolig masse allerede! Glad i deg og håper du får 2 fantastiske år i Etiopia!!

  -Sunnivat 

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits