Sommerplaner 2012 (sunnivatsin)

Sommerplaner 2012I sommer skal jeg faktisk ikke så mye, men tenkte å skrive et innlegg om hva jeg skal. 

Denne uken jobber jeg på biblioteket på KVT med mamma, tror egentlig ikke folk skjønner hva jeg gjør når jeg sier at jeg jobber der, men jeg sorterer bøker, legger klar alle bunkene til elevene til neste år, teiper bøker som er ødelagt også videre. Dette er egentlig ganske kjedlig, særlig når jeg må starte klokken 8 hver dag og holder på til 15 - 15.30. Men jeg tjener penger så det er verdt det. 

Neste uke skal jeg ikke så mye, skal sikkert rydde litt og gjøre klart ting til at Mille kommer. Mitt kjære søskenbarn Mille på 8 år skal komme hit å være her i 10 dager. Da er det jeg som har hovedansvaret for å leke med henne, og passe på henne. Vi finner vel på noe interessant. Etter hun har vært her skal jeg mest sannsynlig bli med henne tilbake til Oslo, å være der i en ukes tid, samme som i fjor. 


 Etter jeg har vært i Oslo skal vi reise to uker til Spania. Vi skal først være der en uke bare familien også kommer Tante og Onkel, Odin og Mille ned uken etterpå. Jeg og Oda gleder oss helt sykt til å komme nedover dit nå. Resten av familien også selvfølgelig, men jeg og Oda er veldig gira på å bli brune nå. For det sier seg vel selv at vi ikke er den mest brune familien i Norge. Tror faktisk ikke at jeg har særlig med pigmenter egentlig, så kan bli spennende å se om jeg faktisk blir brun istedenfor solbrent. Pleier ikke bli så fort solbrent heller da, så går sikkert bra. Har faktisk ikke vært i Syden på 7 eller 8 år? Så det blir utrolig deilig å komme seg nedover dit nå. 
 
Når vi kommer hjem fra Spania er det bare en uke til skolen starter igjen, og da vurderer jeg og ta noen dager i Bindal, fordi jeg tror ikke jeg får tid til det ellers i ferien. Og en sommer uten Bindal er ikke en sommer. Det samme gjelder sørlandet men fikk ikke overtalt Mamma og Pappa til å dra dit i år dessverre. Så det blir nok ganske uvanlig å ikke dra nedover dit også, men jaja.

Tror og håper at dette blir en fantastisk fin sommer, jeg gleder meg masse!

-Sunnivat
- Hva skal du i sommer? Kanskje noen av dere har skrevet ett innlegg på deres egen blogg om hva dere skal, legg til link i kommentaren. Jeg har lyst til å lese!!

 


 • 27.06.2012 kl.18:29
  Skal ikke så mye . Skal bare sånn endags turer og på en hytte . Egentlig ikke noe spessielt


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits