sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

One Direction "maraton"Har nettopp kommet hjem fra Anna, vi hadde One Direction "maraton", var utrolig koselig og begge to satt og sang alt vi kunne på alle sangene.
 
Sett filmen? Vi elsker den ihvertfall !!

-Sunnivat 

 • Breaking Dawn  Sitter å ser Breaking Dawn part 1 nå, skal følge med på filmen, men vi blogges senere!
   

  -Sunnivat
  Sett filmen før? 

 • Surpriseparty!
  Meg og Bestiiii!!

  Beate og meg!


  I tillfelle dere lurer på hvordan vi egentlig er! 

  Beate, Karianne og Maria! Elsker dere!

  En stykk overassket Ann Elise!

  <3

  Linemi!


  Alle jentene!

  Måtte klippe bort noen, derfor ble bildet så lite.

  Maria!

  Line og Beate!

  Litt av sangen vi hadde laget til Ann Elise

  Johanne og meg!  For en ukes tid siden, arrangerte vi i jentegjengen et surpriseparty for vår kjære Ann Elise! Hun skal flytte tilbake til Etiopia for 2 HELE ÅR!! Og vi måtte nesten arrangere noe for å vise hvor mye vi setter pris på henne, og en siste samling av alle jentene. Vi hadde en veldig koselig men trist kveld, hadde en grinestund også i løpet kvelden ja, det er helt sikkert. Vi hadde laget sang, laget mat, kake, muffins og kjøpt et smykke!  

  Kjære Ann Elise: Vi er utrolig glad i deg, og kommer til å savne deg mer enn ord kan si når du drar til Etiopia. Vi kommer for å besøke deg til Graduation, det er helt sikkert! Du er et helt fantastisk menneske, som er omsorgsfull, vakker og vennlig. Kunne sagt så sinnsykt mye om deg, men du vet hva vi alle føler for deg. Glad i deg!


  Ann Elise skal foressten ligge over til meg ikveld, det blir koselig!!

  -Sunnivat 

 • Maria 16år  Jenta mi har bursdag idag, Maria blir 16 år. Er kjempe glad i deg Maria! Du er en super jente, som jeg stoler 100% på, og det med stor grunn. Vet at jeg alltid kan snakke med deg om det er noe, jeg er utrolig glad for at jeg har både deg og resten av jentene. Synd at vi ikke får feiret idag, men vi skal få fikset en feiring med jentene om ikke så lenge. 

  Ikke det beste bildet av noen av oss, men var det jeg fant i slengen. 

  Håper du får en super dag vennen, er utrolig glad i deg!

  -Sunnivat
   

 • Jobb  Sitter på jobb nå, skal være her en del timer til men blogger når jeg kommer hjem. Sitter på mammas pc, så har ingen bilder så blir fra arkivet dessverre.


  -Sunnivat

 • Sommerplaner 2012  I sommer skal jeg faktisk ikke så mye, men tenkte å skrive et innlegg om hva jeg skal. 

  Denne uken jobber jeg på biblioteket på KVT med mamma, tror egentlig ikke folk skjønner hva jeg gjør når jeg sier at jeg jobber der, men jeg sorterer bøker, legger klar alle bunkene til elevene til neste år, teiper bøker som er ødelagt også videre. Dette er egentlig ganske kjedlig, særlig når jeg må starte klokken 8 hver dag og holder på til 15 - 15.30. Men jeg tjener penger så det er verdt det. 

  Neste uke skal jeg ikke så mye, skal sikkert rydde litt og gjøre klart ting til at Mille kommer. Mitt kjære søskenbarn Mille på 8 år skal komme hit å være her i 10 dager. Da er det jeg som har hovedansvaret for å leke med henne, og passe på henne. Vi finner vel på noe interessant. Etter hun har vært her skal jeg mest sannsynlig bli med henne tilbake til Oslo, å være der i en ukes tid, samme som i fjor. 


   Etter jeg har vært i Oslo skal vi reise to uker til Spania. Vi skal først være der en uke bare familien også kommer Tante og Onkel, Odin og Mille ned uken etterpå. Jeg og Oda gleder oss helt sykt til å komme nedover dit nå. Resten av familien også selvfølgelig, men jeg og Oda er veldig gira på å bli brune nå. For det sier seg vel selv at vi ikke er den mest brune familien i Norge. Tror faktisk ikke at jeg har særlig med pigmenter egentlig, så kan bli spennende å se om jeg faktisk blir brun istedenfor solbrent. Pleier ikke bli så fort solbrent heller da, så går sikkert bra. Har faktisk ikke vært i Syden på 7 eller 8 år? Så det blir utrolig deilig å komme seg nedover dit nå. 
   
  Når vi kommer hjem fra Spania er det bare en uke til skolen starter igjen, og da vurderer jeg og ta noen dager i Bindal, fordi jeg tror ikke jeg får tid til det ellers i ferien. Og en sommer uten Bindal er ikke en sommer. Det samme gjelder sørlandet men fikk ikke overtalt Mamma og Pappa til å dra dit i år dessverre. Så det blir nok ganske uvanlig å ikke dra nedover dit også, men jaja.

  Tror og håper at dette blir en fantastisk fin sommer, jeg gleder meg masse!

  -Sunnivat
  - Hva skal du i sommer? Kanskje noen av dere har skrevet ett innlegg på deres egen blogg om hva dere skal, legg til link i kommentaren. Jeg har lyst til å lese!!

   

 • Innkjøp 26.06.2012  Var en tur på City Syd igår, her er en av tingene jeg kjøpte!  En utrolig fin kortjakke, som går til midt på magen. Den var satt ned fra 300 til 150, så er ett utrolig bra kupp! Jeg er kjempe fornøyd og kommer til å bruke den veldig mye i Spania.
  Tenkte foressten å lage ett innlegg hvor jeg skriver hva jeg skal i sommer, interessert? 

  -Sunnivat
  -Hva syns du om jakken?
   

 • City Syd  Som sagt tidligere var jeg, pappa og Oda på City Syd idag. Først dro vi på VOLT for å finne noen jakker til pappa, fant to dødsstilige jakker og en kjempe fin t-skjorte. Så var det min og Oda sin tur til å shoppe litt, så pappa satte seg ned på cafè og drakk en kopp kaffe mens vi fant det vi skulle ha, så kom han for å betale. Innkjøp kommer i morgen, jeg er dødsfornøyd og tror faktisk at jeg bare mangler kanskje 1 bikini til Spania, også tror jeg at jeg har det meste. Er ikke helt sikker men mener ihvertfall det. Nå skal jeg legge meg, skal på jobb i morgen også. Starter ca 8 - 830 så må stå opp tidlig desverre. 
   

  Flere som jobber?

  -
  Sunnivat

 • My day  Har vært på jobb idag, så er ganske sliten. Nå skal jeg og mamma på Bolia for å levere noen lamper som vi tydeligvis ikke skulle ha likevell. Etterpå drar jeg, Oda og pappa til City Syd for å kjøpe litt småting som vi trenger før vi reiser til Spania litt senere i sommer. Ellers skal jeg bare slappe av resten av dagen. Anna kommer hjem fra Sverige tur klokken 20.00 idag, hun har vært i Østersund sammen med SFOen på skolen, som en avslutning for 4.klassingene, hun skulle se om hun fikk kjøpt med Capri - Sonne til meg, isåfall blir jeg super glad!
   
  Itillegg har jeg klart å bli syk, derfor et bilde fra fredagen.

  -Sunnivat 

 • Sankthansfeiringen - Bilder
  Glad pie!

  Min kjære lillesøster Anna

  Kjekkasen Vemund


  Verdens beste Johanne!!

  Vemund og Meg

  Johanne og meg!


  Er man blogger så er man blogger!
  Bildene er tatt av meg med Nikon D3100 og av Oda med Canon 550D
  Hadde en super kveld med helt fantastiske folk, solen var oppe hele kvelden så det var godt og varmt.
  Skal foressten prøve å komme tilbake for fullt nå, føler at jeg har en del å blogge om, så får håpe at jeg klarer å blogge ordentlig nå.

  -Sunnivat
  Hadde du en fin Sankthansaften? 

 • Tur med trinnet

  Var på tur med trinnet på onsdagen,var kjempe koselig! Nå skal vi til Hansbakkfjæra for å feire sankthansaften!

  -Sunnivat

 • Skolegårdsfesten
  Her er noen bilder fra skolegårdsfesten igår, det var en utrolig koselig dag.
  Nå kommer snart pappa og henter meg også skal han kjøre meg og Martine til Granåsen, for vi skal nemlig på tur med trinnet. Som dere sikkert har fått med dere, så hater jeg å være på tur, så dette kan bli interessant! 

 • Morgendagen  Heihei! Sitter nå og ser på tv, mamma og pappa er ute å går tur, Anna har lagt seg og Oda sitter på rommet sitt. Imorgen har vi skolegårdsfest hvor vi skal kle oss ut som et dyr, det kan sikkert bli interessant. Ellers skal jeg kanskje jobbe i morgen også skal jeg på avslutning til skolen til Maria og Line.

  Fra bursdagen til Ronja og Tion på lørdag!

  -Sunnivat
   

 • Natta!  Natta, legger meg for å sove nå! Skal på skolen i morgen!
  -Sunnivat

 • Sangvideo - In the arms of an Angel
  Her er meg som synger på sommeravslutningen på skolen,hva syns dere?

  -Sunnivat 

 • Mikrofon


   Se den nydelige mikrofonen jeg har fått da!!! Jeg er suuper fornøyd! 

  -Sunnivat
  Fin ja?

 • Sleiker sol!  Ligger på verandaen med Oda! Vi har planer om å bli brune! Ønsk oss lykke til tenkte jeg å si :p

  -Sunnivat
  -flere som soler seg?

 • Sommeren nærmer seg!!  Heihei! Nå er det ikke lenge til jeg skal på Rejoice! Jeg gleder meg utrolig mye nå, idag skal vi til Jonsvatnet for å grille, det blir kjempe koselig!! Har egentlig ikke vært så mye som har skjedd i det siste,men har vært dødssliten. Nå begynner sommeren å nærme seg med stormskritt, og da blir jeg glad, så da blir det forhåpentligvis bedre blogging!

  Fjortispowah!!

  -Sunnivat
  Flere som blir glade av fint vær?

   

 • Byen  Er hos Maria nå, Line er på skolen og har mattetentamen mens vi har fri. Ganske deilig det ja, skal til byen om ikke så altfor lenge. Da skal vi møte Line og Ann Elise! Det blir koselig!


  -Sunnivat

 • You're the one - teksten og Liveperformance

  Her er teksten til sangen min, siden det var noen som lurte på om jeg kunne legge den ut!

  Everything you say
  All you do
  Makes me smile

  Everything I say
  All  I do
  Is to make you mine

  Oh, you're the one, the one for me
  You're everything, everything I need
  I've got this feeling, this feeling I can't hide
  Oh, you're the one, the one for me

  Can't wait no more
  I've seen It before
  Don't make me feel lost

  Can't wait no more
  I've seen It before
  I know what It cost's 

   Oh, you're the one, the one for me
  You're everything, everything I need
  I've got this feeling, this feeling I can't hide
  Oh, you're the one, the one for me

  Feels like the sun is shining
  Feels like reading fairytales
  You can't blame a girl for hoping
  For you to blow me away

  Feels like I'm only dreaming
  Feels like reading fairytales
  You can't blame a girl for hoping
  For you to blow me away

  Oh you're the one, the one for me
  Oh you're the one, the one for me
  Oh you're the one, the one for me
  Oh you're the one, the one for me

  I've got this feeling, this feeling I can't hide
  Oh you're the one, the one for me

  You're the oneee
  You're the oneee

  I've got this feeling, this feeling I can't hide 


  Live på Rockheim

  Studio

  Dette innlegget brukte jeg noen timer på, så håper virkelig dere blir fornøyde nå! ;)

  -Sunnivat 

 • Skole!  Sitter på skolen med chille folk nå, alle andre har streik utenom oss siden læreren vår ikke har organisert seg.. Men er koselig da, nå skal vi snart se film også skal vi spise kake og drikke saft! Bedre skoledager dette her enn vanlige skoledager i hvertfall!


  -Sunnivat

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits