sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Gratulerer med dagen MajaGod morgen, idag har min kjære bestevennine Maja bursdag. Gratulerer med dagen vennen, håper du får en suuuper dag. Er kjempe glad i deg!

Gammelt bilde, men var det jeg fant. Glad i deg vennen!!

-Sunnivat
-Si gratulerer med dagen til henne da vell! 
 

 • Kjedelig dag  Godkveld dere. Blogg.no har vært helt klikket i hele dag, så har ikke fått blogget. Denne dagen her har jeg egentlig fått utrolig lite utav desverre. Har vært på en joggetur da, også har jeg øvd til Naturfagsframføring som vi skal ha i morgen.. 

  Fra bursdagen i går.

  -Sunnivat

   

 • Bursdag  Drar snart i bursdag med jentene, det blir kjempe koselig! Gleder meg! 

  Går ikke å laste opp bilde, siden blogg.no er helt hemma..

  -Sunnivat 

 • Rejoice  Nå drar jeg snart til Rejoice, skal hente Line om et kvarter, så vi snakkes senere!

  hahahhaha

  -Suninvat
  -Hva skal du idag?
   

 • Outfit 26.04.2012


  hahaha, overse føttene mine.. 


  -Sunnivat
  -What you think? 

 • Får ikke sove  Bare litt småkjipt å være kvalm, ikke trøtt og ikke få til å sove.. Jeg blir så irritert da..

  Ikke at jeg føler meg sånn nå, men finner ikke noe annet bilde..

  -Sunnivat

   

 • Bilder fra studio  Her er noen bilder fra da vi var i studio igår.
   


  Alle som var i studio  -Sunnivat
  -Ser det stilig ut eller? 

 • Studio idag!  Nå drar jeg og Oda snart i studio igjen. Idag skal vi spille inn vokal, det blir gøy.


  -Sunnivat
   

 • Bursdag  Drar i bursdag til lillesøstra til Line og Maria nå, vi skal hjelpe til og bare være der med de. Bursdagen er i husebybadet. Blir sikkert koselig det. 


  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?
   

 • Studio  Sitter på skolen med jentene nå, sitter å jobber med et jødehefte. Skal i studio rett etter skolen, men skal se om jeg får blogget etter det eller noe.

  Fotograf: Eivind Hamran
  www.eivindfoto.wordpress.com

  -Sunnivat
   

 • VIDEOBLOGG!!!
  En liten videoblogg jeg laget før idag.

  -Sunnivat 

 • Skolen  God morgen! Drar på skolen nå, ikke så mye som skjer idag. Men skal vel hjem og skrive ferdig noen tekster i ettermiddag, desverre..


  -Sunnivat
   

 • Mye som skjer!  Heihei! Hadde langdag idag, også dro jeg rett til Kiropraktor etterpå, før det ble sangtimer. Nå har jeg endelig fått slått meg til ro. Skal starte på noen tekster, som jeg må skrive til fredag nå. I morgen er jeg ikke helt sikker på hva som skjer, men enten blir jeg med på teater med mamma for å se Hair, eller så drar jeg på en konsert, eller så blir jeg hjemme for å gjøre lekser, også var det vel snakk om at jeg kanskje skulle til Line også. hahah, det finner jeg vell ut av i morgen! Men jeg vurderer å ta en liiten bloggpause, fordi det skal ikke være sånn at jeg må tvinge meg selv til å blogge, skal heller være sånn at jeg blogger fordi jeg synes det er morsomt. Men jeg får se. Uansett er det uuuutrolig mye som skjer fortiden, skal blant annet i studio både på fredag og på søndag. Også var jeg i studio og koret på en sang for sanglæreren min igår. Så er veldig mye som skjer fortiden, så kan ikke love sånn heeelt SYKT bra blogging.


   Fotograf : Eivind Hamran
  www.eivindfoto.wordpress.com

  -Sunnivat 

 • Dårlig blogging? Iknow  Jeg vet bloggingen min suger fortiden, men idag ville ikke blogg.no funke... Nå skal jeg snart sove, snakkes i morgen!


  -Sunnivat
  -Flere som har slitt med blogg.no idag? 

 • Ikea en tur, osv!  Godkveld! Har ikke gjort så mye idag egentlig, var nettopp en tur på Ikea, og nå rydder vi litt smått siden vi holder på å pusse opp. Så bærer det til sengs snart!

  Fotograf : Eivind Hamran
  www.eivindfoto.wordpress.com
   
  -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag? 

 • Glad!
  Verdens beste Mamma har vært i Tyskland, se hva hun kjøpte med hjem til meg!! Verdens beste parfyme, og Toffife!! Sunniva er glad!

  -Sunnivat
  -Flere som elsker den parfymen eller? 

 • Hos Karianne  Er hos Karianne nå, vi har gjort mye forskjellig idag. Blant annet laget blåbærsmoothie!

  Og hatt fotoshoot med Eivind, storebroren til Karianne!

  Fotograf: Eivind Hamran
  www.eivindfoto.wordpress.com

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag? Hva syns du om bildene?
   

   

 • Kirka  Sitter i kirka nå, skal øve snart. Siden vi skal ha lovsangen ikveld. Tenkte bare jeg skulle si ifra om hvor jeg er eller noe, hahah!


  Hahha, fint bilde da men!

  -Sunnivat

 • Solen skinner  Godmorgen! Idag skal jeg endelig på skolen igjen, etter noen dager hjemme med øreverk/ørebetennelse. Blir deilig å se folk igjen idag. Solen skinner også, så håper dette blir en utrolig bra dag. Etter skolen idag, drar jeg på Rejoice. Også skal jeg ligge over til Karianne ikveld, så vi snakkes senere.   Meg og Karianne

  -Sunnivat 

 • Kiropraktor  Godmorn, er syk idag. Har klart å skaffe meg ørebetennelse.. Nå drar jeg snart til Kiropraktor!


  -Sunnivat

 • Cellegruppe  Blir hentet om et kvarter, så har ikke tid til å blogge nå. Men vi snakkes senere da.


  -Sunnivat

 • Skolen  Sitter på skolen nå, snakkes senere idag!


   -Sunnivat

 • Stjørdal  Er hos Maria og Line nå, har sovet over her i natt. Jeg og Line drar til Stjørdal om ikke så lenge, så blir nok ikke mye mer blogging idag. Kanskje bare.

  Rakk dessverre ikke å blogge igår, og det har vært noe som har skjedd hver dag hele påsken. Derfor dårlig blogging.

  -Sunnivat
  -Flere som har hatt mye å gjøre i påsken? 

   

 • Påskeaften  Sitter hos Rakel nå, idag har vi vært på butikken og hos Kine, og sett Max Manus med mange folk. Det var kjempe koselig, nå er vi hjemme alene så hører bare på musikks, spiller Bubble Witch Saga på Facebook, og spiser godis. Blir vel sikkert her resten av kvelden, reiser hjem i morgen tidlig klokken 8, så da bruker jeg resten av tiden min her. 


  -Sunnivat
  -Hva har du gjort så langt idag?


   

 • Butikken  Nå har resten av familien dratt hjem, men jeg blir til i morgen. Vi skal snart på butikken, så vi snakkes vel senere idag vi!


  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?

 • I'm back!  I'm back! Har vært på påskeleir i påsken, så det ble det på en måte en liten bloggpause med det samme! Når jeg logget innpå blogsoft nå, så jeg at det har blitt et helt nytt design. Var stilig det altså, men også veldig uvant.. Nå er jeg i Bindal, og idag skal vi ha påskemiddag med heeele slekta, gleder meg!  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?


 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits