sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

SykehusetNå har jeg nettopp kommet hjem fra sykehuset, og der fant vi ut at jeg har fått senebetennelse i det ene kneet mitt, men jeg skal bare gå på en ibux kur i noen dager, også går det sikkert bedre etterhvert. Sitter nå å ser på My Super 16 på MTV. Men nå er det snart middag, så vi snakkes sikkert senere idag.

Bilde fra igår elrns

-Sunnivat
 

 • Legen idag da..  Heia, nå har jeg nettopp våknet for et kvarter siden. ( ca. 07.00 ) Idag skal jeg på skolen, også skal jeg til legen i 1 tia, skal bare sjekke hvordan det er med kneet og sånt etter operasjonen. Men nå skal jeg stelle meg, også blogges vi senere idag!


   -Sunnivat

 • Joggetur med Kristine K  Jeg og Kristine var på joggetur idag igjen, og det var kjempe deilig! Når jeg kom hjem fra da tok jeg å trente litt styrke og tøyet ut å sånt, også startet Idol, og jeg gleder meg skikkelig til å følge med på det videre. Det virket som at det var ganske mange flinke så da blir det interessant. Nå har jeg nettopp dusjet og er snart klar for å legge meg, siden det er skole i morgen vettu. 

  Haha, snapshot sa du?

  -Sunnivat

 • Videoblogg  video:film fra 30

  h
  ahah ikke mobb a...

  -Sunnivat 
 • Lekser
  Sitter med matteleksene nå. Etterpå blir det engelsk, så er jeg ferdig!

  -Sunnivat
  -Har du også lekser som du må gjøre? 

 • Bilder fra Bli-Kjent weekend!


  Her er noen av bildene fra helgen, hva syns dere? Foressten jeg er syk idag hvis dere lurte liksom.

 • Bli kjent weekend  Nå drar jeg snart på bli kjent weekend, gleder meg noe syyykt. Blir koselig å møte alle folkene igjen! Blir desverre ikke noe blogging før på søndagen igjen, men jeg skal ta med kamera så dere får se bilder når jeg kommer hjem.
  Men vi skal dra om et kvarter, så må nesten gjøre meg ferdig isteden for å blogge. See you later, LOVE YA <3

  Hhaa, randomt bilde fra igår! <3

  -Sunnivat
   

 • Bilder
  Hva syns du om bildene mine?
  Alle bildene er tatt av meg med Nikon D3100

  -Sunnivat

 • Maja kommer!  Idag har jeg selvfølgelig vært på skolen, også dro jeg hjem å gjorde lekser. Nå kommer Maja om ikke så lenge, vet ikke helt hva vi skal, men finner sikkert på noe. For dere som lurer så har jeg nå startet i 8.trinn og det er egentlig helt greit det. Jeg og Ronja har funnet ut at vi synes at matten i 8 er nesten lettere enn i 7 jo? er det liksom meningen.. Haha, i morgen skal vi ha førstetime med språk, men vi skal prøve alle fagene før vi bestemmer oss da, men jeg har allerede bestemt meg for Fransk, så det såå.. Men jeg har egentlig ingenting interessant å skrive om, og jeg vet at jeg er drit sløv til å ta bilder for tiden, men that's lifee. Kanskje jeg og Maja tar oss en tur ut for å ta bilder, for begge oss er veldig glade i det.


  -Sunnivat

  Ehh, poster dette på nytt,noen som sa at de ikke får opp innlegget og jeg gjør ikke det selv heller så.. Altså dette er skrevet for 3 - 4 timer siden såå. ;) 

 • Videoblogg
  Har du noe av dette i skolesekken din?

  -Sunnivat 

 • Skolebøker

  Her er de skolebøkene jeg har fått til nå! Engelsk, Naturfag, Norsk og Samfunnsfag.. Får matte bøkene i morgen, og rle på Torsdag, og språkboka/bøkene når vi har valgt språk! Jeg skal ha FRANSK!! <3

  Nå tenkte jeg å lage en film av hva jeg har i skole sekken min! What you think?

  -Sunnivat

 • De søte små
  Når jeg var 3 - 4 ?

  1.Klasse

  Barnehagen engang.. 

  Barnehagen, meg med de musflettene som stikker opp..

  haha

  1. Klasse

  Barnehagen..


  Har du noen fine/ artige bilder fra når du var liten å gikk i barnehage/ 1 - 2 klassen?

  -Sunnivat

 • Første Skoledag  Idag er det første skoledag, og jeg grugleder meg egentlig litt. Begynner på skolen klokken 9 og hadde egentlig ikke tenkt å stå opp før halv 8 men jaja, våknet halv 7 jeg da så,da ble det bare det. ÅÅ, dere vet ikke hvor jeg gleder meg til å møte alle sammen igjen, jeg har jo selvfølgelig møtt mange av de i klassen men ikke alle. Jeg gruer meg samtidig som at jeg gleder meg til å få vite hvem jeg skal være i klasse med også! Tenk det er min første dag på ungdomsskolen! Gruer meg.... 

  Meg og min kjære søster Oda som begynner på KVT idag.

  -Skal du også begynne på ungdomsskolen idag? Hvis ikke hvordan trinn skal du begynne i?
  -Sunnivat

 • Banen  Har nettopp kommet hjem fra McDonalds, og skal snart på banen for å se på kampen til jentene i klassen. Ikveld kommer søskenbarnet mitt og kjæresten hennes hit for de skal ligge over til i morgen. Fordi de skal til Tyrkia eller noe sånt, MISUNNELIG! Men nå skal jeg ordne meg før Kristine kommer, også skal vi dra til banen.

  Fra Rosenborgkampen med Silje Anita

  -Sunnivat
   

 • Bestfriends  I love the way you treat me, i love the way you make me feel special. I love the way you're eyes shines when you smile too me, and i love that you love me. Bestfriends are supposed to support each other, and we do. Bestfriends are supposed to trust each other, and we do. Bestfriends are supposed to love each other. And i love you! I can't decide if you love me or not. But i love you and i just wanted you to know!
   270635_1432974360550_1718654280_677450_2825915_n_large
  281775_267651706584485_100000189730017_1306334_2156733_n_large
  Tatt av meg - Nikon D3100

  Bilder fra weheartit.com

  -Sunnivat 

 • Rosenborgkamp  Nå sitter jeg her å ser på videoene fra kampen, skal lage en film til dere i morgen eller noe sånt, men nå kan dere bare få se ett par bilder!

  Nei, nå funket ikke bildeopplasteren..  

  Dere får de vell imorgen da, men må nesten legge meg snart! Skal opp klokken 8 for å jobbe, trenger pengene youknow.. ;) -Sunnivat
 • Rosenborgkamp  Nå drar jeg og Silje på rosenborgkamp snart! Gleder meg!


  -Sunnivat
  -Skal du også på kampen ikveld? 
   

 • Videoblogg??  Tenkte å lage en videoblogg idag, men da må dere si hvordan type videoblogg jeg skal ha, også må dere si hva jeg skal snakke om osv.. Jeg og Anna har nettopp laget Frappucino, det var godt ja!


   -Sunnivat

 • Frappucino oppskrift  Var ei vennine av meg som lurte på oppskriften på frappucinoen. Den skal dere selvfølgelig få.
   (Til 2-3 porsjoner)

  Du trenger:
  1/2 kopp fløte
  1 1/2 kopp helmelk/lettmelk (synes det er best med helmelk)
  1 1/2 kopp med isbiter
  2 kuler vaniljeis
  1 kopp STERK KAFFE (med pulverkaffe-2 t-skjeer)
  Sjokoladesaus
  Krem (kan droppes).
  1. Aller først start med å lage kaffe! Jeg bruker det varmeste vannet i springen, 2 fulle ts. med pulverkaffe, blander det, og setter koppen i kjøleskapet. 
  2. Etter 5-10 minutter kan du helle ingrediensene i blenderen, før du heller oppi kaffen som forhåpentligvis ikke er noe varm lenger. Den tenger ikke være helt kald.
  3. Til slutt tar du oppi sjokoladesausen. Jeg klarer ikke si en bestemt mengde, men jeg pleier å ta engoood dæsj. Det er lurt å smake til.
  4. Da er det bare å helle frappuccinoen oppi glassene, og topp det gjerne med krem!

  Jeg og Kristine droppet kaffen idag, siden Kristine ikke ville ha kaffe i, og det går veldig ann å droppe den. Syns nesten det blir bedre da jeg, men er veldig glad i med kaffe i også.
  Oppskriften kommer herifra http://voe.blogg.no/1269382437_frappuccinooppskrift.html

  -Sunnivat
   
 • Picture : Frappucino  Jeg og Kristine lagde FRAPPUCINO IDAG! MY LOOOOVE (L)
  Den var deilig skal jeg si dere.

  -Sunnivat
  -Liker du frappucino?
  

 • Jogge med Stine  Nå drar jeg ut å jogger med Stine, blir godt å jogge igjen nå! Og også å se Stine igjen, lenge siden sist nå!


  -Sunnivat

 • Jentene mine kommer snart  Om ikke så lenge kommer Birthe og Kristine, gleder meg! Blir kos å møte de igjen! Senere idag skal jeg kanksje på kvt å jobbe igjen, men får se om jeg orker å gå dit siden det regner noe sinnsykt og det vil ikke slutte! Nå har jeg akkurat spilt litt gitar og nå ser jeg på The Hills. Igår var jeg som sagt på City Syd, kan vise dere innkjøpene senere idag eller i morgen! 

  haha.. 

  -Sunnivat 

 • City Syd  Morna, orket ikke blogge igår, var så sliten når jeg kom hjem. Idag skal jeg på City Syd og sånn med masse folk, for å kjøpe inn litt ting til skolestart og sånn, tenk! det er under en uke til skolestart, grugleder meg, gleder meg til å møte vennene mine igjen, men gruer meg til å starte på skolen igjen.
   

  -Sunnivat

 • Imorgen  Sitter på kontoret nå, venter på at badet skal bli ledig, skal ta meg en dusj også skal jeg prøve å komme meg i seng før klokken 00, skal på kvt og jobbe i morgen, så må opp tidlig. Og uansett så må jeg begynne å snu tilbake døgnrytmen igjen, for den er helt snudd på hodet skjønner dere..Men i hvertfall skal jobbe på kvt i morgen, så rekker nok ikke så mye blogging før jeg kommer hjem. Vet ikke helt når det blir, men blir vel mellom 14 - 16 eller noe sånt. Skal være der fra 9 til da så kommer sikkert til å være litt sliten etterpå. Men ihvertfall vi hadde besøk idag, det var kjempe koselig. Men nå skal jeg jage Oda ut av badet, sånn at jeg kan få dusjet også lagt meg! 
   

  -Sunnivat

 • Outfit 14.08.2011  Heia, vi får middagsgjester om et kvarter, så har litt dårlig tid. Skal sminke meg å sånt, you know. Som sagt jeg og mamma var på tur til rønningen idag, mamma gikk fort mens jeg bytta litt på mellom å gå fort og å jogge. Det var faktisk veldig deilig for idag er det sol og 25grader! Men nå kommer de om ikke så lenge så må gjøre meg klar og sånt.

  Vet ikke hvor noe av det er fra, eller skoene er fra XXL da!
  haha, klokken var bare kvart på ni, så var litt trøtt! og foressten var søstersen som tok bilde, og kan ikke akkurat skryte så mye om det..

  Singlet fra - H&M, shorts fra - Cubus 

  -Sunnivat
   

 • Rønningen  Skal bare skrive et lite innlegg før jeg drar på tur med mamma til Rønningen, hehe, skal til kirken etterpå så vi må være hjemme til klokka halv elleve senest, så bør kanskje begynne å dra snart. 

  Idag er det sol og varmt ute!!! YES! så skal sikkert sole meg litt idag eller noe sånt, eller tror kanskje vi skal få besøk idag også, så må sikkert være litt med dem å da.
  
   -Sunniva

 • Joggeoutfit  Jeg dro på en joggetur istad, det var veldig deilig egentlig, så nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen! Om 20minutter sånn ca får vi besøk, blir sikkert koslig det. Vi skal spise pizza til middag idag, gleder meg jeg!

  haha, fin etter jogging sa du?

  -Sunnivat
   

 • Videoblogg
  Hehe, har litt dårlig tid så blir bare en kjapp videoblogg. Vi snakkes senere
   
  -Sunnivat 

 • Frisøren  Om en time tar jeg og Line bussen til byen, for jeg skal til frisøren og få vekk den stygge etterveksten min, GLEDER MEG!!!! Nå sitter jeg å blogger, mens Maria spiller piano.


   -Sunnivat

 • Videoblogg

  Blablabla, hahah..

  -Sunnivat 

 • Overnatte til Maria og Line  Skal ligge over til Maria og Line inatt, så pakker nå, også tar jeg vel og sykler oppover dit snart. I morgen skal jeg til frisøren og farge etterveksten og og klippe meg litt. 

  Web (L)

  -Sunnivat
   

 • Rydding av rommet  Nå har jeg nettopp ryddet rommet, eller er ikke helt ferdig ennå da, men snart! 

  Siden jeg var en så snill lillesøster idag, lot jeg Oda låne kameraet mitt, når hun skulle til ei vennine. Så da blir det web fram til hun kommer hjem ihvertfall.

  -Sunnivat
   

 • Guitar


  Guitar <3
  
  -Sunnivat 

 • Emma og Maria  Idag har Maria og Emma vært her, Emma dro nettopp hjem, så jeg og Maria skal til henne etterpå. Vi har spilt ligretto også har vi tatt litt bilder og sånn
   

  Meg og Emma
  Maria tok bildene

  -Sunnivat
  
  

 • Om dans  Kommentar : Anonym!

  Det hadde vert så bra om du hadde skrevet litt mer om dans ...

  Hvilke stiler danser du? Jeg danser HipHop, men er også ganske glad i å danse litt sånn jazzlignende

  hvilken danseskole går du på? Jeg går på StepByStep i Trondheim

  hvor ofte danser du? På danseskole 1 time i uken, men hjemme nesten hver dag!

  hvem er forbildene dine når det gjelder dans? Det er så mange, men Jeanne, som er den danselæreren min er et av de!

  hvem er flinkest på sjetneskole til å danse? (5.-10. trinn) Det vet jeg faktisk ikke, er så mange som er veldig flinke til å danse!

   Kan du legge med et bilde av statistikken din? Det har jeg faktisk ikke lyst til, men kan si at jeg har i mellom 50 og 200 lesere hver dag sånn cirka! 
   
   Også var det mange som ville at jeg skulle lage dansevideo til dere, skal gjøre det når jeg har fått laget en dans, og når jeg har fått noen til å filme! Er ingen som er hjemme nå, så det blir ikke nå i hvertfall!
   


  Eneste videoen jeg har nå, dette er fra når jeg og noen andre danset på samlingstunden på skolen!

  -Sunnivat
  - Fornøyd med svarene mine? Noe mer dere lurer på om dans, og lignende, så bare spør! 

 • Dans in my heart  akkurat nå holder jeg på å danse så er ganske svett, men det er veldig godt da! Er ganske lenge siden jeg har danset sånn ordentlig nå, hadde tenkt å kanksje lage en dansevideo til dere etterpå,  hvis jeg orker men får se! Ihvertfall i kveld har jeg og Anna ( lillesøstersen ) settt streetdance, og de er såå flinke til å danse! FORBILDER! Men nå skal jeg fortsette å danse.
   
  haha, var bra pen før skjønner dere!

  -Sunnivat
  

 • Picture : Shoes


  Fikk disse skoene av søskenbarnet mitt når jeg var i Vennesla i sommer, hva syns du? Jeg synes ihvertfall de er kjempekule!

  -Sunnivat
  

 • Weheartit  Jeg har fått meg Weheartit profil, follow meg? 
   http://weheartit.com/sunnivat123  
  -Sunnivat

 • Fotoshoot  Idag har jeg vært hos Anna, Birthe og Maja kom også sånn plutselig uten at vi visste det, så da tok vi like gjerne en fotoshoot. Orker ikke legge ut alle bildene siden vi tok mer enn 300bilder, men kan legge ut et par
   
  Bare sånn hvis dere lurte, egentlig så hadde jeg redigert disse bildene! Men det funket ikke når jeg lasta de opp..
  Og, nei det er ingen bilder av Birthe siden hun ikke vil at det skal ligge bilder av henne på nettet

  -Sunnivat
  

 • Drar til Anna  Nå drar jeg snart til Anna, eller skal bare stelle meg å alt sånt først. Gleder meg til å se henne igjen, har ikke sett henne på 2 uker! Vi skal vel bare være til henne tror jeg, siden hun skal pakke siden hun reiser i morgen igjen,sååå...
   Nå venter jeg bare på at badet skal bli ledig sånn at jeg får stelle meg osv.. Men jeg skal prøve å huske kamera også skal jeg ta litt bilder til dere. Har vært litt sløv med det i det siste.. Men nå skal jeg gjøre meg klar, så vi snakkes sikkert senere i kveld eller noe sånt.

  Hehe, dere får ikke et nytt bilde siden jeg ser ut som .... nå....

  -Sunnivat

   

 • Hos Maria og Line  Hei, nå sitter jeg hos Maria og Line, vi skal snart på butikken også skal vi bake kake.  Ikveld skal vi på noe som heter Åpent hus, så rekker sikkert ikke så mye blogging idag. Men nå skal Maria stelle seg, også drar vi på butikken. Så vi snakkes.
   
  Gammelt bilde av meg og Maria!

  -Sunnivat
  

 • Lian  igår kveld dro jeg, Maja og Kristine en tur til Lian og badet. Det var egentlig ganske kaldt i vannet, men det gikk helt fint, men jeg og Kristine var litt pyser da...
   


  Haha, dør av det bildet her.

  Maja var så søt her

  -Sunnivat
  
  

 • Maria og Line  Hei, hadde egentlig tenkt å lage et til innlegg til dere igår, men nettet klikka. Men i hvertfall jeg fikk besøk av Maria og Line og det var kjempe koselig.

  meg, Maria og Line

  Line

  -Sunnivat
   

 • Outfit 03.08.2011  Nå kommer Line og Maria snart, og kanskje Neelofar, eller jeg vet ikke om hun kommer, men kanskje. Idag er det kjempe varmt ute, og det er kjempe deilig. Så skal vel sikkert en tur å bade med noen venner idag! Det blir koselig! Det må nok være minst 25grader idag, så outfitet for idag er ganske enkelt  Singlet under : Only
  Topp over : BikBok
  Shorts : Lindex?
   Overse det stygge fjeset mitt på bildene..

  -Sunnivat
  -Er det varmt hos deg idag?
   

 • Svar på spørsmålsrunden  Her kommer svarene :

  Yndlingssang for tiden?
  Sunniva : Vet ikke helt egentlig, er så mange fine sanger. Men har jo så klart noen favoritter?
  Johanne : Enig med Sunniva, men ?Love you like a love song? av Selena Gomez er en av de.

  Yndlingsfilm?
  Sunniva : Harry Potter og dødstalismanene del 2
  Johanne : Jeg også, + Love Actually

  Beste filmen du har sett i sommer?
  Sunniva : Harry potter og dødstalismanene del2
  Johanne : Samme her

  Sommerens beste is?
  Sunniva : Dreamis, med Kirsebær smak. (også selvfølgelig yoghurtisen på 7eleven?)
  Johanne :Italiensk is, siden jeg nettopp har vært i Italia ;)

  Det dårligste og beste sommerminne?
  Sunniva  : Dårligste : Begravelse, Beste : alt annet..
  Johanne : Dårligste : Har ikke noe dårligste , Beste : Italia

  Synes dere dyrenes liv er like viktig som menneskers?
  Sunniva : Joa, men ikke insektan!!!!!!!!! :O
  Johanne : Ja

  Hvilke kamera har dere? :-)
  Sunniva : Nikon D3100
  Johanne : Canon EOS 450D og Canon EOS 550D

  Hva er det artigste dere har opplevd i sommerferien?
  Sunniva : alt
  Johanne : Sydentur til Italia

  Hvor er dere når dere svarer på spørsmålene?
  Hos Johanne ;)

  Kjekkeste gutten i klassen din?
  Sunniva : ????.
  Johanne : ????.

  Hvor mange har du vært sammen med?
  Sunniva : no comment..
  Johanne : ingen kommentar

  Flørtet noe i sommer?
  Sunniva : Kanskje, Kanskje ikke?
  Johanne : kanskje?.


  på en skala fra en til ti:


  - Hvor god mener du at du selv er til å synge?
  Sunniva : 5 ? 6? Eller noe sånt..
  Johanne : 6.. ;)
   
  - Hvor pene synes dere at dere er?
  Sunniva : 5
  Johanne : 5

  - Hvor godt liker dere sommerferie?
  Sunniva : 1000000000
  Johanne  : 10

  - Hva har vært den beste dagen/uken/helgen i sommeren så langt, og hvor godt likte dere det?
  Sunniva : Går ikke ann å velge, alt har vært så bra! Så likte det veldig godt!
  Johanne : 13juli ? 25 juli, Utrolig godt!

  Synes du at du tar bra bilder?
  Sunniva : Helt greie!
  Johanne : Ja

  Hvordan er du interresert i foto ? kan du skrive litt om ditt forhold til fotografi?
  Sunniva : Jeg er interrisert i foto på grunn av at det er artig å se hvor mange fine bilder du kan få, og du kan få mye inspirasjon igjennom bilder.
  Johanne : Jeg synes det er utrolig gøy å ta bilder av forskjellige ting, i naturen for eksempel, helst nærbilder. Jeg synes også det er spennende å utforske nye metoder å ta bilder på. Og elsker å redigere de!

  Hvorfor bruker du sminke?
  Sunniva : Fordi jeg ser ut som dritt uten, og jeg føler meg drit stygg! Jeg klarer nesten ikke se meg selv i speilet uten!!
  Johanne : Bruker ikke hver dag, kan godt gå en dag uten. Får inspirasjon på nettet til å prøve nye ting.

  Tror/håper du at du kommer på topplista en dag?
  Kanskje det, hadde jo selvfølgelig vært gøy, men tror egentlig ikke det kommer til skje i nærmeste tid

  - Hva er det morsomste du/dere har gjort i sommer ?
  Sunniva : Det meste
  Johanne : Igjen, Italia (L)

  - Favoritt isen deres ?
  Sunniva : Det har vi sagt føør
  Johanne :hehe

  Har dere sett noen kjekkaser i sommer ?
  Sunniva : Jaaaa, mange (L)
  Johanne : Ja, har nok det!

  Mener du at du er best eller værst i klassn din til å synge?
  Sunniva :Ingen av delene! Skjønner ikke hvorfor dere tror at jeg alltid syns at jeg er best og sånn, for det stemmer absolutt ikke!
  Johanne : Verken best eller verst..

  -Sunnivat
  -Håper dere ble fornøyd med svarene våre!

 • Spørsmålsrunde med Johanne  Jeg og Johanne hadde tenkt at vi kunne ha en spørsmålsrunde. Så still masse spørsmål, til oss begge to. Så skal vi svare i løpet av dagen. Hadde vært koselig om det hadde kommet noen spørsmål, siden det er litt kjedelig å svare på bare noen få, you know.


  -Sunnivat

 • Innkjøp 01.08.2011  Nå skal jeg legge meg, også drar jeg til Johanne i morgen tidlig. Men kan se om jeg får lagt inn noen bilder og sånn, når jeg er hos henne eller lignende. Men vi snakkes i morgen
  BikBok : 29kr

  BikBok :  29kr

  BikBok : 49kr??

  Gina Tricot : 29? 49?kr 

  BikBok : 29kr

  Gina Tricot : 29kr

  Gina Tricot : 29? 49? kr

  Gina Tricot : 29kr

  Gina Tricot : 29kr

  BikBok : 29kr

  Haha, Emma er modell for solbrillene... BikBok : 19kr

  H&M : 69kr

  Her er fra når vi var på besøk istad, og når jeg finner gitarn og kan spille og synge, så er jeg fornøyd..

  -Sunnivat
  -Hva syns du om innkjøpene mine?
  
   

 • Byen med Emma  Hei, nå skal jeg snart dra til byen med Emma, gleder meg veldig til å se henne igjen. Er så utrolig lenge siden sist. Jeg orker ikke ta med kameraet idag. Vet ikke hvorfor, men skal på middag til noen venner idag, så da kan jeg sikkert ta med kameraet dit. Vi skal ta bussen om en halvtime sånn ca. Men nå skal jeg stelle meg ferdig, også skal jeg vel dra om ikke så alt for lenge.  -Sunnivat

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits