sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Videoer fra Rockheim

Her er videoene fra Rockheim!

-Sunnivat
-Hva syns du?

 • Konsert på Rockheim  Som dere sikkert har fått med dere så var Jeg og Oda på Rockheim og sang på onsdagen, det gikk veldig bra. Så tenkte jeg kunne legge ut noen bilder vi tok, også kommer det videoer etterhvert!


  Tok ingen bilder av oss på scenen, men har noen videoer fra det. Ja, kvaliteten på bildene her ble ikke så bra, men jajaj.

  -Sunnivat
  -Syns du det så kult ut eller? • Hektisk dag  Heihei, har hatt en ganske hektisk dag idag. Derfor ingen blogging før nå, og det blir mobilblogg! Men sånn er livet! I morgen drar jeg på påskeleir men 1 - 2 innlegg fikser jeg!

  - Sunniva
  -Flere som har hatt en hektisk dag idag?

 • NO PICTURES??  Går ikke å laste opp bilder, så nå blir jeg siiiinnsykt irritert her! ...

  -Sunnivat
  Sorry for dårlig blogging, men blir sånn når dataen ikke vil laste opp bilder...

 • Rockheim  Drar på Rockheim og synger om en halvtime, så har kjempe dårlig tid! Snakkes ikveld!

  -Sunnivat

 • Skallet satt så hardt  Sitter på dansingen, starter om 25minutter. Kjøpte meg en banan på veien hit, men neida.. Skallet satt så hardt at det ikke ville åpne seg. Jeg som hadde gledet meg til å spise den, hahah!


  -Sunnivat
  -Flere som har vært innom det før?

 • Skoledagen  God morgen, idag var det kjempe vanskelig å våkne! Var helt sinnsykt trøtt, men sånn er det vel. Om ikke så lenge skal jeg på skolen, har kort dag idag. Men de kjipeste fagene, desverre. Skal ha foreldresamtale i siste timen da, så da slipper jeg en time matte. heheh, greit for meg!


  -Sunnivat
  -Hvordan blir din skoledag idag?

 • Mye næring!!  Tenkte bare jeg skulle informere om hva jeg har fått i meg i helgen!
  Holder på å gjøre klart rommet nå, siden vi skal begynne å pusse opp i morgen. Gleder meg kjempe mye nå, endelig får jeg eget rom etter å ha delt rom i 14 år!

  -Sunnivat
  -Flere som deler/har delt rom?

 • Fin helg  Jeg reiser hjem i morgen tidlig klokken 9, sånn cirka, så er ikke sikkert jeg rekker å blogge før jeg drar. Men da snakkes vi isåfall når jeg kommer hjem. Har hatt en fin helg i Bindal og gleder meg veldig til påsken nå, da blir det egentlig en skikkelig familiereunion, siden de fleste i slekta skal hit da. Så det blir koselig


  -Sunnivat
  -Flere som har hatt en fin helg?

 • Sunn frokost sa du?  god morgen, aldri feil å stå opp til vafler eller hva? Ja, Mormor hadde laget vafler til meg når jeg sto opp idag, kjempe koselig. Skal vel en tur på butikken om ikke så altfor lenge, skal bare snakke med folk og høre når de skal dit.


  -Sunnivat
  -Flere som våknet til god frokost idag?

 • FJORTIZZPOWER! <3  Goddag, har vært borte idag, så har ikke rukket å blogge. Nå skal jeg bare chille i et par timer, før jeg drar til Rakel og Tante i 9tiden.

  Fjortizzpower med Margrethe snupps da vettu!!!

  -Sunnivat
  - Hva skal du ikveld?

 • Bindal idag da!  Er ikke helt i form idag, så ble hjemme idag. Men Onkel kommer vel om ikke så altfor lenge, også reiser vi til Bindal, jeg blir der til søndagen. Gleder meg, blir godt å møte folkene igjen. Nå holder jeg på å pakke, tror ikke jeg mangler så mye nå.  -Sunnivat
  -Flere som plutselig fant ut at de ville reise bort?

 • fornøyd ja!  Var på Gründercampfinale idag, gruppa mi vant 1.Plass i Kategorien Miljø, så vi er kjempe fornøyde. Nå gjør jeg ikke så veldig mye, og skal bare slappe av resten av kvelden!


  -Sunnivat
  -Flere som har vært med på Gründercamp?

 • Litt nytt  Har vært på city syd idag med Kristine, også har jeg fått litt nytt i gaver osv så viser litt.  Topp fra BikBok - 99kr
  Armbånd - gave fra Anna
  Justin Bieber bok - Gave fra Oda

  -Sunnivat
  -Hva syns du?

 • Idag  Akkurat nå sitter jeg å ser på TV2 sumo, ikveld blir det cellegruppe igjen!

  Ibyen i går, når vi ventet på bussen

  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?

 • Kirka  Er i kirka med folk nå, måtte komme tidlig siden faren til Maria og Line måtte være her tidlig, siden han skulle spille idag. Eivind har nettopp vist meg litt med kameraet, så nå blir det flere bilder framover.
  -Sunnivat
  -Hva gjør du idag?

 • Mydaytoday  Har vært opptatt i hele dag, dro først til pirbadet med søskenbarnet mitt, og familien hennes pluss noen venner av de, også Anna da. Etterpå dro vi til byen for å høre på en gratis konsert, men vi dro ganske tidlig fordi søskenbarnet mitt og familien skulle bli med hjem til oss. Så resten av kvelden har vi bare hatt besøk av de, og hatt det koselig. Imorgen skal jeg i kirken, før det blir bort på besøk i morgen kveld.

  Bare fordi jeg var kjempepen når jeg var liten

  -Sunnivat
  -Hva gjorde du idag?

 • Kirka med folk!  Sitter nå i kirka med Maria, Ann Elise, Beate og Line. Line står på kjøkkenet og mekker pizza, mens vi andre sitter på dataen og fikser litt stuff.


  -Sunnivat
  -Hva gjør du idag?

 • Skolen  Nå skal jeg snart på skolen, har norskframføring og franskprøve idag, så ønsk meg lykke til!


  -Sunnivat
  -Har du framføring eller prøve idag?

 • Innom en liten tur da gitt!  Akkurat nå har jeg nettopp vært på joggetur, og sitter nå med norskpresentasjon og framføring til i morgen. Tenkte bare jeg skulle stikke innom, nå som jeg endelig har internett igjen! Får ikke blogget så veldig mye i morgen, men skal prøve så godt jeg kan og ihvertfall få skrevet 2 innlegg.


  -Sunnivat
  -Flere som har presentasjoner i morgen?

 • Sang

  Sitter på sangen nå, og venter på at låtskriverkurset skal starte. Har fortsatt ikke internett hjemme, men de skal prøve å få fikset det i morgen. Så da lover jeg bedre blogging.

  -Sunnivat
  -Hva gjør du?

 • Shopping...  Hei :)

  Nettopp kommet hjem fra city syd. Var der med lillesøsteren min, og kjøpte en bukse. Skulle egentlig kjøpe dansesko i tillegg, men siden mamma hadde det travelt, og jeg ikke ville gå hjem i dette været, rakk jeg ikke kjøpe det. Sorry, men finner ikke kameraet mitt, og mobilen klikker, så får ikke lagt ut bilde. Det er bare en helt vanlig, grå joggebukse uansett... På cubus for 199kr. Kjøpte også litt sminke, skal til Polen/Tyskland med klassen, niende og tiende, så kjøpte litt så jeg har :)  Gleder meg utrolig mye, drar onsdag neste uke :D


   
  - Line

 • Skoledagen...  Bilder fra skoledagen

  Her er gruppebilde av alle jentene i klassen<3 (bare 14 stk i hele klassen...)

  Så på film i KRLE og samfunnsfagen:)

  Men pga dårlig mobil, fikk jeg ikke tatt bilder i mørket ;L

  På vei hjem< 3

  Og pga lite bilder, her er noen gamle:

 • Hos Kristine i friminuttet = blogging!!  Er hjemme en tur hos Kristine i friminuttet, så får blogget et lite innlegg til dere. Som Line har sagt, så har ikke jeg internett hjemme. Og holder på å gå helt amok.. Jeg klarer faktisk ikke å leve uten internett.. Uff, må vel kanskje øve litt på det ja! Etter på skal vi tilbake til skolen igjen, først skal vi ha språk(fransk), så skal vi ha teorigymprøve, før jeg tror jeg drar hjem. Skulle egentlig bli med Kristine hjem etter skolen, men tror jeg vil hjem for å sove istedenfor. Ikveld blir det mest sannsynlig jentekveld/filmkveld med jentene hos Mari. Men det spørs faktisk om jeg orker. Får ikke internett før på onsdagen/torsdagen. Men skal prøve å få blogget til dere så mye som jeg får til!!


  -Sunnivat
  -Noen som kjenner seg igjen?

 • Støvler??  Hallo :)
  Fikk det litt travelt i dag, siden vekkeklokken min ikke ringte... Hadde planer om å være litt mer Sunniva, å blogge outfits også videre... Men det rakk jeg ikke ;L
  Sitter nå på bussen, og angrer på at jeg ikke tok på meg støvler... Trøndervær; regn...

  See you later<3

  Går du også i tøysko når det regner? (Wannabe Sunniva ;L)

 • Kom hjem til taco&lt;3  Hallo :)

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra møtet på Heimdal. Det var utrolig bra møte :)

  Så kom jeg hjem til taco<3 Det er så godt, men er ikke så sulten ;L

  Skulle lagt ut noen nye, freshe bilder, men har ikke bra kamera. Så har jeg dataen til pappa, så kan ikke legge ut noe uansett, men kommer :)

  Snakkes<3

 • Switch...  Hei :)

  Sunniva har ikke internett, og det er ikke sikkert at hun får det før onsdagen!! Så jeg er gjesteblogger frem til da :D

  Line, har vært bestevenn med Sunniva siden jeg var tre eller noe sånt, jeg går i 9. klasse og er 14 år. Hobby: gitar, bass, sang, dans, venner<3 

  Haha, vet ikke om noe mer å skrive :) 

  Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kirka. Sitter å snakker med folk på skype, facebook, osv... Senere i dag skal jeg på møte på Heimdal, gleder meg utrolig mye :D

  Snakkes<3

 • No internet  Har ikke internett hjemme så blogger når jeg får sjangsen jeg! Heheheh...

  -Sunnivat

 • Avspasering!  Avspaserer de siste timene idag på grunn av Grundercamp i går, hihih, min gruppe var foressten en av vinnerne! Men nå skal jeg i dusjen før det bærer til kirken om ikke så altfor lenge!

  siden jeg savner sommeren 2011!! 

  -Sunnivat
  -Hva syns du om bildet?
   

 • Chill  Har nettopp kommet hjem fra skolen nå, har hatt en skikkelig chill dag idag. Men vi må tilbake klokken 18.00 igjen, pga Grundercamp!


  -Sunnivat
  -Flere som har hatt en chill dag på skolen idag? Eller hjemme/jobb? 

   

 • Mye som skjer for tiden!!  Har nesten ikke vært hjemme idag, derfor ingen blogging

  -Sunnivat
  - Hva har du gjort idag?

 • Ødelagt pc = mindre blogging  Siden datan min er ødelagt blir det mindre blogging, men sånn er det bare. Skal prøve å få blogget så mye som mulig altså!


  -Sunnivat
  -Flere som har en ødelagt pc?
   

 • Flink jeg..  Skal til Maria og Line med en gjeng jenter ikveld, det blir koselig! Gjett hvem som har klart å skade fingeren sin idag da? Ikke meg i hvertfall...

  Meg og Line snuppa! 

  -Sunnivat
  - Flere som har klart å skade seg idag? 

 • Ødelagt  Pcen min er ødelagt, derfor så dårlig blogging.. Nå drar jeg på skolen, så vi snakkes senere!

  -Sunnivat
  -Flere som har ødelagt pce?

 • Busy  Vet jeg ikke har blogget idag, men har nesten ikke vært hjemme. Har feiret familiebursdag idag, og gjestene har nettopp dratt. Jeg er sinnsykt trøtt, så blir vel ikke så lenge til jeg hopper til sengs jeg heller nå.

  hahah, ja!

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag?
   

 • Bursdagsoutfit 03.03.2012  Kjole : Oda sin

  -Sunnivat
  -Hva syns du? 

 • Bursdagsfeiring  Nå holder jeg på å gjøre klart til bursdagsfeiring med jentene fra klassen ikveld, blir koselig. Snakkes senere! Det kommer outfit!


  -Sunnivat
  -Skal du i bursdag ikveld?
   

 • Kirken  Nå drar jeg til kirken, og blir der til sent i kveld! Snakkes i morgen :)

  -Sunnivat
  -hva skal du idag??

 • Bursdagen min!!  Nå holder jeg på å rydde huset, før det blir bursdagsfeiring med jentene i kveld. Gleder meg!!


  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld? Flere som har bursdag?
   

 • Fjortizz!!!!

  hahhaha, fjortisspower! finally fjortizz!!

  -Sunnivat
  -Flere som har bursdag idag? 

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits