sunnivatsin - Jeg er ei jente fra Trondheim med navn Sunniva :) Er 14år gammel, går i 9.klasse, Hobbyene mine er musikk og dans, og være med venner.Blogger om hverdagen min, og det som faller meg inn! Sponsorer og spørsmål til sunnivatonstad@hotmail.com

Koslig bursdagsfeiringI kveld har jeg vært på bursdagsfeiring hos fineste Beate med jentene. Vi hadde en super kveld, og nå er jeg snart klar for å legge meg! Men her er kveldens outfit!-Sunnivat
Hvordan har din kveld vært?

 • Italiensk pizza  Laget italiensk pizza i mat og helsen idag!! Var så utrolig deilig! Ellers har jeg vært på trening og nå skal jeg sove!

  -Sunnivat

 • Kino i morgen  Hei igjen! Nå ligger jeg i sengen, og er snart klar for å ta natten. Idag har jeg hatt første dag på lenge uten noe spesielt å gjøre. Hadde egentlig planer om å jobbe bra med lekser, men endte opp med å sove siden jeg var så utrolig trøtt. Så har jeg forberedt meg på mat og helse prøve som jeg skal ha i morgen. Vi skal også på kino med hele ungdomsskolen i morgen, for å se filmen Bully. Den handler om en gutt som blir mobbet, og som tar livet sitt eller noe sånt. Gruer meg egentlig, siden alle som har sett den sier at de startet å gråte av den. Jeg er sånn jente som griner av alle slags filmer, så dette kan bli spennende.. Men nå tar jeg natta, også snakkes vi forhåpentligvis i morgen!

  Bildet er fra noen dager siden.

  -Sunnivat   

 • Pysjamasbukse  Hei igjen! Idag sluttet jeg på skolen ca klokken 4, og vi hadde mat og helse i de to siste timene. Jeg hadde ikke spist noe iløpet av dagen,så gledet meg til å lage pizza, men gjett hva vi skulle da? Jo, vi skulle vaske hele mat og helse rommet, jeg var kvalm, svimmel og i dårlig form,så jeg var jo "kjempe gira.." Neida, men det gikk bra! Resten av dagen har gått til styrketrening, og laging av spanske kjøttboller som skal spises på nyttårsballet på Rejoice i morgen. Alle skal ha med litt mat hver, og siden jeg eeeelsker de kjøttbollene, så valgte jeg å ta med de. Men nå skal jeg straks hoppe i dusjen, og prøve å få lagt meg litt tidlig idag. Vi snakkes i morgen, før jeg drar på ball eller noe sånt! 

  Bildet er nettopp tatt, hettegenseren er oda sin, og pysjamasbuksen er min og er kjøpt på BikBok for 99 kroner!

  -Sunnivat
  Hvordan har din dag vært?

   

 • Koselig, men lang dag  God kveld!
  Nå sitter jeg i sengen, og har endelig tid til å slappe av litt. Dro rett til byen på cafè med jentene etter skolen, og kom hjem i halv ni tiden. Da spiste jeg litt ordentlig middag, før jeg måtte ha egentrening. Så nå er jeg kjempe sliten, og skal snart hoppe i dusjen, forså å legge meg for å sove. Imorgen slutter jeg sent, men skal ingenting etter skolen, så skal prøve å få blogget litt. 

  Bildet er fra romjula engang!

  Hvordan har din dag vært?

  -Sunnivat
   

 • Oppsummering av 2012 - del 1  Nå er jeg endelig tilbake igjen etter en lang pause. Jeg har et utrolig travelt liv, så kan ikke love dere at jeg skal skrive et innlegg hver dag, men skal prøve mitt beste på å få skrevet et innlegg så ofte som mulig ihvertfall. Nå tenkte jeg å ta en liten oppsummering av året 2012 til dere, dette blir det første innlegget så kommer det andre litt senere. 

  Januar;

  Startet med å feire januar hjemme hos oss, med 4 andre familier. En utrolig koselig kveld!
   
  Jeg møtte også mitt store idol ; Mushaga Bakenga! TIDENES OPPLEVELSE! <3

  Ellers var januar en ganske stille måned!

  Februar;
   
  Februar var en utrolig koselig måned, hvor jeg og jentene hadde UTROLIG mange jentekvelder. Særlig i vinterferien!
  Vi var også på Impuls 2012, sykt herlig helg!!


  Gleder meg helt enormt til Impuls 2013 i februar nå!!

  Var også på Sverige tur med Line bestie! ahhaha, se på den sminken da.. litt vel mye.. 

  Mars;
   
  Jeg hadde bursdag den 1.mars, så første uka i mars ble bursdagsuke.. Jeg hadde tre feiringer , hvor jeg hadde det helt supert. 
  Vi samlet også hele gjengen i bursdag til en vennine av oss, kjempe koselig!
  April;

  Startet april med å dra på påskeleir med Rejoice! For en herlig uke!!


  I april var jeg også litt i studio for å spille inn låten min; Oh, you're the one

  Mai;

  Mai var som alltid en festmåned, bursdag her, bursdag der, 17.mai, konfirmasjoner osv. Slenger inn litt bilder fra noen begivenheter jeg!  Hehhe, fant ut at det var mye som skjedde men at det ble tatt lite bilder fra denne måneden..

  Juni;

  I Juni hadde vi mye å gjøre på skolen, noen av oss elevene hadde tatt på oss å arrangere en forestilling, så mye av skoledagene gikk med på det. Slitsomt, men utrolig morsomt. 
   


  De som går i 10ende nå arrangerte også skolegårdsfest, hvor temaet var "kom som et dyr" tror jeg?
  I slutten av juni, arrangerte jentene og jeg en avslutningskveld for vår kjære Ann Elise. Fordi hun skulle reise til Etiopia i slutten av sommerferien!
  <3<3

  Dette var da første halvdel av mitt 2012. Som dere kanskje ser så har jeg mye som skjer, men jeg trives med det. 

  - Vil dere ha resten av året også?
  Godt nyttår foressten! <3

  Sunnivat
   

 • Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde  hits