sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Svar på spørsmålsrunde del 1video:min film sprsmlrunde

Her kommer del 1, tror det blir en del 2 også, for det kom noen spørsmål etter jeg hadde laget denne, men vi får se.

-Sunnivat
-Hva syns du om svarene ? 

 • Spørsmålsrunde  video:video174

  Ja, som dere sikkert skjønner så skal jeg ha en liten spørsmålsrunde, og den varer bare til i kveld.
  Så fort dere å spør, jeg svarer ikke på for personlige ting.

  -Sunnivat 

 • Takk for hjelpen Jasmine  Idag har jeg bare vært hjemme på grunn av at jeg er syk, så har egentlig ikke gjort så mye, for er liksom ikke i form til det. Jasmine fikk ordnet med headeren min idag, så nå har jeg endelig fått header og alt. Jeg er veldig fornøyd med den, selv om jeg kanskje skal få Jasmine til å fikse litt på den etterhvert. Må bare se om jeg vil ha den sånn som den er eller om jeg vil forandre på den, for jeg er ikke helt sikker skjønner dere. Her sitter jeg bare og hoster osv. Har nettopp spist middag nå, hadde Sodd idag, det var godt det altså.

  Bildet er fra påskeferien i Bindal

  Vet ikke helt hva jeg skal nå, men skal se om jeg orker å gjøre litt lekser. Men er ikke i form, så tror ikke jeg skal forvente noe av meg selv.

  -Sunnivat
   

 • I HEART YOU  Jeg vet at du aldri ville ha dratt, jeg vet at du støtter meg uansett hva. Du vet at jeg aldri ville ha sviktet deg, for du har alltid vært der for meg. Jeg elsker deg på grunn av hvem du er. Jeg vet at uansett hva du gjør, så vil jeg alltid elske deg og jeg vil aldri forlate deg.  Bilder fra www.weheartit.com
  -Sunnivat

 • Bindal  Idag kjørte vi hjem og sånt, også dro vi rett til Maria fordi hun hadde konfirmasjon. Så har jeg vært der helt til klokken 20.00, og nå venter jeg på Pizza. Jeg og Line var ute og tok noen bilder, mens jeg var til de så, med eneste gang hun får sendt de til meg, så skal jeg legge de ut.
  Men her er i hvertfall noen av bildene fra når vi var i Bindal.  Haha

  Oda

  Anna

  Meg og Mormor

  Tarzan, katten til Tante og Onkel

  Tante og Pappa

  Anna, meg og Oda (L)

  the sisters

  haha

  fine vettu

  ¨¨ Tante¨¨ og Onkel

  -Sunnivat
  

 • Min favorittsang ?  Heihei, jeg lurte litt på om dere vil at jeg skal begynne med å poste mine favorittsanger av og til.
  Så jeg lurte egentlig bare på om hva dere syntes om det, og om det høres spennende, for da får dere liksom  høre litt av den typen musikk jeg liker å høre på, hvis dere skjønner.


  Fra Leirskolen

  -Sunnivat
  -Synes du jeg skal starte med min favorittsang?
  

 • Maddi Jane - Rolling in the deep  Sitter nå å ser på Ungkaren 20 vs 40, med søstersen. Hun hadde så utrolig lyst til å se det, så da måtte vi jo bare skru på opptaket da. Er jo hos mormor, og vi har tydligvis tatt det opp før så da måtte vi skru det på nå.
  Idag har jeg vært hos tante og onkel, også var vi på butikken. Etterpå skal jeg ringe Sandra og Frida, og høre om de kommer innom en liten tur.


  Har dere hørt denne sangen ? Hun er utrolig flink, har jeg selvfølgelig hørt henne før, men nå ble jeg skikkelig forskrekket for hun har virkelig forbedret seg.

  -Sunnivat
  -Hva syns du om Maddi Jane ?

   

 • Savnet bloggen  I'm back! Og jeg kan love dere at jeg har savnet bloggen og dataen noe sykt. Nå er jeg i bindal hos mormor, så jeg dro rett hit eller jeg gikk av på sjøåsen også kom pappa og henta meg der. Nå holder mormor på å lager middag tror jeg!.
  Rakel dro til polen idag,så fikk ikke møtt henne. Men tror jeg skal møte Sandra og Frida i kveld da, hvis Sandra svarer på telefonen.

  Men ihvertfall! Jeg skal begynne å blogge mye mer og bedre nå, siden det har vært så lite blogging i det siste, ikke at jeg kunne velge det da siden jeg var på leirskole. Men jeg kan skrive om leirskolen senere siden jeg har ikke noen bilder nå, og da blir det bare kjedelig å lese om.

  Nå skal jeg bare sette meg å lese andres blogger så snakkes vi senere en gang. Okei ?

  Eneste bildet nå.

  -Sunnivat
   

 • :)  Hei, må bare si hade.
  Drar på leirskole i morgen tidlig, så vi snakkes ikke før på fredag.
  Men koslig om dere stikker innom likevell

  Må gååå  Fra fotoshoot med Johanne idag..
  Resten av bildene kommer når jeg kommer hjem fra leirskole

  -Sunnivat
  -Ønsk meg lykke til !! jeg skal klare meg uten godteri og data og mobil i 5!! dager :OO Jeg kommer til å dø

 • Er hos Johanne (L)  Jeg og Johanne hadde tenkt oss til byen å se Never Say Never, men vi rakk ikke bussen så det ble ikke noe på oss. Nå sitter Johanne å gjør spansk.Men nå skal vi ut å finne på noe, så vi snakkes senere.


  Haha, jeg hadde brunt hår heeer..

  -Sunnivat

 • Innkjøp 21.05.11  Var på city syd med mamma idag, på grunn av at vi måtta kjøpe inn det siste til leirskolen. ( Drar foressten på mandag, og jeg skal leve uten data i 5 dager :OOOO ) Jeg kommer til å dø! Men videre til det som jeg skal skrive om.Ja, var på city syd idag ja, handlet litt forskjellig som jeg må ha med på leirskolen. For eks : regntøy, støvler osv..Tar bare og viser dere bilder av innkjøpene jeg.


  Regnbukse : Obs Sport


  Regnjakke : Obs Sport  Bikini : H&M

  haha, Ispakker for kneet mitt : Obs Sport

  Flaske : Obs Sport  Hehe, godteri er til i kveld da <3


  Støvler : Falkanger

  Her er alt jeg har kjøpt idag. Er veldig fornøyd.

  Når jeg kom hjem dro jeg til Ronja også dro jeg, hun og Anna til city syd og bare koste oss og kjøpte godteri å sånt.
  Og når, haha vi syklet vi hjem igjen, så bråbremset Anna , men jeg så ikke at hun bremset så jeg kjørte rett inn i henne og fløy rett over sykkelen min. Hehe, jeg kjente det i kneet for å si det sånn.
  Men nå skal jeg pakke ferdig til Leirskolen, så vi snakkes vel senere da.

  -Sunnivat
  

 • Kos med Ronja & Marion :) (L)  Var på klassefest i kveld, så fikk ikke tid til blogge. Nå sitter jeg, Ronja og Marion hos Ronja, ser film og spiser potetgull og drikker brus. Men må nesten følge med på filmen så vi snakkes senere.

  -Sunnivat
  Bildeopplasteren på dataen til Ronja funker ikke, men vi snakkes senere.

 • hehe..  Sitter å spiller gitar nå, mens jeg venter på at Line skal komme. Jeg har fått skikkelig hekta på å spille nå igjen, og pappa spiller jo gitar så han viser meg mye.Følte at jeg måtte blogge nå, for det er ikke sikkert at jeg rekker å blogge mer idag, men får se. Tror kanskje jeg og mamma skal på city syd etterpå, for å handle inn det som mangler til Leirskolen, så da er det ikke sikkert jeg rekker mer. Men kan se om jeg rekker det da.


  Men må gå nå, så snakkes senere

  -Sunnivat

 • 17maibilder  Har vært opptatt idag, så har ikke rukket å blogge. Nå skal jeg begynne å pakke til leirskolen så vi snakkes senere.
  Men må gå nå.
  Her var litt av bildene, resten kommer senere.

  -Sunnivat

 • 17maioutfit nr 2, GRATULERER MED DAGEN :)) (L)


  Kjole : BikBok, Strømpebukse : vet ikke, var mamma som kjøpte.
  
  Jeg tok å skiftet til kjole når jeg kom hjem på grunn av at Bunaden ble bløt, og da ble det litt ekkelt å gå i den.
  Nå skal jeg snart på tivoli med Oda, Anna, Pappa og kanskje Onkel.
  Resten av bildene kommer i løpet av de neste dagene.

  Gratulerer med dagen og ha en fortsatt fin dag.

  -Sunnivat
  


  Ops, skrev vist at kjolen var fra BikBok, mente Gina Tricot :))

 • 17maioutfit
  Låner Oda sin bunad siden hun nekter å bruke den selv.. Dette er da Norlandsbunad.
  Nå skal jeg snart dra å møte Maja i krysset før vi skal gå nedover til skolen

  -Sunnivat
  - Hva skal du ha på deg idag ?

 • Farging av hår og klipt hår  Isted tok jeg å farget håret til Oda, såå her kommer litt bilder.
  Og foressten jeg var til frisøren og klipte meg idag, så slenger med bildet av resultatet.  Hahah, Anna : du må ta bilde av hvor mange russekort jeg har fått :)) <3 Haha, hun er såå søøt <3
  Overse tryne mitt <3
  -Sunnivat
  

 • Lekser  Skal sette meg å gjøre leksene nå, men kan sikkert blogge når jeg er ferdig :) <3  Bildet er fra www.weheartit.com

  -Sunniva

 • Hjemidag  Idag drar jeg hjem igjen, så vi snakkes vel senere da.
  Nå kommer søskenbarnet mitt og datteren hennes en tur snart også skal vi å møte Rakel etterpå.
  Men vi snakkes i kveld når jeg kommer hjem da.


  -Sunnivat

 • Eurovision  Vært opptatt idag, men nå skal jeg se resten ev Eurovision, så vi snakkes heller i morgen.
  Høres det greit ut ? Foressten tusentakk til dere som forklarte meg hvordan man laster opp youtube videoer til blogg.no. Det hjalp meg mye :)
  Men nå må jeg gå.


  -Sunnivat

 • Who says - Selena Gomes
  Who says - Selena Gomes
  Sykt fin sang, mest på grunn av teksten, men Selena er veldig flink til å synge hun også da. Men det som gjør den så fin er jo at det faktisk er sånn jenter tenker om seg selv, noe som ikke er bra, altså det hun prøver å få fram. Det funker i hvertfall på meg. Anbefaler virkelig alle dere jenter der ute, som ikke akkurat har verdens beste selvtillit, høre på denne sangen og tenke litt over teksten.

  Bilder fra www.weheartit.no

  Skjønner fortsatt ikke hvordan man setter inn klipp fra Youtube, noen som kan forklare det ?

  -Sunnivat

 • jajaja..  Nettopp kommet fra Rakel nå, kom til Bindal klokken halv 8, så spiste vi middag også dro vi til Rakel, Tante og Onkel.
  Kom ikke hjem før nå.
  Blir vel kanskje med Rakel til stallen i morgen, eller er ikke helt sikker da, men kanskje.
  Hehe, er sykt trøtt nå så orker ikke blogge så mye.


  -Sunnivat
  

 • Innteresant ?? Interesant ?  heisannhoppsann, sitter bare her og sovner. Er så trøtt, og dagen på skolen idag, gikk som en skilpadde. hehe, bra humor skal jeg si! Da jeg kom hjem så tok jeg meg en is, også satt jeg meg på dataen, men glemte å blogge. Så nå kommer et innlegg bare fordi jeg er snill. Hvis jeg legger meg i sengen nå, så sovner jeg sikkert med eneste gang. Okei, si meg, hvem syntes det var innteresant å lese om ? haha, men jeg er så trøtt nå! Okei, skal slutte å skrive at jeg er trøtt! ÅÅ, der gjorde jeg det igjen. Men skal sette meg å gjøre ferdig leksene, mangler bare litt da. Også etter det skal jeg pakke, for jeg drar til Bindal i morgen etter skolen. Gleder meg, blir sikkert veldig koselig, fordi det er bare jeg og Mamma som skal dit.


  På mandag skal jeg til frisøren, og på tirsdag er det 17mai. Håper det blir litt fint vær da, for da er det så koselig, og spise masse is og sånt vettu. Har vel egentlig planlagt med noen at jeg skal på tivoli så vi får vel se om det blir noe av det da.

   Men oi ! for ett innlegg, det ble langt om ting dere ikke bryr dere særlig om men vi snakkes senere da.

  Hehe, random overskrift, men noen som vet hvordan det skrives ?
  
  -Sunnivat

 • Skolen med folket

  Sitter nå på skolen med Ronja, Mari, Hanna og Marius. Resten er på tinestafetten, men vi er skadet så vi kan ikke.
  Slutter klokken 13.15 så skal se om jeg får blogget noe da, haha, vi har en hel time på å gjøre hva vi vil... Er ingen lærere hær, så hvorfor ikke sette seg å blogge osv ?.
  Har faktisk tatt litt bilder idag, så kommer vel når jeg kommer hjem. Men orker ikke blogge nå liksooom.Vi snakkes vel senere, da.


  Meg og Ronja

  -Sunnivat

 • Anna & Sunnivas Outfait  Anna var her, så her kommer våre Outfait for idag.  Outfit, men vet ikke hvor klærne er fra..
  Haha, overse fjeset mitt..

  Men skal finne på noe, så vi snakkes <3

  -Sunnivat

 • Sol  Orker ikke blogge så mye nå, er dødssliten og har sykt vondt i foten.Skal sminke meg litt nå, også tenkte jeg at jeg skal gå ut å legge meg i solen, sånn at jeg kan få litt farge. Hehe, ikke at det funker da men.
  Var hjemme fra skolen idag, siden jeg har hatt sykt vondt i kneet og det var veldig hovent. Men vi snakkes senere da.

  Bildet fra i går eller søndag.

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag ? Hva skal du gjøre ?

 • Grilling osv..  Dårlig blogging i det siste ja, men det er så fint og varmt ute så må nesten nyte det litt, når jeg først kan. Hvis dere skjønner liksom. Idag har jeg og Ronja egentlig bare gått masse fram og tilbake, har vært koslig det altså, når vi kom hjem fra skolen, så tok vi og gjorde leksene, også skulle jeg spise, så dro Ronja hjem, etter det, dro jeg til Ronja igjen. Hehe.. Så har vi vært en tur på butikken og handlet oss is, vi var også en tur hos Farmoren hennes.
  Vi grillet idag, og det var godt, selv om vi bare grillte Pølser.. Er ikke så glad i det jeg da skjønner dere.
  Om en halvtimes tid begynner Farmen, så er det Paradise Hotel, også skal jeg vel legge meg etterhvert.
  Men isteden for at jeg skal sitte å skrive langt, så skal dere heller få se litt bilder.
  Bilder fra hvordan foten ser ut, nå som jeg har tatt av bandasjen.  Det var nesten 30 grader idag :OOOO

  Men skal vel finne på noe, så vi snakkes senere.
  
  -Sunnivat

 • Kos med Ronja  Har vært mye å gjøre i det siste, så har ikke rukket blogging. Var i bursdag til Maja i natt, var koselig.
  Idag har jeg og Ronja solt oss, også har vi laget saftis.

  Kjempe glad i deg snuppami <3
  Men nå kommer Ronja igjen, siden hun har vært hjemme en liten tur, så hade

  -Sunnivat

 • Kjedelig  Nå sitter jeg her og kjeder meg, noe sykt egentlig. Har ingenting og gjøre, har ikke lov av legen til å gå på skolen idag, så må vente til mandag. Mamma skal ha dataen snart, så kanskje jeg tar meg en tur ned og setter meg der eller noe sånt, for mamma skal nemlig rette prøver og sånt. ( hun er lærer ). 

  Jeg vil ut, for sola har kommet tilbake igjen, og da er det litt kjipt å måtte sitte inne, med vond fot, som verker uansett hvordan jeg rører på meg.
  Men nå skal mamma ha dataen, så kanskje jeg går ned å setter meg  -Sunnivat

 • Operasjonen er over og gikk bra  Operasjonen gikk bra og jeg fikk komme hjem idag istedenfor, så er veldig fornøyd med det.
  Maja kommer en snart og Ronja var nettopp innom.
  Mamma skal ha pcen nå, så kan se om jeg blogger mer i kveld, men er ganske sliten så er ikke sikkert jeg orker.


  Bildet er fra Konfirmasjonen til Oda

  -Sunnivat
  

 • Sykehuset  Nå drar jeg til sykehuset, for å opereres. Pappa skal komme med data senere idag, så kanskje jeg får blogget litt da.
  Skal ligge over på sykehuset til i morgen, så får se om jeg orker så veldig mye.
  Må nesten gå å gjøre meg klar nå, men vi snakkes senere.

  bildet tatt på mandag
  Ps : jeg gruer meg..

  -Sunnivat
  

 • Sangtimer  Nå skal jeg på sangtimer så vi snakkes i kveld  

 • Homework  Sitter og gjør lekser, hører på Breakeven - The Script, og spiste nettopp is. Morsomt med Naturfag skal jeg si, eller ikke.   2 av 7 sider.. Kjedelig !

  Foressten vi ble fotografert på skolen idag, vet ikke helt hvordan det gikk, men at fotografen var morsom det kan ingen nekte på. Men må nesten gjøre ferdig leksene mine, så hade

  -Sunnivat
  

 • Jasmine er her  Sitter nå sammen med Jasmine, og vi skal egentlig synge, men vi er så slitne så tar heller og slapper av litt.
  Tok et par bilder isted, så hvorfor ikke la dere se de ?

  veldig fint må jeg si...

  Søstersen spiller Piano  Jasmine får virkelig fram de fineste sidene av meg...

  Vi tok å sminket hverandre.
  
  Men må gå skal synge..

  -Sunnivat

 • Litt av hvert egentlig  Tror vi tar alt i et innlegg jeg, på torsdag så hadde vi Sløyd og siden vi lager Kopp og jeg suger for å si det mildt, så tok vi å malte litt istedenfor.
  Her er noen av * maleriene *..
  


  Idag var jeg, Maja og Ronja på City Syd, og det var så koselig. Tok litt bilder, men filmet mest.
  Dere får se filmene senere, men bildene kan dere få se nå

  Dette bildet er av meg og Ronja når vi var 6 - 7 år eller noe sånt.

  Søøøt <3

  Loveyoou <3

  hehe..

  HEHE !!

  Dere er fineeee.. haha..

  Nå skal jeg, Ronja og Maja å ta bilder, det er koselig.
  Og i morgen skal vi ta bilder på skolen, sånn som man tar i 7 og 10 vettu, sånn klassebildet.
  Men nå må jeg nesten gå.

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort i dag da ?
  

 • Se hva jeg har fått  Jeg fikk pakken min fra www.superkul.no idag. Pakken med 3 par solbriller.
  Var ikke akkurat verdens fineste par men jaja..

  Dere får vel se litt bilder da.


  Likte par 1 best, så par 3 og hater par 2.. De er så stygge !!

  - Sunnivat

 • Joggee  Nå skal jeg på joggetur med Maja, unnskyld for at jeg ikke har blogget idag, men måtte stå opp klokken halv 8 fordi vi skulle i kirken.. Også etter det så filmet vi resten av filmen, som skal innleveres på tirsdag og jeg har fortsatt noe redigering igjen.. Så kom Line og vi har sunget osv, og nå skal jeg ut å jogge med Maja.
  Vet ikke hvor vi skal jogge henn, men vi tar sikkert en fin løype.
  Margrethe tok litt bilder igår på bursdagen, så skal se om hun kan sende de til meg, sånn at dere får sett de.
  Men nå skal jeg ut å jogge så vi snakkes vel senere i kveld


  Haha, det eneste * okei * bildet jeg tok i går, eller silje da, men med * mitt kamera * egentlig Line sitt..

  -Sunnivat
  

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits