sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Godnatt!Sitter å ser på The Devils Wears Prada nå, og skal snart gå i dusjen før jeg skal legge meg. Skal ikke bli for sent ikveld, siden jeg har bursdag i morgen, og da blir det fullt kjør.


 -Sunnivat
-Flere som skal legge seg snart? 

 • 13 - 14
  Bare fordi jeg har bursdag i morgen, og føler veldig for å være litt 13 før jeg blir 14! heheh 

  -Sunnivat
  -Flere som har bursdag i morgen?

 • Langdag  Nå skal jeg snart på skolen, har lang dag idag. Og jeg har prøve i morgen så blir kanskje litt lite blogging...

  -Sunnivat
  -Flere som har langdag idag??

 • Deilig trening  Er nettopp ferdig på dansing, og venter på lillesøsteren min og venninen hennes. Er kjempe støl nå, og hvis jeg klarer å gå imorgen blir jeg kjeeempe overassket!!

  -Sunnivat
  -Flere som har vært på en deilig trening idag?

 • Dansetrening.  Har nettopp våknet fra powernap og nå bærer det til dansing, har dårlig tid siden jeg skal rekke bussen men vi snakkes senere!
   

  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld? 

 • Grundercamp  Nå drar jeg på skolen, skal bare ha Grundercamp idag + en time matte, så får håpe at det går greit. hahaha. Jeg er helt siiiinnsykt trøtt idag, men det går sikkert greit det.


  -Sunnivat
  -Hva skal du gjøre på skolen idag?
   

 • Idag!  Nå er Emma her, sitter og ser på masse youtube videoer vi! Trine har vært her en tur idag, vi har bare gjort lekser og sottet på datan.


  -Sunnivat
  -Hva har du gjort idag?
   

 • Sløv blogging  snakk om å være flink til å blogge da.. hahah, men jeg er så sliten! Kommer litt bilder fra vinterferien snart engang!


  -Sunnivat
  -Flere som er sliten for tiden?
   

 • Sverige, igjen!  Idag skal jeg og Line prøve oss på å komme oss til Sverige igjen da, for å handle. Hahahaa, men idag så skal vi klare det da. Når jeg kommer hjem bærer det rett på middag til en vennefamilie også rejoice hos Maria og Line ikveld. Jada, har ikke mye å gjøre jeg nei.. Men det er utroooolig koselig da!


  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?

   

 • Jentekveld igjen..!!  Nå skal jeg snart på jentekveld igjen, hahah, mye jentekvelder i det siste men det er så koselig!  Så vi snakkes enten ikveld eller i morgen!


  -Sunnivat
  -Flere som skal på jentekveld?
   

 • Flinke piger..  hehehe, vi klarte visst å miste bussen idag, siden vi viste ikke hvordan bussholdeplass vi skulle på, så vi ringte 1881, også ga de oss feil, og akkurat når vi fant ut hvor vi skulle, så kjørte den.. Jajja, trur kanskje at det blir en tur på oss på fredagen istedenfor da! Skal til Johanne på jentekveld ikveld, også skal jeg overnatte der etterpå! Blir koselig!


   -Sunnivat
  -Flere som er så flinke som oss? 

 • Sverige  Nå drar jeg snart til sverige med jentene, ikveld blir det jentekveld med de samme som på søndagen. Blir koselig!


  -Sunnivat
  -Flere som skal til sverige idag?
   

 • Dansingen  Sitter å venter på at dansingen skal starte, har ikke internett hjemme så da blogger jeg her istede! I morgen blir d sverigetur med jentene så det blir koselig!!

  -Sunnivat
  -Flere som ikke har internett hjemme?

 • Baker kake  Er hos Maria og Line, jeg og line skal snart bestille plasser på bussen til sverige, som vi skal ta i morgen. Blir deilig med godteri ja!! Nå holder vi på å bake kake da!


  -Sunnivat
  -Hva gjør du??


   

 • Barnevakt og Line kommer!  Idag er jeg barnevakt for lillesøsteren min, men akkurat nå er hun på håndballskole, så Line kommer en tur snart. Vi skal sikkert finne på noe koselig, gleder meg jeg!  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?

   

 • Jentekveld!  Nå blir det jentekveld med verdens beste jentegjeng. Gleder meg!!


   HAHAHAH,

  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld? 

 • Overnatter!  Er hos Line og Maria nå, og skal sove over her. Snakkes i morgen vi!


   -Sunnivat
  -Flere som overnatter et sted? 

 • Bussen  Nå har jeg og Johanne nettopp kommet hjem fra City Syd, og skal straks dra for å rekke bussen!


   -Sunnivat
  -Hva skal du idag? 

 • Rejoice  Nå er Lina, og vi skal snart dra å ta bussen til Rejoice. Gleder meg, blir koselig det!
   

  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld? 

 • Skolen, så vinterferie!!!  Nå drar jeg på skolen, skal ha 2prøver idag, før det blir vinterferie! Gleder meg helt siiiiiinnsykt til ferie nå!! Det blir så deilig!!


   -Sunnivat
  -Flere som gleder seg til vinterferie? 

 • Klassefest  Nå er jeg hos Edle med Ronja, Maja og Kristine. Vi fikser oss til Klassefest, kommer bilder ikveld eller i morgen.


  -Sunnivat
  -Flere som skal på klassefest?

 • Skolen
  Da drar jeg på skolen, snakkes senere!

  -Sunnivat
  -Skal du også på skolen?

 • Dagens sang!

  Elsker denne sangen av One Direction, den heter Moments. Og jeg kan ikke annet enn å elske den! Jeg elsker alle sangene deres, men denne er spesielt fin!

  -Sunniva
  -Hvilken sang er din favoritt av One Direction? 

 • SELVTILLIT  Jeg fikk veldig lyst til å ta opp temaet SELVTILLIT. Det er et tema som veldig mange jenter sliter med, å også en del gutter. 

  Mitt spørsmål er: Hvorfor skal vi la andre hakke ned på oss? Det fins så mange ekle personer der ute, særlig jenter som ikke klarer at folk kler seg litt annerledes, eller at man tør å si hva man mener. Jeg tror at alle kan ha en fantastisk selvtillit så lenge man slipper å bli hakket ned på. Jeg tror de fleste har vært gjennom det, og vet hvordan det er, så hvorfor fortsetter man å hakke ned på andre da? Når man vet selv hvor fælt det er! Jeg syns at alle skal tenke over det, fordi de fleste vet hvordan det er å føle seg stygg, være usikker på seg selv, føle at ingen liker deg for den du er. 

  Jeg oppforder alle til å stå fram som den du er, og vis at du har selvtillit. Ikke la andre presse deg ned, jeg vet det er vanskelig. Har vært gjennom det mange ganger selv. Men finn deg de vennene du vet du kan stole på, og være deg selv med. For da er det med eneste gang lettere å styrke selvtilliten.


  Ingen av oss er perfekte, men vi er bra nok som vi er! Så ha selvtillit, det er dødsviktig og hjelper deg gjennom det meste.

  -Sunnivat
  -Noen som er enige?


   

 • Syk  God morgen! Jeg er syk idag, så ble hjemme fra skolen. Må snart sette meg med litt lekser, også har jeg framføring i morgen. Så må jobbe med den også! 


   -Sunnivat
  -Er du også syk? 

 • Valentinsdagen  Kom hjem fra dansing for 1 time siden men blogg har vært helt hemma, så det har ikke gått før nå. Resten av kvelden skal brukes til lekser og å sitte barnevakt for Anna, siden mamma og pappa er på kino.
   

  -Sunnivat
  -Hva har du gjort på Valentins dagen? 

 • Exhausted  Det eneste jeg har gjort etter jeg kom hjem fra skolen, er å ha sovet. Er så trøtt og i dårlig form idag.. Men må nok på dansing om ikke så lenge så ja.. Også har jeg en del lekser som også skal gjøres.. Jajaj..


   -Sunnivat
  -Flere som er i dårlig form idag? 

 • 14.feb.2012  Nå skal jeg på skolen, har dårlig tid så blir ett kort innlegg! Skal på det jødiske museumet idag eller noe sånt, så det blir sikkert spennende!

  Meg og Karianne! Ja, jeg vet det er mye bilder fra arkivet i det siste! Jeg skal skjerpe meg!

  -Sunnivat
  -Flere som skal på museum idag?
   

 • Superkveld!  Har hatt en superkoselig kveld, med super koslige jenter. Nå skal jeg dusje, før jeg må ta oppvasken, så blir det rett til sengs!


   -Sunnivat
  -Flere som har hatt en super kveld? Hva har du gjort? 

 • The gørl group!  Hahahha, intern overskrift!
  Nå kommer Maria snart, vi skal lage taco fordi vi skal ha besøk av 8 - 9 jenter fra Rejoice ikveld. Blir koselig!


   -Sunnivat
  -Flere som skal ha besøk ikveld? 

 • Skolen  Nå drar jeg snart på skolen, snakkes når jeg kommer hjem!


  -Sunnivat
  -Skal du også på skolen? 

 • Bilder
   
  Var ute å tok noen bilder med Maja isted, de fleste er redigert. Hva syns du?

  -Sunnivat
  -Hva syns du om bildene?

 • Arkivet  Hahah, så litt i arkivet og fant blant annet disse bildene.. Morsomt! Forandret meg??

  -Sunnivat
  -Flere som kjenner seg igjen? 

 • Last night - GREAT!  God Morgen, skal i kirken idag så derfor sto jeg opp så tidlig. Hadde en suuper kveld igår, dette må gjentas!


  -Sunnivat
  -Flere som hadde en super kveld igår?

 • One Direction på stereon  Nå er Kristine og Lina her, har nettopp sett en film og nå har vi på One Direction på stereon!


  -Sunnivat
  -Flere som har filmkveld i kveld?

 • Min kveld  Sitter og ser på tv nå, skal snart starte med å lage middag. Jeg sitter barnevakt for Anna også kommer Ronja, Lina, Kristine og Gine til meg på filmkveld i kveld. Foressten PC-en min er ødelagt så jeg må bruke alle andres PC-er og det vil si at da får jeg ikke blogget så mye som til vanlig.


  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld?

 • God morgen  God morgen, skal ikke så mye spesielt idag. Skal ha jentekveld/filmkveld med Kristine, Lina og Ronja ikveld, så utenom det skal jeg ikke gjøre så mye, bare rydde også videre.


   -Sunnivat
  -Hva skal du idag?  

 • Rejoice  Nå blir jeg hentet om 25minutter, skal på Rejoice, så vi snakkes ikveld eller i morgen!

  -Sunnivat
  -Hva skal du ikveld?
   

 • Besøk  Har besøk av Kristine nå, vi sitter bare å hører på musikk og har det koslig. I siste timen på skolen idag hadde vi det skikkelig chill, læreren vår leste i en bok mens vi lå på gulvet og halv sov. Hahah, var veldig koselig da!


  -Sunnivat
  -Flere som har besøk?

 • Bilder fra Impuls 2012
  Meg og Karianne snuppa

  Meg

  Jeg som spilte på Marias ukulele

  Spisesalen

  Aktivitetssalen
  Scenen

  Husker ikke hva hun heter, men han heter i hvertfall Eirik

  Maria, Ann Elise og Karianne

  Line

  Her skulle de ha oss til å rope høyt eller noe sånt

  Martin - Vokal i Impulsbandet

  Lisa - Vokal i Impulsbandet

  Ove - Vokal og kassegitar i Impulsbandet
  Hadde en fantastisk helg!

  -Sunnivat
  -Hvordan var din helg? 

 • Studio med Oda  Nå skal jeg og Oda snart i studio å spille inn en sang, gleder meg veldig! Dere skal få høre den når jeg får den, ok?


   -Sunnivat
  -Ønsk oss lykke til? Hva skal du idag? 

 • Overskrift you know  Tenkte bare jeg skulle stikke innom, kommer hjem ikveld så da blogger jeg sikkert!

  -Sunnivat

 • Impuls lederdager dag 2!  Nå drar jeg på dag nummer 2 av Impuls Lederdager, håper det blir like bra som i går!
   

  -Sunnivat
  -Hva skal du idag? 

 • Impuls Lederdager  Om en liten stund kommer Maria og Line å henter meg, vi skal nemlig på Impuls Lederdager. Så får fri fra skolen idag og i morgen. De kommer om en halvtime sånn cirka, så skal bare sørge for at jeg har med meg alt, også skal jeg spise litt før jeg drar. Beate skal også dit, så dette blir koselig og sinnsykt bra!


  -Sunnivat
  -Flere som har fri fra skolen idag eller?
   

 • Impuls  Nå skal vi snart legge oss, tenkte bare å si godnatt først!


   -Sunnivat
  - Snakkes i morgen, for da kommer jeg hjem igjen! 

 • Gledes!  Maria og Line kommer og henter meg om et kvarter, så skal egentlig bare sjekke at jeg har med meg alt, før det bærer til en sinnsykt bra helg! GLEDER MEG!!

  Bilde er tatt før idag.

  -Sunnivat
  -Hva skal du idag?
   

 • Impuls  Nå pakker jeg til Impuls, det er en STOR festival som er i helgen. Jeg skal overnatte der, så tviler på at jeg får blogget så masse. Men hvis jeg får fikset meg internett så skal jeg selvfølgelig blogge for dere!


   -Sunnivat
  -Hva skal du i helgen? 

 • Nøgdpie!  Har ikke orket å blogge idag, men tenkte jeg skulle skrive ett lite nattainnlegg før jeg legger meg. Eller har franskprøve i morgen, så må pugge litt mer til den først da, men jajja. Fikk foressten min første 6 idag!! STOLT! Var i musikken da jeg sang Hallelujah, så ble veldig glad for det. Også fikk jeg 4 på matteprøven ( PROUD! ) hehehe, ja!

  SIDEN DERE ELSKER ARKIVBILDER!

  -Sunnivat
  -Flere som har fått 6er på en prøve/framføring i det siste?
   

 • Framføringer  Nå drar jeg snart på skolen, har musikkframføring idag, og egentli Rle framføring også, men siden de jeg er på gruppe med har vært så mye borte så får vi utsatt den litt. 


  -Sunnivat
  -Flere som har framføringer idag? Ønsk meg lykke til?
   

 • Barnevakt  Nå har nettopp Maria dratt, så nå sitter jeg barnevakt for lillesøstersen. Mamma og pappa er på konsert til en kiz, så da må jeg sitte barnevakt!

  hahah, ja!

  -Sunnivat
  -Hva gjør du ikveld?
   

 • Syk  Dro hjem fra skolen idag, var i dårlig form. Var/er svimmel, kvalm og uggen i kroppen så var ikke vits i å være på skolen, når jeg ikke klarte å gjøre noe.
   

  -Sunnivat
  -Flere som er syk? 

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits