sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Vår tid i Spania, til nå.Hei igjen. Når jeg poster dette innlegget sitter jeg mest sannsynlig på en internettcafè, fordi internett i leiligheten er det umulig og skaffe.. Vi har nå vært her nede i Spania i 3 dager, og vi elsker det. Sola er alltid på minst 25grader, og det har vært oppi 40grader. Vi har alle blitt brune, men noen av oss blir selvfølgelig lettere brun enn andre. Hvis noen lurer så kan ingen av oss spansk, ingen av oss har tatt det på skolen, og nesten ingen spanjoler kan engelsk.. Gjett om vi sliter med å kommunisere da? Men det går fint, vi prøver vårt beste! Tenkte jeg kan skrive litt om hver dag til nå, pluss at jeg legger til noen bilder fra hver dag, ok?

Dag 1, lørdag:
Flyet vårt dro fra Værnes klokken 15.40, men vi dro hjemmefra i 12.00 tiden, rett og slett på grunn av at noen i familien trengte litt tid på flyplassen før vi skulle reise. Når vi ankom Værnes, fant vi en restaurant sånn at vi kunne få i oss litt middag, da ble det pastasalat fra salatbaren på meg. Så var det på tide å gå til Duty Free!! Jeg elsker Duty Free, men jeg fikk ikke kjøpt meg så veldig mye. Så dro flyet, vi ankom Spania rundt 20.00, men måtte kjøre til leiligheten, og for å si det sånn, vi rotet oss bort!! Haha, men vi fant fram tilslutt. Når vi fant fram var vi alle veldig trøtte, men dødssultne så vi måtte finne en restaurant, sånn at vi kunne få i oss litt mat og da ble det en som het Wok. Så dro vi hjem for å legge oss til å sove.

Oss jentene på Værnes, klar for å reise til Spania

Nettopp ankommet flyplassen

Her er meg på Wok restauranten!

 Dag 2, søndag:
Vi sto opp i rundt 09.00 tiden og da dro vi til Consum?en(som er det samme som OBS) for å handle mat. Når vi kom derifra laget vi frokost, for så og dra til bassenget for å sole oss og bade. Så hadde vi egentlig tenkt å dra til butikken igjen, for å handle mat til middag også videre, men da hadde de akkurat stengt, hadde glemt at det var søndag vi vettu. Så da dro Oda og Pappa på inspeksjon for å se om de fant noen fine restauranter vi kunne spise middag på, da fant de Nautilus, som ligger rett med kysten, der hadde de grei mat til litt for høye priser, etter vi hadde spist dro jeg, Oda og Anna ned til vannet, for å ta litt bilder. Etter det gikk vi litt på promenaden, så dro vi hjem, tok et lite kveldsbad for så å spille litt kort før vi la oss.

Outfit: Kjole fra Zara, sko fra Din Sko

Dag 3, mandag:
I går sto vi opp tidlig for å dra til stranden, det var en veldig fin strand som vi tydeligvis hadde vært på sist gang vi var her også, som er 8 år siden. Da lå vi og solte oss litt, badet og tok bilder. Så dro vi hjem og hadde siesta. Ellers var vi hjemme helt til klokken ble 18 ? 19, og da dro vi på kjøpesenteret Habaneras. Det var rene himmelen!! De hadde Mango, Blanco, Bershka, H&M og Zara, ++. Vi rakk ikke innom Zara, så vi må tilbake en annen dag. Jeg kom tilbake med en del poser med klær, så jeg er kjempe fornøyd. Vi møtte også helt tilfeldig Lise, Kjell, Mats og Stine, som er mammas søskenbarn pluss familien så vi avtalte at vi skal møte de i morgen kveld igjen. Skal sikkert ut for å spise eller noe sånt. Så dro vi hjem, jeg og Oda lagde taco til middag/kveldsmat før det bar til sengs.Dag 4, tirsdag:
I dag er det tirsdag, og vi har hatt en rolig dag ved bassenget. Det er ikke like varmt i dag, som de andre dagene, men det er utrolig varmt ute likevel. I dag har vi spist lunsj på verandaen på baksiden av huset, før jeg og pappa dro på inspeksjon for å finne noen fine restauranter til i morgen når vi skal ut og spise med Lise, og de.
 

-Sunnivat
Liker du sånne type innlegg? Det er det jeg får til nå når jeg er her. 

 • Spania  Er i Spania nå! Det er kjempe deilig!!

  Bruker 3G, mye penger så vi snakkes.

  -Sunnivat

 • På flyplassen  Sitter på flyplassen nå, har tydeligvis ikke internett på flyet likevell, så da blir dette siste innlegg før jeg får skaffet meg internett der nede. Flyet drar om en halvtime, gleder meg veldig! Vi har akkurat gjort oss ferdig på Tax Free, men nå må jeg gå, see yah!!


  -Dine sommerplaner?
  -Sunnivat

   

 • Reiser til Spania idag!  God morgen! Nå sitter jeg på Macen til Oda. Idag reiser vi til Spania, og jeg klarer nesten ikke vente. Flyet vårt drar 15.40 idag, men vi drar hjemmefra i ca 12 tiden. Jeg, Oda og Anna har gledet oss utrolig lenge til dette, så det blir bra! Vi har dessverre ikke nett der nede, men vi skal prøve å få kommet oss på internettcafé nå og da. Vi har også internett på flyet, så da skal jeg blogge ett mobilinnlegg til dere. Det hadde vært utrolig greit om dere hadde kommentert litt på innleggene når jeg er i Spania, for da blir det liksom mer interessant og bruke soletiden min på og blogge istedenfor.


  -Sunnivat
  Flere som er/skal til utlandet?
   

 • Rullet med Line  Idag har jeg og Line vært ut på longboardet og rullet det var utrolig morsomt, men vi fant liksom ikke særlig mange "svære" bakker da. Men fant noen, så satsa litt på de bakkene. Ellers har jeg bare vært hjemme og slappet av, utrolig deilig det!


   -Sunnivat
  Flere som kjører longboard?  

 • En helt fantastisk jente (Ann Elise)  Min kjære Ann Elise har bursdag idag!! Hun blir 16år! 
  Gratulerer med dagen verdens beste, du er helt ubeskrivelig, har ikke ord for hvor glad jeg er i deg. Håper virkelig du har hatt en fantastisk bursdag, for det fortjener du virkelig. Elsker deg!  Elsker deg vennen, du er helt utrolig!

  -Sunnivat


   

 • 22.juli  1år er gått siden den forferdelige tragedien. Hele norge er i sorg. 
   

  Kondolerer og gir all min respekt til dere som har kjempet gjennom dette året enten ved å ha vært på utøya, regjeringskvartalet eller familie til berørte. 

  -Sunnivat

 • Avslapping  Hei igjen! Idag har jeg bare slappet av for det meste, men nå har jeg nettopp kommet ut fra dusjen, fordi vi får besøk om et par timer. Vi skal da spise reker, og kose oss. Kan hende jeg drar til Maria og Line iløpet av kvelden for å ligge over, men jeg får se hva jeg orker. Har vell egentlig sagt at jeg skal, så blir vel sikkert til at jeg drar. Koslig, det da! Ellers slapper jeg bare av i ferien nesten ingenting som skjer, men prøver å møte litt venner av og til da! Nå tenkte jeg og fortsette på å lese mitt kjære blad som jeg var å kjøpte tidligere idag, så vi snakkes nok senere!


  Bildet er fra en photoshoot jeg og Karianne hadde på tirsdag!

  -Sunnivat


 • Karianne  Heihei! Idag våknet jeg og Johanne klokken 9, fordi vi skulle møte Åshild klokken 10, for å dra på joggetur. Så det har vi gjort så langt! Kan vel si det at kneet mitt ikke tåler å jogge så jeg snudde etter ikke så altfor lenge, men sånn er det! Nå er Johanne i dusjen, så jeg venter på at hun blir ferdig, sånn at det kan bli min tur. Etterpå kommer mamma for å hente oss, fordi jeg skal til tannlegen og etter det drar vi til Karianne.


   

  -Sunnivat

 • Filmkveld  Nå kommer snart Kristine og Mari, vi skal ta bussen til Ronja, for å se film! Gleder meg til å se jentene igjen.

  Bildet er fra tidligere idag, hårkatastrofe..

  -Sunnivat

 • Møte Ronja  Dataen min har klikket helt, da blir det mobillblogging og det er kjipt, så da blir det dessverre mindre og dårligere blogging.. Idag er planen å møte Ronja, sitter på Facebook og avtaler hva vi skal gjøre nå!

  Var på bursdagsfeiring til Ronja i går, og hun lånte telefonen min litt så her var noen bilder fra det!

  -Sunnivat

 • Ronjas bursdag!!  Verdens beste venninne har bursdag! Ronja blir 14år idag, jeg er utrolig glad i deg Ronja! Du er en helt fantastisk jente, som betyr utrolig masse for meg! Vi har til og med 10års jubileum i år du og jeg, tenk på det da! Elsker deg vennen!

  Meg og deg for alltid!

  -Sunnivat
  Ønsk henne gratulerer med dagen da vell!

 • En dag med Karianne!  Har vært med Karianne idag, møttes først i byen over en islatte, før vi dro til meg. Ikveld har vi sett film, og vært på gå/joggetur!

  Sprekingene!
  Nå ligger hun over og vi er snart klar for å legge oss!
  God natt!

  -Sunnivat
  Hva har du gjort idag?

 • Bindalseiddagan  Sitter hos Rakel nå, hun er ikke hjemme da men jeg trenger internett så dro hit en tur. Skal nedover til skolen om ikke så lenge, for der arrangeres det bindalseiddagan. Ikke at det er så veldig mye interessant, men er noen som skal synge osv, så får vel dra og høre på. Ellers skal jeg bare slappe av ikveld, før vi reiser hjem i morgen! Kjenner at det kommer til å bli godt å komme hjem!


  -Sunnivat

 • Mobilt Bredbånd  Sitter på blogsoft med mobilt bredbånd nå, for å si det sånn; det suger! Er ikke sterkt nok til å logge inn på facebook engang, det er grunnen til at jeg ikke har blogget. MEN..... JEG HAR SKAFFET MEG OG LINE JUSTIN BIEBER BILLETTER! Er så glad! Prøver å fikse til Maria og Emilie også,håper virkelig jeg får tak i til dem også!


  Siden internettet er så svakt, så klarer det ikke å laste opp bilder, men sånn er det!

  -Sunnivat
  Har du billetter til konserten? 

 • Bursdagsantrekk 10.07.2012

  Dette har vært mitt bursdagsantrekk idag. 
  Skjørt - BikBok
  Singlet - H&M
  Ring - Gina Tricot 
  Smykke - Oda sitt

  -Sunnivat
  Hva syns du?

 • Mammas bursdag!  Verdens beste mamma har bursdag idag, gratulerer med dagen Mamma! Håper du får en super dag. Jeg er kjempe glad i deg!

  Gammelt bilde av oss, men det har ingenting å si!

  -Sunnivat
  Si gratulerer til min kjære mamma da vel!
   

 • Never say never!!  Idag dro jeg for å kjøpe meg Never Say Never, jeg har sett den før men følte liksom at jeg måtte ha den selv også. Så kvelden her i huset har gått ut på å se den, det er en så fantastisk film og han er en helt fantastiks person. Gleder meg så helt sinnsykt til april nå!!


  -Sunnivat
  Flere som gleder seg til April?
   

 • Pirbadet  Nå drar vi til pirbadet, snakkes senere idag.

  -Sunnivat

 • Innkjøp 07.07.2012  Som dere sikkert har fått med dere, så var vi i byen på shopping igår. Så da må dere jo nesten få se innkjøpene

   
  Blyantskjørt fra BikBok - 99kr


  Genser med gjennomsiktigrygg fra BikBok - 99kr når jeg brukte BikBok appen

  Ring fra Gina Tricot - 79.50kr


  Beachbag fra Glitter - 99kr

  Believe - 169kr 

  Det meste av dette var på salg, men ikke alt. Jeg er utrolig fornøyd, og gleder meg til å få brukt alt sammen.

  -Sunnivat
  Hva syns du?

 • Vitensenteret  Nå drar vi til vitensenteret!

  -Sunniva
  Hva skal du idag?

 • Å skille seg ut fra mengden  Det er en ting som irriterer meg grenseløst, og det er folk som ikke lar mennesker være seg selv. Jeg kjenner ikke mange som tør å skille seg ut fra mengden, men de jeg faktisk kjenner har det ikke akkurat særlig godt. De blir kalt stygge ord på gaten, folk kommenterer hvordan de kler seg, hvordan de oppfører seg og hvilken musikk de hører på. Jeg syns dette er meningsløst. For meg gir det ingen mening at de skal få høre sånt.

  Syns faktisk at det er helt utrolig at de tør å skille seg ut, for det er det veldig få som faktisk tør. Jeg blir så utrolig glad når jeg ser folk som tør å skille seg ut, det viser at de har selvtillit! Noe de har god grunn til.

  314790_171990312934203_367217616_n_large 

  Det er også ofte de med best personlighet som blir "mobbet" ( ja, jeg tør å kalle det mobbing) og det er ofte de som ikke kjenner personene som sier/gjør dette. Flere av de jeg kjenner som går gjennom dette, er helt utrolige mennesker som jeg er utrolig glad i, og som absolutt ikke fortjener all dritten, MEN siden de kanskje kler seg litt annerledes enn "resten" så er de stygge?
  Er det bare jeg som synes det blir feil?  

  Og i tilfelle noen lurer; stygge kommentarer og blikk sårer uansett hvor "hard" personen er.


  Kan godt hende denne teksten er usaklig og dum, men jeg er så lei av alt dette her!
  Hvordan hadde verden vært hvis alle hadde vært like? Ikke særlig interressant?

   -Sunnivat

  Enig eller uenig? Noen kommentarer eller meninger? Kom med det, men vær saklig!

 • Byen  Da drar vi snart til byen!

  -Sunnivat

 • iPhone 4S!!  Har kjøpt meg iPhone 4S idag!!!

  -Sunnivat

 • Longboardtryning = brannsår.  Som dere sikkert fikk med dere så var jeg og Johanne ut på longboard idag, og trenger egentlig ikke si så mye mer enn at det ikke gikk så veldig bra.. Hahha, alle må vel ha sitt første fall en gang, eller hva? I hvertfall jeg har klart å skaffet meg 3 - 4 sår og et av de er et ganske svært brannsår.
   
  Her er det beste bildet jeg fikk til å ta, med en ganske så vond arm som jeg så vidt klarer å løfte! 

  -Sunnivat
  Flere som har skaffet seg stygge brannsår noen gang? 

 • Fint vær!  Nå skal jeg og Johanne ut for å finne på noe, tror det blir til at vi finner fram longboardet og drar å ruller litt! Er så herlig det! Solen skinner også idag, så har planer om å sole oss i dag også! Håper på at dette blir en super dag.


  -Sunnivat
  Flere som har sol idag?
   

 • Hos Johanne!  Er hos Johanne nå, faren hennes har bursdag så vi feirer den! Kjempe koselig. Jeg og Johanne har vært ute en tur å rullet på longboardet hennes, ahh jeg elsker det! Skal definitivt kjøpe meg longboard, no doubt! Ellers har jeg vært en tur til Maria og Line idag, også veldig koselig. Kan hende jeg skal sove over hos Johanne inatt også, spørs om jeg orker. Det får vi se på i morgen! 


   -Sunnivat
  Har du longboard? Skal du kjøpe deg? 

 • Bilder fra Sverigeturen  Har vært en tur i Sverige idag, tok en del bilder så her kommer noen av de!
   


  Dette var det jeg og Oda kom hjem med! 

  -Sunnivat
  Noen flere som har vært i Sverige for å handle godteri i det siste?  

 • Sankthansfeiringen - Bilder del 2


  Kjekkasen Vemund

  Anna  Hele gjengen!!

  Må jo selvfølgelig ha "spisemaiskolbebildet"! Maiskolbene der var sykt svære!

  Krabbe!! 

  Disse bildene tok Johanne med kameraet sitt på Sankthansaften, tenkte jeg skulle dele de også. 

  -Sunnivat
  Hva syns du om bildene?

 • Rydding  Jeg og Oda holder på å rydde i kjøkkenskuffene nå, sånn er det når man trenger penger vettu.. I morgen skal vi en tur til Sverige med noen av jentene, blir kjempe koselig det! Men vi skal vel sikkert fortsette med denne ryddingen snart vi. Er helt sinnsykt varmt da..


  -Sunnivat
   

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits