Fryser på tærne (sunnivatsin)

Fryser på tærneHar nettopp kommet hjem fra skolen, ble til at vi avspaserte gymmen, sånn at vi får nok timer til skitur etter jul,så skal heller ha elevinstruksjonen på onsdag! Idag skal jeg chillen, før jeg skal på dansing for terpeterpeterpe til forestilling på søndag! Grugleder meg ordentlig nå, bli morsomt, men står fremst så da bør jeg kunne dansen ordentlig godt, for det er jo vi som står fremst som vises best. Men ihvertfall, fryser skikkelig på tærne siden skoene mine ble klissblaute idag.. Det regner... Så tror nok snøen kommer til å dra snart igjen, for så å komme tilbake... Nå skal jeg straks gå i dusjen for å varme meg litt. Så snakkes vi senere! Skal prøve å være flink til å blogge idag!

haha, fra i morgest!

-Sunnivat
- Flere som fryser på tærne?
 


 • 28.11.2011 kl.14:08
  Hehe, nei :)

  så søtt bilde!
  28.11.2011 kl.14:56
  Kan du ikke begynne med å annalysere blogger? der du skriver hva du liker med den osv, og hvordan karakter du ville gitt bloggen? :) du kan få begynne med min, hihi!

  Jules

  28.11.2011 kl.15:05
  er god og varm!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Sunniva

  Jeg er ei jente på 14år, fra trondheim, som går i 8. klasse :) Mine hobbyer er dans, Sang og gitar :)Elsker og være med venner :)De betyr alt <3

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits