sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

RockheimUnnskyld for dårlig blogging, dataen klikker hver gang jeg skal laste opp bilder på blogg.no, og da skjønner jeg faktisk ikke vitsen med å blogge hvis det ikke skal være med bilder i innleggene. Men nå fikk jeg låne MACen til Oda, men hun drar til England i natt. Skal prøve å få blogget litt i helgen, men i og med at hun også låner kameraet mitt, så tviler jeg sterkt på at det blir sånn sinnsykt bra blogging liksom. Jeg vet faktisk ikke om jeg sa det til dere men på tirsdag, var jeg og Oda på Rockheim og framførte våre egne sanger, gjennom musikkskolen. 
 


Her er sangen min, og her er noen bilder fra RockheimMeg som synger på scenenOda på Scenen!

3 glade og spente låtskrivere.

Annette på øvelsen!

Oda på øvelsen.

Etter konserten dro familien å feiret releasen på Egon, kjempe koselig!

Meg og Oda, hahah!

Søte Oda og Anna

-Sunnivat
-Hva gjorde du på mandag?
 

 • Svar på spørsmålsrunde!
  Her er svar på spørsmålsrunden! 
  Tok litt tid, men her kommer den endelig!

  -Sunnivat
  Fornøyd med svarene? 

 • Steiker oss  Ligger på verandaen og steiker meg med Oda nå, har vært i byen med Oda og Anna idag, kommer innkjøp seinere!
   -Sunnivat
  Flere som steiker seg? 

 • You're the One - Sunniva K Tonstad  Her kommer sangen jeg spilte inn i Studio! 
   


  Sunget og skrevet av meg, hva syns du? Hadde vært morsomt med koselig respons!

  Er lenge siden jeg har blogget nå, men først å fremst så klikker blogg.no når jeg skal laste opp bilder. Og i tillegg så har jeg ikke orket, men nå har jeg masse å blogge om, så skal prøve å få blogget litt ordentlig til dere!

  -Sunnivat
  Hva syns du om sangen min? 

 • Konfirmasjonsoutfit


  Min fine lillesøster, som låner min kjole idag!

  Og meg i Nordlandsbunad

  -Sunnivat
  Flere som skal i Konfirmasjon idag? 

 • 17.mai  Heihei! Jeg vet at jeg er verdens beste blogger, hiihih! Unnskyld dårlig blogging, men internettet er så sykt ustabilt her, så da blir det bare sånn. Håper alle har hatt en bra dag!

  Randomt bilde! hihihi

  -Sunnivat
   

 • Tidenes helg!!  Heihei! Nå drar jeg snart på sang, før det blir Together!!!! JEG GLEDER MEG HELT SINNSYKT! Imorgen er det 17.mai, på fredag skal jeg til frisøren for å farge håret, på lørdag er det konfirmasjon til Johanne og Line, det er det også på søndag. Tidenes helg!! 


  -Sunnivat
  Flere som skal ha en suuper helg denne helgen?
   

 • Siste dansetrening  Ingen internett = ingen blogging! Nå har jeg endelig fått tilbake internett igjen, og er suuper fornøyd! Hadde engelsktentamen idag, og håper virkelig at det gikk bra. Trenger bra karakter på denne nå!
  Idag skal jeg på dansing, siste trening før sommeren. Og til sommeren bytter jeg danseskole, så det blir min siste time på Step By Step idag, blir trist men også godt å få byttet til der jeg faktisk vil danse!


   -Sunnivat

 • Chill men travelt!  Heihei! Chill men travel dag idag, nå skal jeg sove. Mye som skjer i morgen også, men skal prøve å få skrevet et innlegg eller to til dere.


  -Sunnivat

   

 • Tentamensoutfit 10.05.2012  Tenta  Dagens tentamensoutfit, har norsktentamen idag. Trur egentlig det kommer til å gå bra.

  -Sunnivat
  -Har du også tentamen idag? 

 • Turoutfit 09.05.2012

  Tidenes turoutfit, var på Opptur med trinnet idag. Det er sånn at alle 8.klassingene i hele Norge eller noe sånt skal gå en tur på 11km, for min del måtte jeg snu etter jeg hadde kommet neste halvveis, fordi kneet mitt ikke klarte mer. Men sånn er det vell av og til.

  -Sunnivat
  -Hva syns du om outfitet mitt?  

 • Spørsmålsrunde!!!

  Spør om hva som helst,svarer på det meste. Svarer når det har kommet nok spørsmål!!

  -Sunnivat
  -Noe du lurer på? 

 • Tidlig morgen  Nå drar jeg snart på skolen, snakkes senere idag!


   -Sunnivat

 • Gaver fra Roma
  Er ikke de bare dritstilige??

  Love this colour!

  Denne skal jeg og Mamma dele på!  Og til slutt verdens beste pudder!

  Se hva jeg fikk fra Roma da! Er utrolig fornøyd, og har verdens beste foreldre!!

  -Sunnivat
  -Noe av dette du bruker? Eller synes så interressant ut? 

 • Fantastisk dag!  Har hatt en siiiinnsykt fin dag med helt supre folk, dette må virkelig gjentas. 
   -Sunnivat
  - Flere som har hatt en så bra dag som meg? 

 • Cafe med jentene i morgen!  Godkveld. Akkurat nå sitter jeg og Maria i stua på hver vår pc, skal vel legge oss om ikke så altfor lenge, er ganske trøtte begge to tror jeg. I morgen skal vi i kirken, også tror jeg kanskje vi vurderer å dra på cafe eller noe sånt med noen jenter etterpå. Dette skulle egentlig postes for en stund siden, men blogg klikket da, igjen...


   -Sunnivat
  -Hva skal du i morgen? 

 • Sliten  Vet bloggingen min suger, men jeg er så sliten for tiden. Jeg kommer bare til å blogge når jeg føler for det, så kommer ikke til å bli 3 innlegg om dagen liksom. Har nettopp vært på danseøving med Helga og Freya nå, og nå skal jeg snart hoppe i dusjen, før jeg tror jeg skal sove litt. Er såå trøtt!


  -Sunnivat
   

 • Hilsen Anna<3  Hei, Anna her! Jeg følte bare litt for å skrive et innlegg for Sunniva. Hun vet det  ikke ennå da, men, hehe... Herlig dag i går, ikke sant? Det var det ihvertfall her i Trondheim! Jeg hørte at det var litt av noen haggelbyger i området rundt Dovre, så jeg sender tanker til de stakkarene der! Første shortsdagen i året er alltid et høydepunkt, iallefall for meg. Da vet jeg at det er på tide å ta ut de fine sommerklærne og pakke bort de klumpete vinterklærne!

  Men her kommer Sunniva, så nå må jeg kjappe meg å publisere dette innlegget før hun får kloa i PC'en...

  Snakkes!

 • Super 1.mai  Heihei! Hadde en super dag med Anna igår, før jeg dro på møte på kvelden. Det var helt supert. 

  fineste!!

  Elsker deg vennen!! <3

  Dere har vell savnet litt bilder av Anna nå, det er pga av at vi rett og slett ikke har tid til å være sammen så mye som før, men når vi får tid griper vi sjangsen. Så i går dro vi til Nedre, og hadde *picknik* også etterhvert dro vi opp på en topp også tok vi litt bilder. Det var suuper koselig. Må gjentas!

  -Sunnivat
  -Flere som hadde en super 1.mai?
   

 • Kos med Anna  Heihei. Nå skal jeg snart møte Anna, er ei stund siden sist gang vi har funnet på noe nå. Men siden vi har fri idag, fant vi ut at da kunne vi finne på noe. Skal prøve å få blogget en del idag, men vet ikke hva jeg får tid til.


   -Sunnivat
   

 • Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits