sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

LiaJeg drar til Lia, snakkes på mandag

-Sunnivat

 • Grillkos  Har vært opptatt i hele dag, så har ikke rukket å blogge. Hehe, det er så typisk at når jeg har tenkt til å blogge, så må jeg plutselig gå å gjøre noe annet eller noe sånt. Idag har jeg vært i Terråk, med mormor og tante. Også har jeg vært å grillet med mange hos Kamilla. Det var kjempe koselig. Også har jeg vært i stallen med Rakel. Haha, vi hadde litt fritids da vi ventet så vi laget noen filmer som postes i morgen.   Bildene er tatt med Nikon D3100 <3
  
  -Sunnivat

 • Heiåhå  Heiåhå. Har ikke hatt nett før nå,så det er grunnen til ingen blogging. Sitter egentlig bare å kjeder meg akkurat nå, og skal vel gå å legge meg snart. For jeg er egentlig ganske så trøtt. Jeg har allerede tatt masse bilder så dere skal vel få se de når jeg har fått lagt de innpå dataen og jeg sitter på min pc. Nå er jeg hos mormor i Bindal, og på onsdag reiser jeg til Koppang, men dit vi skal er det ikke internett, så kommer ikke til å bli noe blogging da. Og når vi er ferdige der, skulle jeg til å si. Så skal vi til Sørlandet, og være der i 2 uker. Så rettere sagt vi skal ikke være hjemme på 3 hele uker. Men det har jeg sikkert sagt før da. hehhe, nå snakker jeg bare tull så bør kanskje bare skrive meg ferdig.


  Bildet er fra klassefesten vår på torsdag på nedre leirfoss. Ja, jeg drikker Burn, så det er klart.
  
  -Sunnivat

 • Pakking pågår  Nå pakker jeg det siste som skal pakkes, også drar vi om ikke så alt for lenge. Jeg gleder meg veldig mye til å møte alle sammen. Men det kommer også til å bli litt trist. Flinke jeg har jo pakket alt mitt helt selv. Haha, jeg pleier alltid å få litt hjelp fra mamma, men nå her jeg vært veldig flink synes jeg. Jeg og pappa skal snart en tur på City Syd for å handle inn det som mangler, for vi skal jo være borte i 3 uker.
  Snille Ronja og familien hennes, skal passe Santia for oss. Onkel og Tante skal låne huset i helgen siden de skal i barnedåp da.. Haha, nå ble det litt mye informasjon som dere egentlig ikke trengte å vite. Men nå må jeg gå, og foressten jeg har kjøpt meg speilreflekskamera Nikon D3100, er kjempe fornøyd så langt.


  Bildet er tatt med Nikon D3100

  -Sunnivat

  

 • Byen med de beste  Nå drar jeg snart til byen sammen med Ronja, Anna, Maja og Birthe. Gleder meg. I morgen drar jeg til Bindal, også blir jeg borte i 3 uker. Men nå skal jeg til Ronja, før vi tar bussen til Byen.

  Fordi jeg vet dere ELSKER webcam <3

  -Sunnivat

 • 7 flotte år på barneskolen  Siste skoledag på barneskolen idag, og det var såå trist! Det er ganske mange som bytter skoler og som flytter. Og Karin ( læreren vår ) flytter til Sørlandet. Hun er seriøst den beste lærerern jeg noen gang har hatt. Så jeg og mange andre gråt i strekk fra sånn cirka 10.30 til 12.30.. Haha, da kan dere se for dere, hvor triste vi var. Men vi skal møtes i kveld da, så det blir kos. Etter skolen var jeg på jobben til mamma og hjalp til med å sortere bøker osv. Det var jeg foressten i går også. For da tjener jeg meg litt penger. 


  Skolegårdsfestenoutfit <3

  -Sunnivat
  

 • I miss you  I miss you more than you know. But i know this is best for you. I did'nt want you to leave, i wanted you to stay here holding me. Cause i miss you, and i need you. I love you. Why had it to be you?

   

  Skrevet av Meg

  -Sunnivat

 • Skolegårdsfest  Hei, idag skal jeg på skolen. Haha, for en overasskelse. Men i hvertfall, idag er det sånn Skolegårdsfest og temaet er Ville Vesten. Haha, så det betyr at vi skal kle oss ut som noe i Ville Vesten. Og jeg kler meg ut som en CowGirl. Eller noe sånt.. Sorry, får lite blogging i det siste, men det er mye private ting som skjer. Så jeg klarer rett og slett ikke å blogge så mye..


  Haha, sitter på Johanne sin pc, så måtte rett og slett bare i arkivet. Men nå må jeg nesten gå å gjøre meg klar. Så vi snakkes sikkert senere idag, eller noe sånt.
  
  -Sunnivat

 • Kirken snart  Nå kommer Line og Maria , og de. Og henter meg siden vi skal synge i kirken. Sto opp kvart over åtte, og blir hentet kvart på ni. Har ingenting å skrive om, men vi snakkes sikkert senere i dag.


  -Sunnivat
   

 • Johanne ligger over.. ;)  Jeg og Johanne sitter og spiser vannmelon og spiller kort. Johanne ligger over i helgen, siden foreldrene er i bryllup.
  Vi hadde det sykt gøy på skolen idag foressten, tok masse bilder, så istedenfor at jeg skal skrive mye, så kan dere heller se på de.

  


  Haha, vet det er helt randome bilder for dere, men samma det vell..

  -Sunnivat
  
  

 • School  Nå er det på tide å dra til skolen igjen, så vi snakkes vel når jeg kommer hjem. Eller vi får se hva jeg rekker fordi jeg må gjøre ferdig leksene, også skal jeg sitte ' Barnevakt '. Men nå må jeg nesten dra.

   
  I <3 WEBCAM 

  -Sunnivat
  

 • Favorittsang  Nå har en ny favorittsang, eller den er vel i tilegg til mange andre. 

   

  Us against the world - Westlife
  Var Anna som visste meg denne da, og jeg har hørt ganske mye på den i det siste, og syns bare den blir finere og finere.

  -Sunnivat  

 • Endelig hjemme!  Endelig hjemme! Det var skikkelig deilig å komme hjem nå, men nå kommer Stine snart, også skal vi kanskje en tur til Ronja, hvis det er greit for henne. For vi skal øve til samlingstunden, vi skal ha på mandag. Jeg er veldig lei for at jeg ikke har blogget også, men har liksom ikke hatt tid. Kan sikkert forklare en annen gang, men nå skal jeg se om vi har noe mat før Stine kommer.  -Sunnivat

 • Bursdag til Onkel  Nå drar jeg og feirer bursdag til Onkel Magnar, også i kveld så tror jeg at jeg skal å bade med Rakel, men vi får se.
  Men nå må jeg nesten få opp farten, for den begynner klokken halv 5.   -Sunnivat

 • Koslig dag  Hehe, sitter med naturfagleksene jeg. De skal være ferdig til torsdag, skjønner du. Og jeg har ikke flere naturfagtimer før vi skal framføre så da, må jeg nesten gjøre de når jeg kan.Har nettopp vært å badet i gudrunspøla sammens med Rakel og Kine, det var skikkelig godt.  Men nå kom Sandra, så vi snakkes senere da.


  Meg og Ronja <3

  -Sunnivat
   

 • Bindal igjen  Det var skikkelig deilig med en hel dag uten blogging igår, men selvfølgelig så er det jo koselig å blogge også da. Men det er liksom så mye som skjer for tiden, så jeg blogger når jeg får tiden. Sånn ca 1 innlegg om dagen eller noe sånt. Og hvis jeg får tid så blogger jeg mer.
  Snart så drar jeg og Mamma til Bindal. Det er skikkelig koselig å sitte i bilen bare vi 2, og gleder meg til å møte folket.
  Men nå skal jeg pakke ferdig så da snakkes vi vel senere.


  Outfitet fra bursdagen til meg og Anna da vettu. Haha, her ser dere bare litt av Justin Bieber veggen til Ronjasnuppa. Hun har mye mer, for å si det sånn!.. 

  -Sunnivat
  

 • Bursdag  Skal snart i bursdag til Ronja og Emma snuppene mine, den slutter ikke før 9, så kommer vel hjem da eller noe sånt.
  Gleder meg, det blir veldig koselig med alle jentene mine. vi skal se skrekkfilm! og jeg grugleder meg, men det blir artig da, siden vi skal jo kose oss sammen. 


  For de som kommenterer at jeg rynker pannen ogsånn, så vet jeg faktisk ikke hvorfor det bare blir sånn. Men skal prøve å smile litt mer.

  -Sunnivat

 • Sånn er livet  åå,jeg suger til å blogge fortiden. Jeg får bare ikke til til å presse inn et innlegg nå og da. Jeg har det så travelt, jeg rekker ingen ting. For eksempel, i går feiret jeg og Anna bursdag så da rakk jeg ikke blogge før jeg kom hjem , og idag når jeg kom hjem så var jeg dødstrøtt, så lå og halv sov i stolen. Såå da orket jeg ikke, så måtte jeg gjøre lekser. Så kom Ronja, så dro jeg til hun, så dro vi å handlet inn ting til i morgen, for da skal hun og Emma feire bursdag og å torsdag tror jeg at jeg skal til Ronja sammen med Stine siden vi skal øve til samlingstunden vår. og dere skjønner..

  Og jeg er DRITT lei lekser nå, jeg blir så kvalm av å tenke på det. Kom på at jeg har både Matte og Naturfagsleksen igjen, men naturfagen går over 2 uker da. Jeg gleder meg sånn til SOMMERFERIE SNART NÅ!!! Da er jeg ferdig med barneskolen, også er ungdomskolen neste. Men likevel så gruer jeg meg veldig siden vi mister lærerne våre, og jeg lover dere, det blir trist det! 

  Nå skal jeg sette meg redigere må gjøre videoen, så det er bare å glede seg. Vi har ikke rukket å gjøre alt da, men dere får i hvertfall det som vi har filmet da.  Bilder fra skolen idag
  
  -Sunnivat

 • Bursdagsfeiring  Har feiret bursdag idag, sammen med Anna snuppa. Så rakk ikke bloggen idag. Vi hadde en super kveld, med alle jentene i klassen. Og vi har kost oss masse, spist pizza, drukket brus og spist popcorn og kaker. Har fått masse fine gaver, tusen takk for det alle sammen.
  Nå skal jeg spise mat, også skal jeg dusje, også skal jeg legge meg, for jeg begynner å bli trøtt


  Haha, lagde smoothie på lørdag

  -Sunnivat

   

 • Gratulerer med dagen Pappa  Min kjære pappa har bursdag idag, så tenkte at jeg måtte skrive et innlegg da vettu, også siden jeg ikke er trøtt så kan jeg like gjerne skrive det nå, for i morgen så rekker jeg det ikke. For jeg er opptatt nesten hele dagen, så tviler på at jeg rekker å blogge noe særlig før om kvelden eller noe sånt. Først skal vi i kirken, så skal vi på resturang siden pappa har bursdag også skal jeg til Anna siden vi skal planlegge vår bursdag som vi feirer på mandag, og bake boller osv. Så tviler egentlig på at jeg rekker å blogge så mye. Men vi får se.


  Eneste bildet jeg hadde nå..

  -Sunnivat
  - Ønsk pappan min gratulerer med dagen du også da ;)

 • Sminkevideo
  Her kommer sminkevideoen, håper dere liker den.

  -Sunnivat 

 • Outfit 04.06.2011
  Singlet : ??
  Shorts : BikBok
  Strømpebukse : Lindex

  Kommer sminkevideo snart.

  -Sunnivat
  -Hva syns du om dagens outfit?
  

 • Dagens innkjøp + Yndlingsang  Var jo på city syd idag sammen med Tion, da kjøpte jeg denne tørrshampooen.


  Sorry, for webbilder, men gidder ikke finne fram kamera.
  Men er det noen som vet om den er bra eller? Aldri prøvd den før jeg, men jeg prøver nå da, så får jeg se hva jeg syns. Kan sikkert komme med en anbefaling når jeg har fått prøvd den litt.
  Men nå skal jeg stelle meg, også skal jeg se om jeg orker å gå å legge meg. Haha, det er bare jeg som er våken nå, så sitter på badet, og hører på musikk og blogger.
  Imorgen vet jeg ikke helt hva jeg skal, men tror jeg skal på city syd med mamma, fordi jeg fant en fin kjole på Freequent idag, som jeg vil ha til bursdagen til meg og anna som vi feirer på mandag.

  Men nå skal jeg stelle meg, så vi snakkes vel senere da.


  Jar of hearts - Christina Perri

  -Sunnivat 

 • City Syd med Tion  Nå skal jeg en tur på City Syd med Tion snart, tror jeg skal se om jeg finner meg en kjole. For det trenger jeg virkelig.
  Har ingenting å blogge om nå, men vi snakkes sikkert senere.

  Anna og Meg igår

  -Sunnivat
   

 • Idag  Idag / igår har jeg vært opptatt hele dagen, så rakk ikke blogge. Men kommer nå da i hvertfall. Lå jo over til Anna, og når jeg kom hjem, så skulle jeg begynne å skrive et innlegg men så rakk jeg det ikke før Oda fikk meg med på kino. Vi så den Pirates of the caribean eller hvordan det nå skrives. Synes egentlig den var helt ok, jeg er ikke sånn stooor fan av sånne filmer, men den falt i hvertfall i smak hos Oda, så det får vell være bra nok.
  Så har jeg, Anna og Tion vært å delt ut bursdagsinvitasjoner til min og Annas bursdag som er på mandag, vi skal ha stor jentefest, gleder meg.  -Sunnivatsin

 • 4 igjen nå  Nå er det bare 4 kommentarer igjen til den 500kommentaren, og dere vet hva dere får da. Så bare kommenter, og tillegg kan dere jo komme med forslag til Må gjøre videon, for det er jo litt kjedelig å lage video hvis vi ikke har noen ting å lage av. Smart skjønner dere.
  Men nå skal vi finne på noe sikkert, så vi snakkes i morgen eller noe sånt,


  -Sunnivat
  -Kom igjen nå da, trenger ideer til hva vi kan gjøre på videon.
  

 • Må gjøre video  Nå skal jeg og Anna ha en må gjøre video, så om dere kunne tenke dere å komme med forslag så hadde vi blitt veldig fornøyd. Vi gjør det meste, men ikke alt for ekstreme ting.

  
  Kom med forslag da! ;)

  -Sunnivat
  

 • Overnatter hos Anna  Hei, nå skal jeg overnatte hos Anna, så vi snakkes i morgen eller noe sånt.


  -Sunnivat

 • Besøk  Har vært på sangtimer idag, så dro jeg hjem og kjedet meg, spiste middag osv. Og nå har jeg sykt lyst til å overnatte hos noen, men de er jo selvfølgelig enten borte eller så svarer de ikke på telefonen. I kveld kommer Onkel og kjæresten hans, så derfor vil jeg ligge borte. Fordi de stjeler rommet mitt!:( Mitt kjære rotete rom..
  Datan har klikket 5 tusen ganger i løpet av dagen. Men nå må jeg nesten rydde fordi Onkel og de skal låne mitt kjære rom.


   -Sunnivat

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits