Get Focused 2012 (sunnivatsin)

Get Focused 2012Endelig tilbake igjen! Nå har jeg endelig fått tilbake pcen min igjen, super herlig! I helgen har jeg vært i Tønsberg med en herlig gjeng jenter, på en festival som heter Get Focused, så jeg bestemte meg for å ikke begynne å blogge før etter helgen, rett og slett fordi jeg ikke hadde mulighet til å blogge der, og da hadde det ikke vært vits! Men nå er jeg tilbake, og er klar for å blogge for dere! Har overasskende nok faktisk vært litt godt å ha en litt (lang) bloggpause, men også ganske kjipt! Men da har jeg jo hatt sjangsen til å ta litt bilder til dere, har vært ganske flink til å ta bilder skjønner dere! Rett og slett fordi det har hendt en god del i det siste, og det blir bare mer og mer som skjer nå som det sakte men sikkert nærmer seg jul. 

Men jeg tenkte jeg kunne skrive litt om helgen i Tønsberg. Vi dro fra Trondheim med tog klokken 08.39 på fredagsmorgenen, og ankom Tønsberg ca 17.00 tror jeg? Da tok vi bussen til Slagenhallen, hvor festival var. Det begynte da med innsjekking og mat.  Klokken 20.00 ble det møte!! Hele gjengen var kjempe gira, og møte sto virkelig til våre forventninger, Kelly Clark (pro snowboarder) talte, og lovsang av Martin Smith.. Etter møte var det tid for konsert, med united!! Så var det på tide å komme seg til skolen som vi skulle sove på, men i og med at vi ikke hadde vært der før hadde vi ikke peiling på hvor vi skulle, i tillegg til at det styrtregnte. Men vi bestemte oss for å følge etter mengden. Da fant vi fram, men ble klissblaute! Da var det påtide å finne soveplasser, noe som viste seg å være utrolig vanskelig, men vi fant litt ledig plass i 3.etasje, så da var det bare å bære alle koffertene opp dit. Haha, vi klarte det også tilslutt!Herlige jenter!

Lørdag:
På lørdag var det vekking halv 9, tror jeg! Vi stelte oss, og dro til hallen for å spise frokost, og gjorde oss klare til morgenmøte. Møte var helt fantastisk, med en utrolig flink taler. Etter møtet var det tid for å spise lunsj, før vi dro på første seminar som het Dating og Singelliv (ja, det høres veldig kleint ut!) Det var faktisk et av de beste seminarene, jeg noen gang har vært på! Han som hadde det var utrolig flink! Etterpå ble det enda mer mat, hahah vi høres ut som de matmonstrene, men det er vi faktisk ikke! Etterpå ble det enda ett seminar, om lovsang. Etter det hadde vi en god stund med fritid, hvor vi dro på butikken for å handle inn mat til togturen hjem igjen, før vi dro tilbake til hallen enda engang for å dra på kveldsmøte! Det var nå en som het Øystein Gjerme som talte, og han var utrolig flink og møte var helt magisk!! Klokken halv 11 var det påtide med konsert av selveste mirakelet KIRK FRANKLIN!! Vi satt i kø i over en time, for å få stå fremst, så når vi endelig fikk slippe inn sprang jeg som en gal! Vi fikk heldigvis plass helt fremst med gjerdet!! Den konserten må være noe av det beste jeg har opplevd noen gang, det var helt sykt/fantastisk, osv.. Har ikke ord!  Han er utrolig! Det var kokvarmt, og etter konserten var jeg helt sikker på at nå var det påtide å komme seg til dusjen, men neida, de hadde stengt dusjene for kvelden og vi måtte vente helt til neste morgen for å få dusje, så jeg, Julie og Charlotte fant ut at vi skulle stå opp halv sju, for å få dusjene for oss selv, så kan vel ærlig si at vi var litt trøtt på søndag, når vi hadde sovet 4 timer forrige natt.
 

Kirk!!

En av koristene til Kirk!! 

Søndag:
Vekking klokken 08.00, vi måtte være utpakket fra skolen klokken 10, så vi startet bare å pakke, før vi dro over til hallen, for å få med oss møte! Var et veldig bra møte, men det varte akkurat litt for lenge for oss, rett og slett fordi vi da måtte springe for å rekke toget, så fikk ikke sagt hade til noen av de vi kjente. Festivalen var egentlig ikke ferdig før i halv 6 tiden, men vi måtte ta det toget sånn at vi kunne komme hjem til ganske rimelig tid, så vi ankom da Trondheim ca 22.30 i går kveld, og jeg kjenner det veldig godt idag at jeg er sliten.
Tidlige morgentryner..Flinka som pakker!!Her er jentene jeg dro på tur med, pluss Charlotte da selvfølgelig som var lederen!

Kan oppsummere og si at jeg har hatt en helt fantastisk helg!

Takk for en herlig tur jenter, dere er virkelig helt supre!!

-Sunnivat
- Hva syns du om slike innlegg?


 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits