sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Koselig dagIdag har jeg vært hos Maria og Line. Kamera ligger nede nå, så orker ikke hente det.  Men dere kan sikkert få se bildene i morgen. Nå sitter jeg og ser på en film på tv2bliss som heter Elisabethtown. Den er veldig koselig egentlig, og ganske trist også da.Jeg, Line og Maria var på joggetur idag, og det var skikkelig deilig! Etterpå tok vi å spylet hverandre i vannslangen. Og det var i hvertfall deilig, men nå skal jeg se ferdig filmen, før jeg går i dusjen.

Haha, siden jeg og Mille er drit kule! ( ingensminkeher........ )

-Sunnivat 

 • Sliten  Er så sliten nå, så orker ikke blogge! Snakkes i morgen


   -Sunnivat

 • Ny header  Nå har jeg endelig fått meg en ny header, ikke at den andre ikke var fin altså, men fordi det var feil størrelse og sånn!

  Den er laget av www.loviseha.blogg.no ! Tusen takk skal du ha Lovise

  -Sunnivat
  - Hva synes du om den nye headern min?

 • Nye løpesko  Igår kom Amanda og de hit! Endelig noen som er på min alder, sånn at jeg har noen å være med! Så idag dro vi til Ski Storsenter, men hehe, jeg glemte kameraet hjemme så da kommer det ingen bilder derifra. Men jeg, onkel, Odin og Amanda dro på XXL istad, siden jeg trengte nye løpesko! Vi fant et par som jeg ble veldig fornøyde med, så vi skal vel på en joggetur til idag! Hehe, jeg, Amanda og Odin dro på joggetur istad, når vi kom hjem så var vi helt utslitte siden det er liksom 30grader i solen eller noe sånt! Nå sitter jeg og Amanda og hører på The Voice, imens vi venter på at vi skal grille!
  -Sunnivat
   

 • Rosenborg kamp og sool  Idag har jeg bare ligget å solt meg, og nå ser jeg Rosenborg - Victoria Plizen/ plazan eller hvordan det skrives. Sitter også barnevakt i kveld, siden onkel er til en kompis og tante er på middag med jobben. Men tante kommer hjem snart da. 
   
  Her er noen av bildene jeg har tatt idag.

  -Sunnivat
  

 • Innkjøp 26.07.11
  Kjøpte 2 bukser på JC, til 200 for hver av dem.

  -Sunnivat
  -Hva syns du om buksene?
  

 • My book  -Sunnivat
  

 • Mc Donalds  Idag har jeg og søskenbarna mine syklet til Mc Donalds, og kjøpt oss noen burgere og nuggets. Det var veldig godt, men det var også slitsomt å sykle dit. Er ikke akkurat det korteste stykket å sykle, men det gikk veldig bra! Og jeg tror det var litt trening for oss alle sammen. I går lånte Mille kameraet mitt så dere kan jo få se noen bilder som hun tok.
  
   -Sunnivat

  -Hva syns du om bildene Mille tok? Hun er bare 7 år da, så syns hun er ganske flink jeg!

 • Bilder


  Tok bare noen bilder istad, fordi jeg hadde lyst!
   
  Bildene er tatt med Nikon D3100

  -Sunnivat
  
  

 • Kino med tante  Heihei. Nå skal jeg og tante dra på kino å se Harry Potter 7 del 2. Gleder meg veldig! Men jeg må nesten gå å gjøre meg klar nå, så vi snakkes enten i kveld eller i morgen tidlig!  -Sunnivat
   

 • Middag  Heihei. Nå skal vi snart til foreldrene til onkel, og spise middag. Tror vi skal ha pinnekjøtt eller noe sånt, godt det altså. Her er det skikkelig shitvær idag, det styrtregner og er skikkelig lummert. Men nå må jeg gå.

  Hehe, WEB <3

  -Sunnivat
   

 • Louis Vuitton VS Vans
  Vans 

  VS 


  Stem på hvilke sko du synes er kulest, fineste eller hva du vil, da vell!..
  Jeg synes Louis Vuitton var veldig fine, men de fra Vans var også ganske så kule..

  -Sunnivat
  -Hvilke sko synes du var fineste eller kulest?
  
  

 • Easy A  Hei, nå er jeg i Ski til tante og onkel. Skal sitte barnevakt til søskenbarna mine denne uken, så kom idag. Jeg og tante har vært å leid film isted og nå skal vi se den. 


   Vi skal se denne! Noen som har sett den? Hva syntes du om den?

  -Sunnivat 

 • Video kommer  Holder på å lage en video til dere. Så bare vent..

  haha, så litt sånn wohoo ut her,men samma det.
  
   -Sunnivat

 • Designrot  Sorry, får mye rot på bloggen, men holder på å fikse designet, så det blir bare sånn i en liten stund!

  Slenger med et bilde fra da jeg var liten jeg.

  -Sunnivat
   

 • Photo : Smoothie  -Sunnivat

 • Sommerkonkurranse hos mathiasw
  Jeg er med på en sommerkonkurranse på www.mathiasw.blogg.no 
  Sjekk bloggen, og meld deg på konkurransen du også

  -Sunnivat

 • Dagen idag  Idag har jeg og Anna vært på joggetur, vi startet hos meg, også jogget vi helt opp til buddhisttemplet på tiller, også jogga vi ned til skolen, også opp til Ica, men så fant vi ut at den var stengt så da måtte vi helt ned til Prix igjen. Også dro vi hjem. Og nå sitter vi i stua, og skal snart ha Twilight maraton med Oda. Før på dagen idag, så var vi på banen med Stian, Jonas, Julie og Maren. Det var kjempe koselig, men det regnet nesten hele tiden så vi ble så bløte. Nå vi skulle dra fra Anna til meg, så pessregnet det. Og når vi kom fram så var vi gjennombløte. Og veldig kalde. Har ikke tatt noen bilder idag, så dere kan heller få et randomt et. Men nå skal vi snart ha twilight maraton, så vi snakkes senere. Foressten, dere er ganske dårlige til å kommentere for tiden, og da mister jeg veldig blogglysten, så kommenter og da blir det mer blogging.


  -Sunnivat
   

 • Vil ha nytt design! Kan du hjelpe?  Jeg begynner å bli veldig lei av designet mitt nå, og lurte på om noen kunne tenkt seg å lage et nytt til meg?
  Kan du ikke sende meg en epost på sunnivatonstad@hotmail.com, også kan jeg skriver videre der. Hva jeg ønsker meg osv!.


  Bilder fra Fotoshoot med Ronja idag (L)

  -Sunnivat
  -Kan du hjelpe meg med designet? 

 • Hjemreise  Vi reiser hjem idag, så blir sikkert ikke så mye blogging. Men kan se om jeg orker å blogge når jeg kommer hjem!
  Ha en fin dag da, uansett hvordan været er hos dere. Akkurat nå er det overskyet her, vet ikke hvor mange grader men sikkert ikke mer enn 10? eller noe sånt. Men vi snakkes i hvertfall senere da.
   

  Meg og Mille på Tusenfryd igår. Det var kjempe koselig

  -Sunnivat
  - Hva skal du idag? Skal du også kjøre mange timer i bil? 

   

 • Tusenfryd og må gjøre videoen  Idag har jeg, Anna, Oda, Odin, Mille og Tante Marit vært på Tusenfryd. Det var kjempe koselig, Har tatt mange karuseller og berg og dal baner! Alle andre var skikkelig feige så jeg tok den der Japp spaceshot, eller hva den nå het helt alene. Vi var jo så klart en tur i badefryd også, men det var faktisk ganske kjedelig. Det er liksom ikke så mye å gjøre der.
   
  Her kommer den veldig forsinkete må gjøre videoen. Håper dere liker den.

  -Sunnivat

 • Slottet og Opraen  Idag skal vi til Oslo, og se på Slottet og Opraen. Blir sikkert koslig det. Sitter og snakker med Ronjapia, på facebook nå. Men må desverre gå, så vi snakkes


  Hadde reker til middag igår. Var veldig godt det vettu. 

  Søte søskenbarnet mitt spiste evighetskule igår. Hun er så søt

  -Sunnivat
  
  

 • Middag hos Farmor og Farfar  Drar til Farmor og Farfar, og spiser middag. Snakkes senere  Ikke verdens fineste bilder av meg, men det får gå.

  -Sunnivat

  

 • Byglandsfjord  Drar til Byglandsfjord snart, på hytta til Tante og Onkel. Tante har bursdag idag, så skal feire den osv. Vi skal også ut i båten med Onkel, også skal vi sikkert fiske litt. Det pleier å være veldig koselig, så jeg gleder meg. Det er mange som kommer da. Men vi skal være der litt før, sånn at vi kan finne på litt ting, og bade, og sånn. Det er faktisk 23 - 25 grader idag, så det er ikke værst, men nå må jeg nesten gå. Vi snakkes senere.


   -Sunnivat

 • Outfit med mer.. ;)  Ble til at vi dro en liten tur til Lillesand idag, har aldri vært der før. Men det var absolutt veldig fint der! Flinke meg, tok jo selvfølgelig noen bilder til dere også.  Ja, og Outfitet mitt for idag var/er :  Haha, randomt bilde til slutt.
  Når vi gikk ut fra resturangen vi var å spiste på, så var det et sånt langt bord der det satt mange folk å spiste, både voksne og barn. Plutselig så hørte jeg bare ei VOKSEN dame si sånn SE PÅ HUN DER DA! sånn skikkelig høyt, og alle de snudde seg å så på meg! Haha, jeg holdte på å dø på meg! At en voksen dame kan gjøre sånt, jeg kler meg som jeg vil, og de får enten godta det eller ikke! Det var bare fordi jeg gikk med høye heler og bar rygg liksom.. Jaja, deres problem!
  Nå skal jeg kose meg videre med Glee, så vi snakkes senere!.

  -Sunnivat 

 • Bilder fra når vi var hos Nina og de!  åå!! Nå som jeg hadde tenkt å laste opp bilder! men så klikker bildeopplasteren. Men da får dere heller vente til i morgen eller noe sånt! Har chilledag i morgen, og da blir det ofte til at jeg ikke orker å blogge så mye, men skal prøve! Hva er det i tilfelle dere vil at jeg skal blogge om da? Kom med forslag til noe dere syns er interessant?? å lese om, se på osv. Men jeg skal vel begynne å finne sengen om ikke så lenge. Eller jeg er jo i sengen da, men skal liksom legge meg å sove snart. Ja, hehe! God Natt og sov godt, takk for at dere leser bloggen min! Hehe, jeg er litt trøtt nå egentlig! Det funker ikke å laste opp bilde fra Arkivet engang, så dere får bare klare dere uten bilder den gangen her!

  -Sunnivat
   


  

 • Hei dere  Nå drar jeg snart på besøk til en god kompis av pappa, vi skal dit å spise middag. Hadde foressten en super koslig kveld hos Nina, og de i går. Og det ble til at vi bestemte at de skal komme til Trondheim i september engang. Og jeg gleder meg allerede. Men nå må jeg gå å sminke meg. Bildene fra i går kommer i kveld eller noe sånt.
  Foressten Mamma har bursdag idag. Si gratulerer til henne?

  Mamma!

  Outfitet mitt fra Tantes 50årsfeiring.

  -Sunnivat
   

 • Shopping med Mamsen  Har vært på shopping i sentrum med Mamma idag, innkjøp kommer senere. Nå drar vi snart til www.ninatonstad.blogg.no og resten av familien hennes! Gleder meg til å møte de igjen, lenge siden nå. Jeg sitter på Macen til Oda, så da blir det bare Photobooth bilder!

  haha, holder på å gjøre meg klar!

  -Sunnivat
   

 • Hallelujah  video:samlingstund osv 003
  Her synger jeg og Anna, og ja! stemmen min sprakk!!
   

  Her synger jeg og Oda

  Si hva dere syns, men dere trenger ikke å være så alt for slemme

  -Sunnivat

 • Innkjøp 05 og 06.07.2011

  Caps : Intersport - 400kr


  Skjorte : H&M - Ordinær pris : 249kr, Salg : 75kr
  


  Solbriller : Nille - Husker ikke prisen!

  -Sunnivat
  - Hva syns du om innkjøpene mine?
  
  
  
   

  
  

 • Sørlandsenteret  Drar en tur til Sørlandssenteret om en times tid, så nå skal jeg stelle meg osv. Jeg hadde en kjempe koselig dag i går, med Emilie, Lars, og resten av deres familie + min familie da. Vi var i båten deres, også stoppet vi et sånt sted og var der, og badet. Det var veldig kaldt, men også ganske deilig egentlig. Ja, ihvertfall drar til sørlandsenteret snart ja, og møter Karin!! Det gleder jeg meg skikkelig til.


  Haha, sto på en sånn skulptur i vannet. 

  -Sunnivat

  -Hva skal du idag?
  -Skal du også på sørlandssenteret? 

  

 • Drar på besøk osv...  Nå drar jeg på besøk til Tanta og Onkelen til Pappa, også etterpå skal vi møte Emilie, og resten av familien hennes. Jeg gleder meg. Har ikke tid til å blogge så mye nå men vi snakkes sikkert i kveld.


  Snapshot fra igår...

  -Sunnivat
  

 • Innkjøp 04.07.2011


  Høytlivsshorts : Cubus - 179kr

  Hva syns du om den?
  Jeg elsker den!

  -Sunnivat
  
  
  

 • Sommerkos  Sitter på verandaen med Mamma og Pappa nå. Det er skikkelig koselig. Drikker saft og spiser litt peanøtter og potetgull.  Bildene er tatt av meg, med Nikon D3100

  -Sunnivat
  
  

 • Dagen idag  Idag var vi i Sentrum sammen med Anja en liten tur, også etter det dro vi til Farmor og Farfar og spiste Middag. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og skal egentlig ikke så mye mer i kveld. I morgen skal vi til Tanta og Onkelen til Pappa, bare en liten stund da. Også skal vi sikkert fine på noe etterhvert eller noe sånt. Men nå har mamma laget speilegg, så skal sette meg å spise det nå.

  ÅÅÅ !!! Jeg har tatt bilder idag, men Bildeopplasteren vil ikke funke!!! det irriterer meg noe sykt.

  -Sunnivat
  -Ps : Innlegget ble skrevet for tre kvarter siden.. ;) 

   

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits